Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

še majcena štručka. Jest sem hvala bogu ta recept uporabila samo enkrat.
, in bi najraje dvignila roko ali pa se res izgalamila nad njim, mu povem: dragi sine, res te imam ful rada, smo zdaj prosim odidi v sobo in dokler te ne pokličem ostani tam. samo izpred oči se mi spravi, ker sem ful jezna in se bojim da te bom našeškala. fant je pameten in se umakne. ko me sveta jeza mine, grem po njega in se o problemu pogovoriva. ampak, ta metoda deluje že pri malo večjih otrocih. ker se tvoj otrok ne more umakniti, se umakni ti. meni pomaga, da si dopovedujem v tistem trenutku, da z jezo in "nasiljem" ne bom nič rešila, samo nov problem se bo pojavil. slaba vest, otrokova bolečina (fizična in psihična)...če pa mi kdaj popusti in se zderem na njega, pa se pozneje vedno opravičim in mu povem, kaj ni naredil prav on in da tudi jaz nisem naredila prav, ko sem kričala, ker se problemi pač rešujejo s pogovorom in ne s kričanjem. ampak kaj takega se na srečo zgodi redko. vsaj zadnja leta, kajti s časom se človek nauči.