Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Brcike čutim že od 19. tedna-vendar se na začetku nisem obremenjevala z njihovo nerednostjo. Sedaj pa se mi zdi, da bi jih morala močneje čutiti in pravgotovo vsak dan. So pa še vedno zelo nežne in včasih se mi zdi, da jih je premelo!!!

). Je pa bolj aktiven zvečer, ko se jaz umirim in ko ležim na hrbtu, tudi že "igram" se z njim (božam trebuh ali pa mu malo potrkam, pa se hitro odzove - in to lahko traja tudi pol ure) - prav smešno, tako majhen, pa se tako lepo odziva. Sem pa opazila, da je odvisno tudi od mojega počutja (če sem srečna, nervozna, žalostna, razdražena...), se tudi
. Jaz pa iskreno upam, da se bo naš kaj umiril, ker če ne, ne bomo spali ponoči ne podnevi in bomo videli
. Lepo nosečnost ti želim, pa čimmanj skrbi.