|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 9:00:55   
samomi
Nikoli misem verjela v horoskope sedaj pa me zanima še kaj si vi mislite o teh zadevah, kajti z možem imava vedno večje težave z prilagajanji in različnimi pogledi na vzgojo, najine zakonske odnose, ... Saj na splošno se še kar razumeva, samo... on je tak da se o težavah noče pogovarjati oz. on jih sploh nima, jaz pa jih imam in ne morem mimi njih saj se samo kopičijo. Jaz sem devica in sedaj me zanima ali mi lahko kdo svetuje kako se naj do njega obnašam, da bo spet vse v redu. Vem da klatim neumnosti ampak res več ne vem kaj naj pa še zanima me kaj vi mislite o ujemanju z nebesnimi znamenji. Lepo prosim 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 9:06:05   
CUKRČEK
Jaz ne dam nič na ujemanje nebesnih znamenj. Torej...če se midva spičva, ne bom šla gledat v horoskop.



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu samomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 9:31:31   
Anonimen
Sem napisala cel roman, pa sem si premislila, ker lahko svoje mnenje o horoskopih in podobnih zadevah strnem v eno besedo: larifari.


(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 11:25:44   
*Karmen*
Samomi, ne glej preveč v horoskope, ker lahko zadevo še bolj zakompliciraš, če verjameš v vse to. Nekaj skupnih značilnosti ljudje, ki se rodijo v istih obdobjih že imajo, ne moreš pa s tem reševati težav v zvezi.

Imaš dve težavi: s partnerjem imata različne poglede na partnerstvo in partner se o težavah noče pogovarjati. To, da imata na skupno življenje, oz. na življenje v troje različne poglede ni nič novega. Malce preberi starejše teme in videla boš, da lahko ti in podobni ljudje ustanovite klub, toliko vas je user posted image . Večja težava je partner, ki se o težavah noče pogovarjat. S tem vama tudi onemogoča sklepanje kompromisov. Ampak, veš, vsakemu v življenju kdaj zaškriplje in potrebuje pogovor. Tudi tvoj partner ni izjema. Takrat imaš priložnost, da mu pokažeš, da je tvoje srce bolj odprto kot njegovo in da si mu kljub njegovemu obnašanju vseeno pripravljena pomagati. Do takrat se pa loti reševanja težav po svoje. Če se o težavah noče pogovarjat ti kaj drugega tako ali drugače ne preostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 11:29:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu samomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 12:36:44   
Anonimen
V horoskope in podobne čire čare jaz ne verjamem. Verjamem pa v sposobnost dveh ljubečih ljudi, da s pogovorm in sposobnostjo sklepanja kompromisov rešita težave. Nebesna znamenja pa nimajo s to sposobnostjo prav nič.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 14:25:03   
Anonimen
No ja, malo je že na tem, da horoskop nekaj pove o človeškem karakterju, recimo, da ti da neke smernice.Veliko pa je tudi na tem, v kakšnem okolju odraščaš, kako so se tvoji starši spoprijemali z težavami....iz svojega okolja se učiš.Mora pa tudi nekaj biti na tem horoskopu, ker če nebi bilo, ga niti nebi poznali.

Sigurno pa se ni tvoj dragi spremenil kar od danes na jutri, če daš kaj na horoskop, potem moraš vedeti, da se le ta skozi življenje ne spreminja.Takšen je moral biti še preden sta imela otroke, le da te takrat to morda ni toliko motilo.No moreš horoskop obtožit za vajine težavice.

Midva sva bik-bik, pa bi morala videti kako se znajo pri nama iskre kresatuser posted image .No, nama vsaj ni dolgčasuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 16:07:37   
Anonimen
tud moj je po horoskopu lev in me njegovo hladno vedenje včasih dobesedno ubija.vedno samo jaz govorim on pa me ignorira,ko sekregava,pa mi sam reče da ne špilam na preave karte.Torej mislim da se bo treba trudit v isti smeri kot je on.Postati hladna,tako jaz kot ti.kot pravijo,klin se s klinom zbija

(odgovor članu samomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 16:45:51   
dory
ce v svojo carobno kroglo mal pocekiram...hm pravi da ne bo slo tole skoziuser posted image

drugace pa, sama sem lev v podznaku ampak me levi dobesedno odbijajo...nisem se srecala tipa leva, da ne bi bil poln samega sebe, aroganten...skratka poden!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
1.8.2006 17:59:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: veza DEVICA IN LEV
1.8.2006 21:04:57   
Anonimen
Hja jst mam pa mami in sestro in še tipa devico. No pa še pol folka okol sebe.
Ma morem rečt da vam je včasih prav težko ugodit. Pa ne posplošujem sam vse device ki jih poznam majo eno skupno lastnost-nikol jim ni vse 100% super! Neki zmeri fali pa še sami ne vejo kaj. Pa ni važnu al pr vezi, pospravljanju, hrani....
Mene to ful ob živce spravla ma sm se prvadla scajtoma. Sej verjetnu tud moja rakova "kolk sm jst ubogi k me nihče ne razume" pa tečnoba niste glih zabavneuser posted image



(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: veza DEVICA IN LEV
2.8.2006 11:01:18   
kapica
Moj je tudi levcek in tako kot je ena anonimna rekla, zna bit hladen kot led. To sem dozivela predvsem na zacetku, ko se nisva bila zares skupaj. sedaj bi rekla da je on bolj popustljiv. Ampak moja mama je tudi lev, pa jih nekako ne morem primerjat, sta si zelo razlicna.

Tako da kar se tvojega zakona tice, predvsem problemi, horoskop nima nic s tem.
To je res samo nakladanje.


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: veza DEVICA IN LEV
2.8.2006 11:09:28   
cukerček
Vajini različni pogledi na vzgojo otrok in življenje nasploh nimajo nobene zveze z horoskopom. Vsak človek na tem planetu je osebnost za sebe in normalno je da ima vsak svoja načela in razmišljanja. S tvojim partnerjem pač nimata istega karakterja in zato se razlikujeta prebrala sem knjigo osebnostni plus v kteri so opisani vsi karakterji in tako zdaj lažje razumem zakaj nekdo razmišlja drugače kot jaz.


_____________________________

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: veza DEVICA IN LEV
2.8.2006 11:11:49   
baguSka
Ti kot devica bi morala biti zelo spretna z besedami,tako da jih menda znas obrniti sebi v prid


Res je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: veza DEVICA IN LEV
2.8.2006 14:04:15   
Mateja82
Moj je tud lev jaz sem pa riba  če gledam po  horoskopu sploh ne paševa skupaj. Ampak do sedaj se vredu razumeva. Z  njim se  da zelo vredu pogovarjat, in ponavadi je vedno on tisti ki daje pobudo da se kakšna stvar razreši. Včasih se pa tud kje zatekne in nisva enakega mišlenja ampak mislim da je to skoraj povsod tako in  to ni odvisno od tega  kaj je kdo po horoskopu. Dva odrasla človeka ki se imata rada se bosta pač o tem pogovorila in našla rešitev.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: veza DEVICA IN LEV
2.8.2006 20:56:49   
koala
Midva imava obrnjeno situacijo, jaz lev in on devica. Midva funkcionirava dobro, je pa res, da ko naletim na problem, ga moram sama najprej premlet in ko najdem vsaj nekaj podobnega rešitvi sem se pripravljena pogovarjati. Tako da bi ti iz lastnih izkušenj svetujem, da mu daš malo časa da premleje kaj ga muči.
Je pa res, da jaz nisem tipični lev, on pa ne tipična devica.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?