Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) ... popadke definitivno čutiš ... kar pa se strahu tiče, pa ti lahko povem takole (men je precej pomagalo): popadki morajo biti , ker se s tem fajn odpiraš - misli na to, da se z vsakim popadkom odpreš in to je zate ful dobr. Daljši in močnejši ko je popadek - bolj se odpiraš in hitreje bo vse mimo. Sicer pa itak dobiš tud kaj prot bolečinam - oz. men so dali anastetik od katerega sem bila precej zadeta
... sicer pa moja porodna izkušnja - ni boleče, ampak je precejšen napor (na koncu se pripravi le na to, da boš dala vse od sebe), ki pa je tako lepo poplačan, da ti ni žal niti sekunde napora!
Sama sem med popadki lepo dihala, brez kakšnih krikov, pri tem pa razmišljala o vsemogočih lepih stvareh in je šlo veliko lažje in hitreje. Želim ti vso srečo!
in ko ti ga bodo položili na prsa...neverjeten občutek. Potem se začne vse lepo.