|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 9:53:00
|
|
|
|
total
|
Jaz spečem palačinke,kupim skuto,dam noter 1 jajc,sladkor po okusu,limonino lupino in namažem.Jih zložim v posodo in še povrhu namažem z preostankom mase,nato jih dam zapeč da porumeni.
|
|
|
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 9:55:36
|
|
|
|
CatJa
|
Mmmmm, ste mi luštne naredile. Ne vem, če ne bodo padle za večerjo.
|
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 10:02:34
|
|
|
|
Maček Muri
|
Jaz pa v skuto umešam rumenjak, sladkor, limonino lupinico in sneg beljaka, da je masa bolj rahla. Namažem palačinke, zvijem, dam v pekač, prelijem s smetano in zapečem.
|
|
|
|
|
RE: Zapečene palačinke s skutnim nadevom 6.11.2005 10:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dam v nadev 1-2 pesti rozin, namočenih v rum, pretlačeno skuto, pol lončka kisle smetane, vanilij sladkor in limonino lupinico. Zvite palačinke zložim v pekač in prelijem s kislo smetano, v katero razžvrkljam jajček. Zapečem do zlato rumene barve.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšno hrano pripraviti otroku, ko zboli?Ko je otrok bolan navadno ni ješč, kar načeloma ni nič neobičajnega. Tudi nam hrana ne paše, ko se slabo počutimo. Pomem...
Jedi, ki ustavljajo driskoPreverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Zadnje s foruma
umivanje zobLelly28 RRkolikokrat dnevno svojemu malčku umijete zobe?1x (
31%)

2x (
56%)

nikoli (
6%)

po vsaki jedi (
3%)

otrok je že dovolj star, da sam umiva zobe (
3%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!