Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Prosila bi vse vas z izkušnjami, namreč imam fullllll suho kožo na trebuhu, da mi se zadnjih par dni kar lušči
. Kožo vsakodnevno (tudi pred nosečnostjo) negujem z raznimi losijoni za telo in do sedaj (23 tednov 5/7
). Je zelo mastno in nekatere tu na RR-ju ste ga priporočale, pri meni pa je nastala katastrofa in se prav bojim strij. Do sedaj ni videt še nobene, ampak pri tako obupno suhi koži bo prej ali slej prišla kakšna na obzorje
. Imam pa tudi mleko za telo od Garnier za zelo suho kožo in se občasno tudi z njim namažem. Ampak kot zgleda je škoda že narejena in jo bo težko popravit
. Kaj vi uporabljate, predvsem tiste, ki imate zelo suho kožo??? Prijateljica mi je svetovala Avent-ovo olje proti strijam ampak je tako svinjsko drago in tako malo ga je!Jaz bi tisto ponucala v 14-ih dneh. Prosim pomoč. Lep dan in hvala za odgovore.

) a men se zdi super. Imam pa jaz drug problem po čelu se mi ful lušči koža in je ful suha pa nikakor ne uspem tega popravit.