|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijava na Zavodu za zaposlovanje
26.6.2006 13:08:48   
bambolina
Ali je kdo tukaj brezposeln in ni prijavljen na Zavodu kot Iskalec zaposlitve? Vem, da zahtevajo potrdilo, da si prijavljen kot Iskalec zaposlitve, pri oddaji vloge za znižano plačilo vrtca. Zadeva je taka; jaz sem zaposlena, moj mož pa ne in po novem tudi ni več prijavljen na Zavodu. Me pa zanima kako bo, ko bo treba oddati Vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nimamo potrdila, da je Iskalec zaposlitve, dohodkov pa tudi nima. Ker vem, da so nazadnje to zahtevali, sicer bi morali pa plačati kar polno plačilo vrtca???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijava na Zavodu za zaposlovanje
26.6.2006 14:11:55   
tulip
 Zadeva je taka; jaz sem zaposlena, moj mož pa ne in po novem tudi ni več prijavljen na Zavodu. Me pa zanima kako bo, ko bo treba oddati Vlogo za znižano plačilo vrtca, ker nimamo potrdila, da je Iskalec zaposlitve, dohodkov pa tudi nima. Ker vem, da so nazadnje to zahtevali, sicer bi morali pa plačati kar polno plačilo vrtca???

[/quote]
Če ni več iskalec zaposlitve, ne glede da je brezposeln, verjetno niste več upravičeni do znižanega plačila...

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 14:20:49   
bambolina
Zakaj misliš, da nismo več upravičeni do znižanega plačila?
Večina ljudi, ki jih jaz poznam (moji kolegi, prijatelji, sorodniki) imajo večje dohodke kot midva in imajo pravico do znižanega plačila vrtca - plačujejo tam ok. 30 - 40.000 sit vrtca. Midva pa zato, ker on ni več iskalec ne bova al kako? Bova mogla plačat pa 80.000 sit? A to samo zato, ker nimava potrdila?

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 14:48:31   
tulip
Zna bit da se motim.....  user posted image
Sem mogoče prehitro napisala odgovor, sorry...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 17:06:06   
tinatona
Hej!

Ma sej ni res. Vrtec se itak plačuje glede na dohodke. Tko da če jih mož nima, napišeš da jih nima in to je to. Sem bila ravno danes v vrtcu...

LP Tina

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 20:09:25   
bambolina
ja, sej vem, da napišeš, da jih pač nima, ampak so tko smotani, da ti rečejo, da mora biti prijavljen na Zavodu,....mislim a ni to odločitev vsakega posameznika a hoče iskat službo preko Zavoda ali ne? Vem, da je men enkrat zatežila, da, če ne bo potrdila, ne bo subvencije...Zato pa sprašujem, če je katera oddajala pač brez dohodkov za enega od staršev in brez potrdila?
Vseeno hvala za vajin nasvet!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 20:12:37   
Anonimen
Znesek za plačilo vrtca se določa na podlagi skupnega dohodka družine. Prijava na RZZ nima s tem nič, saj dohodek ni odvisen od prijave na RZZ. Poleg tega pa je prijava na RZZ odvisna od vsakega posameznika, tudi brezposelnega. Nihče te v prijavo ne more prisiliti, poleg tega pa vrtec tudi NE SME določiti plačilnega razreda na podlagi prijave ali ne-prijave na RZZ. Edino na podlagi dohodka družine. Kar omeni jim to. Naj pa vseeno, za ljubi mir, napiše lastnoročno podpisano izjavo o tem, zakaj ni prijavljen na RZZ. To sicer ni potrebno in tudi tega ne smejo zahtevati, ampak pride pa vseeno prav, da manj komplicirajo. Ali pa naj gre na RZZ še po potrdilo, da tam NI prijavljen. Karkoli več pa je že stvar za pritožbo na Ministrstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2006 20:48:10   
Anonimen
Ja, meni so tudi enkrat rekli, da moram prinesti potrdilo od Zavoda, da drugače ne bo nič. Izgleda, da to res tako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2006 16:07:24   
tina104
Pri nas so rekli, da v takem primeru oseba napiše izjavo, da ni prijavljena na Zavodu in priloži fotokopijo delovne knjižice.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?