|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   100% sok
6.3.2006 8:15:35   
DEBELUŠKA30
Zdravo punce,
ne nisem še obupala, ampak sem ubrala drugo metodo (začela sem obiskovati "šolo hujšanja"), in upam, da mi uspe do poletja "istopiti" 20 kil.
Zanima pa me (ker vsi vemo, da je treba med hujšanjem veliko piti), kako je s temi sokovi 100%. In sicer jaz si ga zmešam z vodo (2 deci soka + 3 deci vode) v malo plastenko. Energijska vrednost soka je na 1 deci 50 kalorij, zanima pa me, če ta sok pomešam z vodo (kot sem navedla), kakšna je potem energijska vrednost recimo moje 0,5 litrske plastenke? 

Lep pozdravček ODLOČNIM in BOMBAM, ter ostalim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 100% sok
6.3.2006 8:18:11   
Anonimen
Jaz teh sokov nikoli ne pijem niti ne kupujem, ker je v vsakem, tudi na tistem, kjer piše, da je čisto naravni in brez sladkorja, ogromna sladkorja in drugih primesi zraven. Vitaminov pa tako in tako nima. A čisto same vode pa ne moreš? Kaj pa da stisneš pomaranče ali grenivke in razredčiš z vodo? To bi bilo veliko, veliko bolje.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 100% sok
6.3.2006 8:20:51   
CUKRČEK
Mene pa zanima, kako zgleda ta tvoja šola hujšanjauser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 100% sok
6.3.2006 9:25:37   
Mel_A
Debeluška, jaz naredim tako kot je rekla Albina. Eno pomarančo v flašo od pol litra, pa vodo zraven. Una pomaranča je bolj za okus. Tisti sokovi kupljeni so pa totalno osiromašeni vitaminov. Po preprosti logiki 1 dl je 50kcal, 2 deci soka in tri deci vode (ki nima nič kalorij) znese isto 100 kcal na flašo, je pa 20 kcal na deci.
Jaz sicer pijem vodo in čaj, včasih pa dam v vodo kot sem že rekla eno pomarančo, grenivko ali malo limone, da spremeni vodi okus, ker mi je v tej dieti ratala voda že malo nagravžna.
Sicer pa upam, da ti v šoli za hujšanje uspe in da se boš do poletja že počutla veliko bolje v svoji koži!


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 100% sok
6.3.2006 9:30:26   
DEBELUŠKA30
CUKRČEK,
poslala sem ti zasebno sporočilo in ti razložila, kako to gre!

Lep pozdrav!

P.S. Res ne morem piti same vode!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 100% sok
6.3.2006 9:48:57   
janjja
Debeluška daj še meni pošlji to kar si Cukrčku, prosim. mislim da je res najboljše piti samo vodo. Jaz je tudi dolgo časa nisem mogla, pol pa sem kakih pet let nazaj rekla da jo bom in od takrat je to moja glavna pijača pa vem da so se prvo leto kg kar stopili iz mene -  kriva je vodauser posted image .
Ko se navadiš na vodo ti je vse druga bljak.
Poskusi -  dva deci tistega kuljenega soka lahko ima do 100 kalorij- to pa je že ena banana, al pa kos kruha, al pa dve jabolke, al pa en jogurt... Pomisli koliko "hrane" potem zaužiješ s sokom.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 100% sok
6.3.2006 10:44:54   
DEBELUŠKA30
Lahko ješ vse, ampak čisto vse, samo v manjših količinah, čeprav boš danes pojedel pol kilograma pire krompirja, ampak ne od enkrat, pač pa od štirikrat v enem dnevu. Po peti uri popoldne ne ješ razen solate ali kakšne puste skutke (ki je za zvečer priporočljiva). S sladkarijami si daš duška samo čez vikend in to v normali, da ne pretiravaš. Jaz sem v soboto pojedla en kos torte, prav tako v nedeljo, pa mam pol kile manj čez vikend. Pa povdarek na presni zelenjavi in sadju, čim več, čeprav sadja ne ješ po peti uri!

Meni za enkrat gre, ker se skoz najem do sitega oz. se kar na bašem. Sam jaz najprej pojem meso in prilogo s solato, ampak na koncu še pol sklede solate, da mi da res tisti "trapasti" občutek sitosti (ker to rabim). V enem tednu sem dala skoraj dve kili dol (pa bo v sredo en teden).

Lep dan,
Debeluška.

P.S. Sam je res, da sem začela s 106,10 kg!

