|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kengurujček BabyBjorn
4.3.2008 10:33:07   
luckyy
Še eno vprašanje neizkušene bodoče mamice! user posted image
Na spletni strani od Baby centra sem gledala kengurujčke od Babybjorna. Cene pa so 70-100 eurov. Zanima me kakšna je razlika med njimi, saj je pri vseh navedena enaka karakteristika. Odločam se za nakup enega izmed njih, pa me zanimajo razlike. In najbolje mi boste znale svetovati vse uporabnice le-teh. Že vnaprej hvala! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kengurujček BabyBjorn
4.3.2008 10:50:34   
*tajda*
Čau,no pri tistem za 100 evrov je razlika da je do 12 kg,tisti cenejši pa do 9 kg.Mi imamo tega za 12 kg in je super,ampak res mislim da otroka do 4 meseca ni dobro nositi noter,vsaj tako je bilo meni rečeno ko sva šla na telovadbo k fizioterapevtki...zdaj ko je star pa 5 mesecev pa obužije nošenje v kenguruju,tako da ga imam za v trgovino in kdaj za na sprehod po gozdu,res je fino.Upam da ga bomo lahko čimdalj uporabljali ker je moj mali že kar težekuser posted image

(odgovor članu luckyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kengurujček BabyBjorn
4.3.2008 11:33:40   
2 Sraki
Sem malo pogledala še ostale, mi imamo tistega za 100€, pa nisem opazila razlike. Po moje je bolje da greš tja v BC in vprašaš, morda je samo fora v blagu. Vsi so namreč do 12 kg, tako da verjetno ni fora v teži otroka.

Je pa res bolje, da ne prehitevate z nošenjem v njem, ker je dojenček v njem pokonci in se vsa teža prenaša navzdol, to pa ravno ni dobro. Poleg tega pride še pri nošenju do dodatnih tresljajev, tako da ne prehitevat. Morda je boljša začetna varianta kakšna ruta ali wrap in podobne zadeve.

V splošnem pa na razvojni ambulanti odsvetujejo kengurjčka, pravijo da je bolje počakati tja do 6M in kupiti kvalitetni pohodiški ruzak. Hja, težka je odločitev. No mi zato nismo vedeli in smo ga že imeli, kasneje pa smo tudi kupili ruzak in je res fina stvarca, lažje in varneje nosiš otroka, ker ga imaš zadaj, spredaj pa je včasih problem, predvsem pri hoji navzdol, ker ne vidiš preko otroka pod svoje noge in ne stopaš zato dovolj varno.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kengurujček BabyBjorn
4.3.2008 12:42:20   
hokejistka
Predlagam, da pogledaš, kakšne so cene v rutarju. Jaz sem kupila ležalnik Babybjorn za 50 eur, medtem ko so drugje po 80eur. V Ljubljani imajo tak oddelek, kjer prodajo znižane otroške stvari n najdeš nekatere izdelke precej znižane. vem, da so imeli tudi kengurujčke, samo ne vem, kakšna je bila cene in ali jih še imajo.

(odgovor članu luckyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kengurujček BabyBjorn
4.3.2008 22:21:02   
miška piška
Jaz sem tudi videla v Rutarju na Rudniku približno 2 tedna nazaj, kengurujček od Babybjorn je bil kar fejst znižan, mislim da 50-60 eur, ampak uni ta dražji. ..

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 7:27:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miška piška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kengurujček BabyBjorn
5.3.2008 9:24:32   
luckyy
Hvala za vašeodgovore! user posted image
Bom se tudi jaz odpeljala do Rutarja v izvidnico! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kengurujček BabyBjorn
5.3.2008 10:01:04   
jakoLUlana
a ima kdo tega, ki se na zacetku nosi leze,nato proti cloveku in kasneje tako, da lahko gleda okrog..?


(odgovor članu luckyy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kengurujček BabyBjorn
6.3.2008 17:43:09   
*tajda*
Šla sem preverit na njihovo spletno stran in sicer sta dva različna eden je baby carrier original eden je pa baby carrier active.Na spletno spletni strani piše da je original do 10 kg,active pa do 12 kg.Tako da je tisti za 70 evrov na spletni trgovin baby centra samo do 10 kg in je narobe napisano,ker vem ko sva kupovala midva je tudi bil cenejši kengurujček za manj kil. lahko pa še pogledaš na  www.babybjorn.com user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kengurujček BabyBjorn
7.3.2008 13:02:05   
zabica26
Ni čist tko...če se prav spomnem, sem bila sama na nahrbtnikom navdušena, potem se je pa izkazalo, da je otrok v njem zame pretežek (sem bolj majhna).
Razlika je v tem, da tisti dražji (zame boljši) ima dodatno oporo za hrbet (križ) in je bil meni bolj prijeten za nosit. Moj predlog je, da počakaš, da bo otrok dovolj velik za v nahrbtnik, potem pa greš z otrokom v trgovino in ti ga notr namontirajo. Pa se potem odločiš.
user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kengurujček BabyBjorn
7.3.2008 15:58:04   
mateyka
se strinjam z zabico26 - lahko se zgodi, da teb ne po pasal model, al pa tamalmu ne (ja, jest sem tud bolj med tamalimi user posted image ). najbolj je sprobat v živo in se potem odločit user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?