Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Otrokovo zbujanje zame pač ni razlog za to (a meni pa ni treba biti cel dan 100% pri sebi, če "samo" skrbim za otroka in nisem v službi?).
RES! Jst sm pr bivšmu skoz spala v drugi sobi.. Resnično se začneš odtujevat, sploh, če od začetka spiš skupi, pol pa vsak posebi. Men se je sicer zdel smiselno, da se tko vsaj oba naspiva, njemu pa ni blo to nč všeč. Itak, če pa njemu smrčanje ni šlo na živce.
ni nič motil, saj je ponavadi on vstal, mi jo prinesel, da sem jo podojila, nato pa odnesel v njeno sobo. In to je počel, ga citiram: z največjim veseljem, čeprav je moral zjutraj v službo.
Jaz moram bit pa naslednji dan ves dan fit za otroka oz. imam po enem letu tudi službo.
. Smrčanje je problem, ampak kdo pravi, da samo moški smrčijo? Jaz sem se že parkrat zbudila od lastnega smrčanja
, moj dragi pa je lepo mirno spal - in nič smčal...