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 100% sok
6.3.2006 10:52:04   
DEBELUŠKA30
JOJ, POŠTA JE PRISPELA V NAPAČNI NABIRALNIK, SAJ JE BILA NAMENJENA PRIVAT ZA "CUKRČEK", pa nič zato.
Cukrček je zanimalo, kako se prehranjujem, odkar obiskujem  "šolo hujšanja"?
No odgovor je tu (zgoraj)!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 100% sok
6.3.2006 10:54:06   
Anonimen
Ha, saj je verejtno še katero, no, vsaj mene. Dobro, da je pošta zalutala user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 100% sok
6.3.2006 11:28:05   
janjja
Debeluška, je že res da je boljše skos biti sit ker ko telo začuti lakoto začne pospešeno spravljati zaloge. No saj ti bo uspelo, tiste z večimi kg prej kaj dol damo kot tiste ki bi rada iz 54 kg prišle na 50kguser posted image .

JAz ti priporočam da se potrudiš on sokce zamenjaš za vodo - to naj bo prvo kar naredi, saj pri nobenem hujšanju ne boš zasledila da sokcev.
Pol pa poskusi vase spravit čim več zelenjave in sadja.
Aja da ne boš pomislila da sem med suhimi- imam 15 kg dol za dat, mi z 90 dnevno kar uspeva. No začela sem z 78, zdaj pa sem že blizu 75.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 100% sok
6.3.2006 12:24:21   
katis
Ojla,

jaz sem tudi med bolj močnimi, saj sem tudi preko stotice. Nekaj časa sem se tolažila z vodami z okusom, ampak sedaj tudi tega ne več. Raje kako vodo z malo limonce.

Najbolj mi pa paše, da pijem bebe čaj (komarček, janež...) z malo natrena, ali pa kar postni čaj od Ašiča - seveda vse po možnosti malo mlačno, pa mi tul ful pomaga, da sem manj lačna.

Moj cilj v 90 dneh -20kg.
Pol pa 90 naslednjih dni.
Potem pa še ena runda 90 dni za -20kg.
Potem pa počasi še ostalo.

Upam, da bom v enem letu sklatila vsaj tistih 40 kg, ki jih nujno moram, da se bom končno lahko spet super počutila in prišla na tako dolgo željeni ITM 25.

Veliko bolj na hitro pa ne upam, da ne bom vsa mlahava. Tako se lepo s kremcami mažem, pa še mal telovadim (mal fitnes, mal joga, mal sneg kidam :)

Zame ne pride v poštev, da po 17ih ne bi več jedla, ker sem redko pred četrto doma in šele takrat kosilo pospravim. Zato pa po enem tednu te diete že opažam, da želodec ne rabi več toliko hrane. Sem prej sita. Pa še tehtnica mi kaže -2,4 kg. JAAAA!
SUPER.

No, pa uspešno. Da bomo tudi me, ki smo še malce bolj okrogle (pa tople in mehke) še bolj sexy bombice!

Pa oglasi se kaj.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 100% sok
6.3.2006 12:57:38   
janjja
Mene pa zanima Katis in Debeluška če so vama vsi ti odvečni kg po porodu ostali ali ste skos že bolj močne sorte.user posted image
JAz sem jih že prej imela nekaj več(beri kar nekaj), pred letom in pol ko pa sem rodila sem se pri porodu znebila 5 kg ostalo pa je ostalo in noooče iti z mene. Zdaj sem pa full srečna ko vidim da se kg premikajo dol s to našo skupno dieto.user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 100% sok
6.3.2006 13:34:22   
katis
Odgovor za janjjo:

Jaz jih imam že od nekdaj več. Žal se že s kg ubadam že od kakega 7 leta starosti. Pa gre včasih gor, pa malo dol... Ampak doslej mi nekako še ni uspelop obdržati teže, kadar sem hujšala.user posted image

Vendar pa mi je tokrat ta dieta tako blizu glede samega načina prehranjevanja (razen sadnih dni), da mislim, da bom tokrat res uspela.

Otrok še nimam, a počasi razmišljam tudi o tem. In se mi zdi, da bi nosečnost raje štartala z manj kg, da ne bi bile kakšne nepotrebne komplikacije med samo user posted image .

Lep pozdrav.

P.S. Resnično mi dobro dene takole se zaupat. Je kar dosti lažje potem voljo za hujšanje imet, če ne tiščiš vsega v sebi user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 100% sok
6.3.2006 13:59:26   
Anonimen
Katis, jaz ti želim, da se maščoba čimprej stopi. Verjamem vate.

