ribica.
|
Sicer par dni zamujam za vašo vročo debato, ampka morm pristavit še svoj pisker. Pa sploh ne zato, ker bi imela kako rešitev. Zgolj zato, da povem, da točno vem kako se počutite, ko mulčki trmarijo. Tudi imamo prvovrstni "material" doma. Ima 26 mesecev, torej je že kako leto, kar jo meče trma. Seveda smo zdaj na stopnji, ko nič ne zaleže. Ne stari nasveti, mahni jo po riti, ne novi, pusti jo v sobi, da se ohladi. Ker naša, ko je v zagonu, se dere ko žival in ne neha pod nobenim pogojem. Tud če bi jo orng namlatu ne bi nehala. Ud udarcu čez rit ali po roki sploh ne trza. Pa tudi če bi ji grozil, da potem pač greš in naj se kr dere, jo sploh ne gane. Ona enostavno ne sprejema tega kar ji rečeš.Je bil čas, ko sem dejansko mislila, da dete ne sliši dobro. Največje sranje je pa sedaj, ko sem res popolnoma nemočna, kadar mi, po možnosti sred kake ceste, začne uganjati svojo voljo, ker sem noseča, in je ne morem na silo odvleči stran. No, dejansko edino odvlečem jo lahko, kar zgleda zelo grobo. Včasih mi drugo ne preostane. Ja, se pa tudi jaz, v najbolj stresnih trenutkih tolažim s stavki v stilu, "trma je znak inteligence".
|