|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Baby Expo 2024: Celodnevna avantura za bodoče starše in mlade družine

P.R., 10.4.2024
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar mlade in bodoče starše zanima.

image
Baby Expo 2024: Celodnevna avantura za bodoče starše in mlade družine
/11


Baby Expo bo potekal 13. aprila v Ljubljani, na njem pa bodo lahko obiskovalci izkoristili sejemske popuste in prisostvovali izobraževalnim predavanjem, poskrbeli pa bodo tudi za zabavni program za najmlajše. Letošnji Baby Expo obljublja nepozabno izkušnjo za celo družino.

 

Izobraževanje, nakupovanje in zabava

Baby Expo je več kot le sejem; je priložnost za bodoče starše in mlade družine, da na enem mestu najdejo vse potrebno za svoje najmlajše člane. Ustanoviteljica sejma, Mateja Vidmar, poudarja, da dogodek vsako leto pod eno streho združi strokovnjake, ki pomagajo staršem pri izzivih starševstva, in hkrati ponuja izdelke priznanih blagovnih znamk po znižanih cenah ter starše seznanja z inovacijami in novostmi iz sveta malčkov.

 

baby expo

 

Na Baby Expu se bo predstavil tudi Baby Center, ki bo na razstavnem prostoru v treh nadstropjih predstavljal kar 12 priznanih blagovnih znamk, kot so Joolz, FreeOn, Mutsy, Swandoo, Maxi Cosi, Britax Roemer, Cybex, Thule, Kit&Kin, Phillips Avent, MAM in Tommee Tippee. Obiskovalci bodo imeli edinstveno priložnost za nakup vozičkov in avtosedežev s super sejemskimi popusti. Poskrbeli so tudi za glavno nagrado – voziček Joolz 2v1 – in dodatnih 8 nagrad, ki jih bodo podelili na svojem razstavnem prostoru. Za obiskovalce so pripravili tudi Baby Center vrečke presenečenj, polne koristnih materialov, testerjev in katalogov, priložena pa bo tudi najnovejša knjižica kuponov "Pozdravljena, Nosečka!" Vabljeni k spremljanju njihovih družbenih omrežij, kjer bodo zvestim sledilcem podelili nekaj vstopnic za dogodek.

 

Znanja in zabave polna vreča

Marsikoga dogodek privabi tudi zaradi pestrega spremljevalnega programa, ki ga letos sestavljajo predavanja in delavnice priznanih strokovnjakinj: Barbi Završnik, Špele Gorenc Jazbec, Klavdije Slapar, Valentine Celestine Jeraj in mnogih drugih. Špela Gorenc Jazbec, specialistka razvojno nevrološke obravnave, bo na predavanju govorila o gibalnem razvoju dojenčkov in kako starši lahko kakovostno podprejo svoje otroke na tej poti. Pokrovitelj predavanja je Baby Center, ki s Špelo tudi sicer tesno sodeluje.

 

baby expo

 

Seveda pa na dogodku ne bo manjkalo tudi zabave za malčke. Alenka Kolman bo ob 16:00 uri mlade obiskovalce zabavala s predstavo Super krila, kjer bodo skupaj prepevali pesmi Poleg tega bodo skozi ves dan na različnih stojnicah potekale aktivnosti, kot so risanje, barvanje ptičkov in igralni kotički, kjer se bodo malčki lahko zabavali in ustvarjali. Za starše, ki si želijo brezskrbno prisostvovati predavanje, bo poskrbljeno z varstvom otrok v organizaciji Akademije za varuške, ki zagotavlja, da so vaši malčki v varnih rokah.

 

Dodatni bonbončki za obiskovalce

Baby Expo 2024 obljublja dan poln učenja, zabave in ugodnih nakupov. Ne zamudite priložnosti, da kot družina rastete, se zabavate in pripravite na prihod vašega novega člana ali pa preprosto uživate v igivi ponudbi. Vidimo se 13. aprila v Ljubljani na dogodku, ki bo mladim in bodočim staršem olajšal vstop v čudoviti svet starševstva.

 

baby expo

 

O blagovni znamki Baby Center

Baby Center je zvest sopotnik staršev že več kot 30 let. Oblikovali so tri produktne linijeBC baby, BC play in BC style – in kupcem na pregleden način približali ponudbo, ki je na enem mestu ne boste našli nikjer drugje. Z veliko mero odgovornosti, izkušenj in strokovnosti se posvečajo celoviti ponudbi na enem mestu, poskrbijo za učinkovito ter skrbno svetovanje vse od časa nosečnosti pa do obdobja, ko otroci prestopijo prag zgodnjih najstniških let. Baby Center ostaja prva izbira otrok in staršev. Postavlja jih v osrčje svojega delovanja in z njimi tke zaupanja vredne vezi, vse od vesele novice, da prihaja dojenček, pa do priložnostnih nakupov, ko iščete darilo za rojstni dan. Brezplačni Klub Baby Center združuje že skoraj pol milijona uporabnikov, ki so deležni posebnih klubskih ugodnosti. Izkoristite jih lahko v kar 55 trgovinah Baby Center po Sloveniji ter v spletni trgovini babycenter.si.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
11
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
4
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
4
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
4



Postojnska porodnišnica v novih barvah
photo
Porodnišnica Postojna je za Miklavža dobila barvito prenovo!
Nosečnice optimistične glede poroda
photo
Slovenske nosečnice so v splošnem optimistične glede poroda, so ugotovili v raziskavi, ki jo jo izvedla agencija GFK spo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?