(odgovor članu katis)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 100% sok
6.3.2006 15:36:50   
DEBELUŠKA30
JA tudi jaz sem od nekdaj močnejša, zdaj pa sem malo bolj močna (kot mi pravijo).
Res sem že rodila in to enkrat v celi nosečnosti pa sem se zredila za cela 2 (dva) kilograma, saj sem zanosila pri 107 kilogramih, rodila pa pri 109 kilogramih.
KAKO TO DA SE NISEM BOLJ ZREDILA MED NOSEČNOSTJO?
Ker sem se bala, kako bom rodila, če "nabacim" na to kilažo 20 ali 30 kil!!!!!!!!! In kaj sem delala odpovedala sem se večerjam in čokolati, to je blo vse!!!!!!!!

KATIS in vse ostale, ki imajo (oz.imamo) 100kg ali več, preberite si to resnično zgodbo:
Spoznala sem zelo prijetno punco, staro takrat 25 let, (ravno poročeno), pri ginekologu, ki je jokala kot "dež", najprej sem pomislila, da se ji je zgodilo tisto najhujše. Ko je odšla iz čakalnice, sem šla za njo in jo vprašala, če lahko pomagam, pa je rekla: "ja, zašij mi usta!!!!!!" je zavpila! HALO, pomislim, ona se vsede na klop v hodniku in mi reče, da ji je ginekologinja strogo odsvetovala zanositev, dokler ne shujša na 100 kilogramov. Nato vprašam, ja koliko pa jih imaš? 145kilogramov mi odvrne, o ŠIT pomislim, BOGA ampak res.
Pa tako si z možem želiva otroka, ona pa reče da striktno nesmem zanositi, povej mi kaj naj zdaj, me vpraša. Sam je res, kaj pa  če se zredim za 20 ali 30 kilogramov, najbolje da me raznese in to takoj, pravi vsa obupana. Nato jo vprašam, kaj boš pa zdaj? Pa pravi: "ginekologinja me je vpisala v nekakšno šolo hujšanja, ki jo organizira naš zdravstveni dom, in še ta teden, naj bi začela s tem............
.................skratka, ženske nisem vprašala niti kako ji je ime, nič..........................
Po več kot treh letih, pa me ženska pred zdravstvenim domom "pocuka" za rokav, z besedami: "Ja živjo a se me ne spomniš?" Oprostite ampak res ne vem kam naj vas dam, ko mi ženska pove, da je to tista s 145-imi kilogrami, ki je pri ginekologu jokala.
ČE ME TAKRAT NI KAP ZADELA, ME NIKOLI NE BO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ženska, ki je stala pred mano je imela 70kilogramov, tako, da je s pomočjo programa CINDy, ki ga izvajajo zdravstveni domovi shujšala za okroglih 75 kilogramov!!!!!!!!
NE MOREŠ VERJET, TO MORAŠ DOŽIVET.

Dokaz, da se da!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 100% sok
6.3.2006 20:02:15   
janjja
A res? Je imela pa kar voljo da je tako zelo shujšala. Zato pa jz vedno pravim, da ni težko dokler se ena drugo spodbujamo. Jaz bom šla vsak dan pogledat kaj je novega in kako gre še ostalim. V slogi je moč in vem da nam bo uspelo.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 100% sok
6.3.2006 21:18:31   
katis
V slogi je moč.

Vem. In zato sem tu.
Da si vse skupaj pomagamo. Pri hujšanju in še čem ...

Odkar sem vas našla na tem portalu, se mi vse zdi lažje.
In bliže. Moj cilj in vaš cilj.

Lep dan vsem skupaj - danes, jutri....vedno user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 100% sok
9.3.2006 20:44:04   
ANDREJA*
debeluška držim pesti, da ti uspe kar se pa tiče sokov pa je tako, da če popiješ 100% naravni sok , ki si ga pravkar iztisnila s sokovnikom je to en obrok( malica) . kupljenih sokov ne priporočam, ker je notri zelo malo snovi, ki bi koristile telesu...........ko sok iztisnež je vsebnost vitaminov iz uro v uro manjša....nauči se piti vodo.drgač pa raje stisni pomarančo, grenivko ali limono v plastenko!
pa še nekasj ! Če zvečer ješ beljakovine, pred spanjem pa popiješ limonado brez sladkorja lahko računaš, da se bo maščoba bolj hitro topila.......v knjižnici lahko dobiš kako shujšamo z jabolčnim kisom, pa z limoninim sokom...skratka , ko sem obiskovala šolo hujšanja sem se zakopala tudi v knjige .tam boš izvedela marsikaj uporabnega.....predvsem pa poslušaj svoje telo!!

tole je pa preveč!

lp in lep dan!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 100% sok
9.3.2006 22:34:40   
Naja30
Ja, 100% sokovi štejejo kot obrok sadja. Za žejo pa raje pij vodo, je najbolj zdravo.

Pa držim pesti zate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?