|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča v sp...
21.3.2006 7:04:59   
Anonimen
Pozdravljene,
se tudi vam zdi, da je partner egoističen oz. da vas celo skorišča v spolnosti...midva sva skupaj 5 let..že od samega začetka se mi je pri sexu zelo malo posvečal..nekajkrat v teh letih sem mu to tudi skozi šalo ali pa na lep način omenila...naslednjič se mi je mogoče posvetil za 3 minute potem spet isto..torej ni nobene predigre..oz je na način, da ga oralno zadovoljim potem pa direktno v mene do konca...Da je tak nevednik se mi zdi čudno, ker je dal v življenju nekaj žensk skozi..je pa res, da so bile vse več ali manj avanture in da mu po moje nobena niti omenila ni, da si želi tudi kakšno predigro..ali je pa tak egoist, da mu je vseeno..tudi po sexu ni nobene nežnosti..takoj je na vrsti tv..moram reči, da me to poleg drugih stvari v zadnjem času spravlja ob živce..njegov uvodnik v najin sex so ponavadi besede: a bi mi ga mal na brzino..in sem mu zadnjič rekla, da ne..da nisem njegova ljubica ampak žena in da si želim sex z predigro in vsemi nežnostmi, ki spadajo zraven..pri njem pa začudenje..ne dojemam..kakšne izkušnje imate ve??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 7:29:08   
Naty*Taja
MIslim, da je dovolj nazoren podatek, kot praviš, da ni do tebe imel nobene resne?! Zakaj neki...?!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 7:29:46   
Anonimen
Pri meni je predigra prisotna že od samega začetka najine zveze. OK, ko še ni bilo "tako reso", se je vse bolj na hitro odvijalo, sedaj pa, ko eden drugega poznava do potankosti in veva, kaj komu paše, je sex božanski. Moja razlaga za njegov odnos do sexa je samo ta, da on pač tega ne rabi in mu je dovolj že to, da ga oralno zadovoljiš, nato pa do konca opravi "direktno v tebe". Očitno sta si v tej stvari različna, ker tebi paše muckanje in tista prava predigra, njemu pa ne. Kaj pa če bi mu pripravila eno tako predigro, da ti vse skupaj vodiš in mu tudi vsa željna in voljna poveš, kaj naj ti počne? Mogoče bi to palilo. No, kakšnega koristnega nasveta ti nisem dala, pa veeeno ti želim, da bi bilo naslednje ljubljenej s partnerjem božansko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 7:34:31   
Anonimen
Vse sem že poskusila..sem mu že tudi lepo povedala, da si tudi jaz želim, da me oralno zadovolji, pa je trajalo 2 minuti brez pravega občutka - ko pač nekaj moraš..vse skupaj se včele že od samega začetka..pa sem tudi sama mislila, da bo drugače ko se bolj spoznava, da bo bolje..pa nič od tega..problem je zdaj to, da me počasi vse skupaj mineva..si pa lahko mislite, da to ni edina stvar, ki ne štima...vedno pa ko se hočem pogoviriti naletim na zid in na molk...res katasrofa..pa mi verjemite, da bi naredila konec, če ne bi bila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 7:44:08   
Magi*
lahko rečem samo to, da je škoda, da si tako dolgo čakala. če v začetku ni štimalo, ko običajno najbolj štima, potem najbrž nikoli ne bo štimalo. drugega človeka tažko spremeniš, spremeniš lahko samo sebe.

sama ugotavljaš, da tudi druge stvari niso tako kot bi morale biti. ali že dalj časa tako misliš, ali so ti malo ponagajali hormončki, boš mrala sama premislit. nikolli pa ni prepozno. če dva ugotovita, da nista za skupaj, je bolje, da gresta narazen, kot pa da se najedata preostanek življenja.

pa srečno.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 7:54:47   
fricka
Meni se zdi to čisti egoizem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 8:25:09   
Anonimen
Mon tudi jaz anonimna,ker mi ni za se razkrit!
Moj je bil ravno tak,dokler nisem en dan pop... in mu rekla,da se ne grem več,dokler se on ne bo potrudil zame!
In sem ga čakala sigurno več kot 1 mesec,da se je spomnil in me on začel rajcat!Pa je bilo to semo enkrat,ker ko sva se pogovorila,mi je omenil,da raje vidi,da jaz začnem in potem,da mu tudi povem kaj si želim!In res je ratalo super od takrat.Res,da sem vedno jaz pobudnik sexa,a potem gre pa super!
Provaj nekako mu to dopovedat,če pa ne gre pa ti ne znam pomagat!Poj je res totalni egoist in ga boš težko spremenila!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 8:25:14   
kalbo
Ta tip je sigurno globoko prepričan, da je hud mačo in da obvlada. Sicer ne vem, kaj počneš 5 let s tipom, ki nima pojma kako je treba delati z žensko.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 8:51:58   
Anonimen
Pri najudveh je bilo prva dva meseca tudi tak ko opisuješ. Edino resno zvezo ki je mel pred mano je bil star 18 let, ko sva se spoznala pa je bil 25. Seks je bil brzinski, nič nisem mela od vsega skupaj. Potem pa sem se enkrat lepo dol vsedla z njim in mu povedala kak pa kaj, da mi z njim še nikoli ni prišlo pri seksu in kak mora vse skupaj zgledat, da mi bo. Potem pa smo izvedli še eno praktično vajo te lekcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in od takrat naprej je tak kot mora bit.

