|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj...
11.4.2006 18:35:08   
Anonimen
No takole je sem noseča in ne vem al naj grem na bolniško saj se mi konec meseca izteče pogodba zaradi zaprtja delodajalčevega s.p. -firme.

Kaj če grem na zavod koliko mesecev dobim podporo zaposlena sem bila 12.mesecev v zadnjih 3 letih?
Če grem na zavod in na bolniško ali mi zavod plačije bolniško 3 .mesece?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj...
11.4.2006 19:45:16   
Lumpi
Pojdi na bolniško!!!!!!!!!!!!

če si na bolniški pred  zaprtjen s.p., imaš možnost, da ti ZZZS krije bolniško še 30 koledarskih dni, potem greš šele na zavod za zaposlovanje. Tam ti bolniška teče naprej.

Če te zanima kaj več piši na zs.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 8:32:50   
Anonimen
Če maš možnost, bejž v bolniško!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 10:01:04   
Anonimen
Sem šla na bolniško do porodniške imam priznano?A mogoče vesta kdo mi jo bo plačeval, ker delodajalec zapre firmo to vem da prvi mesec on!Kaj pa potem a zzzs sam nakazuje preko zavoda.In mi ne rabi moj šef nakazovat vsak mesec da dobi povrnjeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 12:27:52   
Anonimen
bi ti pisala na zs, pa si anonimna. no, bom pa se jaz... kako si dobila bolnisko do konca? namrec jaz sem trenutno na istem, s tem da sem ze na borzi, in je to edina sansa, da ne ostanem cisto brez vsega...
prosim prosim, povej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 16:30:25   
Anonimen
Saj ne rabiš ravno do konca dobiti bolniško važno je da si na bolniški magari 1 mesec pri svojem zdravniku potem pa naprej pri ginekologinji....pa ti podaljšuje.

Jaz sem bila v prvič ko sem bila noseča tudi v bolniški zaradi zdr. razlogov zato res ne smem delat in mi je dala tudi sedaj bolniško do porodniške. Nič bat ti pejt na bolniško seveda če lahko greš pa tudi če ti vsak mesec podaljšujejo samo pazi, da greš v bolniško ko si še v delovnem razmerju.   l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2006 23:27:15   
tamala83
pri meni je bilo tako:
februarja leni sem od ginekologinje dobila zd. potrdilo, da sem noseča, in da več kot 5 kg. ne smem dvignit, ker mi delodajalec tega ni mogel omogočit, sm šla v stalež. aprila se mi je poteklo delovno razmerje, in mi je zzzs kril samo še tisti del staleža, ki ti ga ginekolog podalšuje,. meni je naletelo glih 14 dni. potem sem se pa mogla prijavit na borzi, od koder sem za tri meseca dobivala nadomestilo od plače.

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?