Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne vem na koga naj se obrnem zato sem se na vse vas ki ste trenutno na forumu če mi lahko kako pomagate z nasveti ali z izkušnjami.Noseča sem 11t+3 dni.V četrtek sem bila na ultrazvoku.Vse je bilo v redu razen izredno velikega mehurja ki ga je imel plod.Mehur je bil premera 10mm,za ta čas nosečnosti pa je normalno do 6 mm.Naročena sem zopet za v torek in če ne bo boljše me bo moj ginekolog poslal v LJ.Je pa tako:če se ne bo uredilo samo od sebe mi bo otrok umrl,ker mu ne bodo delale ledvice.V 80 procentih umre v maternici v 20 pa kmalu po rojstvu.Sicer sem brala v strokovnih revijah da začnejo ledvice pri plodu izločati seč v mehur v 13.tednu nosečnosti ampak to zame ni ne vem kakšna tolažba.Že dva dni samo
in premišljujem o tem kaj bo v torek.Prosim če je imela kakšna podobno izkušnjo naj mi odpiše.

hvala za spodbudne besede.Takoj ko kaj zvem sporočim.
Tako punce.Pa sem rešena skrbi.Z mojim otrokom je vse u redu.Hvala vam za vse spodbudne besede in podporo ki ste mi jo dajale.Upam da se bomo še slišale.