Glej, nikjer ni za dobit navodil za uporabo za ženske. Če mu ne boš povedala/pokazala ne bo vedel kaj je tebi všeč in kaj si želiš. TAk da kr pogumno z besedo na dan!

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 11:35:07   
Anonimen
Oj!
Tvoj dragi sigurno misli, da je tak "****ač", da mu ni para. Škoda res, ker si čakala toliko časa, saj je zakoreninjene navade težko spremeniti. Ampak bodi vztrajna. Vsakič mu daj jasno in glasno vedeti, da pričakuješ od njega, da se ti bo posvetil toliko, kot je to za tvoj užitek potrebno, če ne, enostavno zavrni seks, vpričo njega vzemi vibratorček in poskrbi sama zase.
Mdona, pa saj nisi stranišče, da se bo praznil vate!!!
V ta namen mu kupi pornič, ali porno revije, mu jih vrži pred nos in mu reči, naj si ga zdrka, ker te očitno tako ne potrebuje!
Jaz bi to zagotovo naredila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 12:04:01   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči
Mdona, pa saj nisi stranišče, da se bo praznil vate!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
21.3.2006 12:19:26   
andrejka82
Anonimna, jaz te cisto razumem. Sem to prenasala 5 let, dokler mi ni enkrat pocilo v glavi. Ne bom anonimna, ker nimam kaj skrivat. Saj sva se imela lepo, pa z dejanji je pokazal, da me ima rad, ampak spolnost pri 28 letih!!! pa je bila ziva katastrofa. Sama sem bila v zvezi bolj ali manj zdolgocasena in seveda sem si kaj hitro dobila ljubimca in to vlekla skoraj vso zvezo. Ja, pa kaj, packa, da ji ni para. Nisem dobila doma, pa sem si poiskala drugje in danes mi ni zal niti za trenutek takratnih dejanj. Pa se zabavno je bilo.  Ja, ampak enkrat se taksnega stila navelicas in sem udarila po mizi in sla, za vedno vstran od njega. Kasneje sem spoznala ta pravega moskega, zdaj ze moza in je vse super in prav. Ja, pa da ne bo pomote, zdaj dobim vse doma odlicno servirano.user posted image  

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
22.3.2006 16:25:36   
tipka
Andrejka, itak veš, da je replika. če bi ti jaz rada kaj povedala.user posted image user posted image user posted image

Razumela bi, če bi ti rekla, da v tisti zvezi nisi znala drugače kot tako, da si si poiskala ljubimca. Ampak ne, praviš, ko da je opravičljivo, da si si poiskala ljubimca, ker nisi dobila doma.user posted image user posted image user posted image

Če seksa ne štima, nič ne štima, zakaj nisi odšla, zakaj si varala?

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
23.3.2006 0:09:28   
andrejka82
Tipka, kaj pa vem, enostavno se mi ni dalo nardit tistega scenarija(zapuscanje in obrazlozitev zakaj odhajam). Ja, logicno je, da je dobra spolnost ena od sestavin dobrega odnosa, vendar si lahko v zvezi kljub temu skupaj in se imas prav lepo, vsaj pri nama je bilo tako. Pravzaprav sva imela midva en poseben odnos. Zakaj sem varala? Noben ne vara brez tehtnega razloga! In jaz sem imela za to dober vzrok. ker bi se lahko bil popravil in se ni, njemu je bilo dovolj, meni pa se zdalec premalo. Je imel sanso.
Hm ja, to spada k odrascanjuuser posted image ! Pa se linija je s tem postala manekenska, ko smo skakali kot norci! Mal se hecam no.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
23.3.2006 11:42:00   
Anonimen
Sem še hotela dodati, da je bil moj partner dolga leta sam...vmes avanture s poročenimi ženskami, pa porniči...torej nobenih čustev...star je pa 40 let..ni nikakršen mlad junec, ki nebi vedel kako in kaj..mogoče se motim ampak vse to pripisujem njegovemu egu, ki je čez mejen..važen je on..pa potem 100 let nihče..potem vsi njegovi z psom na čelu..pa mogoče nekje čisto na koncu jaz..ko sem mu rekla, da tudi po sexu ni nobenih nežnosti in da jih pogrešam je rekel, da izsiljujem...si lahko to predstavljate...

(odgovor članu andrejka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
23.3.2006 12:32:53   
daddy
   ... se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča v spolnosti ....


Ne, meni se kvečjemu zdi, da me včasih še premal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Se vam kdaj zdi da vas partner izkorišča ...
23.3.2006 14:29:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
..pa mogoče nekje čisto na koncu jaz..

Zakaj že praviš, da seksaš z njim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?