|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 12:30:32
|
|
|
|
rija
|
ajde! ime: rija (pa ja!) kraj: še malo MS, potem največja vas v prekmurju, če ne slo, potem pa verjetno zopet MS.... starost: metuzalemka status: ne povem, ajdi, trenutno uživačka, nič ne delam, ležim, komandiram... hobiji: kaj je že to? kofetkanje....feštanje...potovanja... mere: uh, 158 ostale pa čez par mesecev....
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 13:35:17
|
|
|
|
fipi
|
ime: Fipi Kraj: Okolica Murske Sobote Starost: Hmmmm, ne vem točno Status: zaposlena, trenutno pa na porodniški, konec porodniške verjetno brezposelna (nesporazum z delodajalcem ), izredna študentka hobiji: lenarjenje, lenarjenje... lenarjenje, čvekanje, feštanje.... mere: 156, o ostalem pa raje nebi
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 15:20:57
|
|
|
|
dix
|
ime: dix kraj: Lendava starost: skoraj četrt stoletja status: brezposelna hobiji: zbiranje sličic, pitje kave in kajenje (drugega res nimam) mere: 165, ostale se pa spreminjajo tedensko. trenutno celo padajo
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 8.11.2005 20:02:10
|
|
|
|
KIRA
|
ime: KIRA kraj: MS status: trenutno brez službe , poklic upravni tehnik starost: 31 poročena, 2 hčerki hobiji: trenutno vsi na ledu, razen RR, drgač jih je pa ogromno.... mere: 31/164/? - teža se še spreminja...
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 27.11.2005 19:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kraj: MB (občina Črenšovci) Ime: Urška Kraj: MS starost: med 20 in 30 status: zaposlena, koruznica (samo še do marca )
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 27.11.2005 19:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pardon, sem po pomoti pritisnila potrdi namesto enter. Nadaljujem.. status (naprej): presrečna mamica 17 dni starega sinka Hobiji: slikanje, izdelovanje kreativnih izdekov, delanje tiramisuja in čokoladne torte Mere: št. noge: 40, joški: trenutno nekje vsaka slabo kilo
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 30.11.2005 14:53:05
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *barbapapa* ime: *barbapapa* kraj: MB (občina Črenšovci) starost: kolko že??? hmm status: delavka in še študentka (ne več dolgo ) + v prostem času deklica za vse hobiji: učenje ; sesanje ; štrikanje mere: 168, 60, 95, 70, 95
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 30.11.2005 15:01:49
|
|
|
|
*barbapapa*
|
nekaj malo nas je izzvožene prekmurke se tüdi lejko javijo
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 2.12.2005 20:08:17
|
|
|
|
melitkica
|
ime: nick vse pove (tako me je klicala mama, ko sem bila majhna deklica) kraj: M.Sobota - uradno (drugače koruznica v 8 km oddaljen kraj - do nadaljnega) starost: 27 let statut: brezposelna, ki začne delati z januarjem hkrati pa si močno prizadeva postati mamica (to pa resno neje statut ) hobiji: sprehodi, branje knjig, joga, štrikanje, küjanje, kolesarjenje, plavanje.... mere: 168/6? LP, Melita
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 6.12.2005 12:36:08
|
|
|
|
tanikaa
|
ime: tanika kraj: čista blüze ms starost: eno leto več kak lane, pa že lane je bilau prek 30 status: zaposlena, mamica najlepšoga sineka , pa intimna prijateljica najlepšoga pa najbole sekse moškoga na svejte hobiji: čitanje knjig, petek in sobota zvečer druženje s kolege, postavljanje vprašanja: si se gnes vse nafčo?, kak je bilau v šole? pa podobne fore, s štereme je že mene mama živce parala (nadalljujem pač družinsko tradicijo mere: višina tan cirka 177, kile pa od 62 do 64, obseg oprsja: premale, obseg riti: prevelke, št. čevlov 38 ali 39, iq: tan nendre na sobni temperature
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 11.12.2005 0:17:51
|
|
|
|
vika1
|
Evo mene,še ena prekmurka: Ime:Viktorija Kraj:MS Starost:prek 30 Poklic:šivilja status: mama 3krat mere:168/56.....zdaj(trenutno)168/70 hobiji:hmmmmmm......... L.P.Vika
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 12.12.2005 19:58:51
|
|
|
|
Cikica
|
PA še ena: ime:Cikica,brezposelna,mama 2 leti starega sinčeka. Starost:25 Kraj:MS Hobiji:Rada oden na fitnes,drugače pa sem dosti na RR in se ukvarjam z mojen frocon. Mere.jojjjjoooojjjj .
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 14.12.2005 22:40:48
|
|
|
|
mojamura
|
ime: mojamura (patriotsko ) kraj bivanja: okolica MB (drugače odraščala na Kobilju) starost: 29 (tak stare krave več nega kak san ge) status: pisarniška delavla, izredna študentka, mamica dveh čudovitih sinekof hobiji: petje,pisanje, branje, ....pa ešče kaj bi se najšlo mere: z metron pa vagof san si nej zdobra
< Sporočilo je popravil mojamura -- 14.12.2005 22:42:07 >
|
|
|
|
|
RE: prekmurke - naredimo seznam 3.1.2006 11:13:21
|
|
|
|
*barbapapa*
|
... ja moje mere so se spremenile ,...... kilogrami so se povečali
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!