|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 9:43:41   
timoteja



Dobro jutro vsem. Oglašam se po še eni neprespani noči ker....Naša bejbika spi do svojega 10.meseca v svoji sobici, vseskozi pa v kinderpetu, vse to brez nekih večjih težav, če so že bile(npr.nočno zbujanje ali kaj takega),so minile brez večjih težav.Potem se je pa situacija spremenila, spomladi smo se navadili, da je začela ponoči hoditi spat k nama v spalnico, okrog 5 h zjutraj. Potem se je to spremenilo,vsako noč je spala pri nama, ura se je premikala od 5 proti četrti, tretji , drugi...Dokler ni prišlo tako daleč, da se sedaj )  gremo ob 8h  spat v kinderpet, mi zraven nje, pa pravljico pa tak in počakamo da zaspi, šele potem odiodemo iz sobice), pol se pa že ob kakšpnih desetih-enajstih zbudi, noče več spat v svoji postelji, tudi če jo dam v spalnico, moraš biti skoz zraven, pbognedaj da bi šel lulat, ker se ponavadi ob prvem filingu, da me ni zraven, zbudi in je jok. Meni pa enostavno časovno ne znese, da bi hodla spat ob devetih zvečer, ko je toliko stvari še za postorit, poleg tudi rabiva tudi s partnerejm "Quality time".Ž tri nočise trudimo ji dopovedati da vsak pnoči spi v svoji postelji, čez dan pa smo skupaj, ampak nič in jst tri četrt noči presedim ali preležim v njeni sobi na tleh. Kako dalje? Please, nasveti, ker dvomim: ali popustiti in se prilagoditi njenim zahtevam ter željam, ali vztrajati, in o tega odvaditi. da bomo končno spali zopet kot ljudje in se zjutraj prebudili spočiti ter polni energije. Hvala in lep dan vsem, pa velik sončka in lubčkov našim otročkom.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 9:50:31   
Anonimen
Če vama ne znese, da bi pri vaju spala, potem jo pač pusti jokat. Saj vse drugo ste izgleda že posksusili, pa ne gre. Je hudo, ampak mine. Vsaj pri nas je.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 9:56:36   
Naja31
Mi vsi trije spimo skupaj, in je problem rešen.

Je pa res, da prvi del noči od 20h do nekje polnoči, spi sam brez problemov v veliki postelji, tako da mi ni treba z njim hoditi spat.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 13:21:14   
Anonimen
Če mene vprašaš, je bila napaka narejena takrat, ko ste ji "dovolili" hoditi spat k vama, sprva ob 5h zjutraj, potem pa se je ta ura premikala na vedno bolj zgodnjo. Iz dobrega ritma - samostojnega spanja sta jo navadila na spanje v troje. Kaj zdaj? 
Jaz bi jo navajala nazaj na samostojno spanje, prve noči bi bile verjetno naporne, potem bi se pa vnesla, otrok mora slej ali prej popustiti.  Vem da se sliši enostavno, težje pa je to izpeljati, ker starši pač ne moremo prenašati tistega nočnega moledovanja, joka....Jaz mojega nikoli nisem vzela ven iz postelje ponoči, razen v primeru bolezni. Tudi to noč je dve uri nekaj moledoval, pa sama ne vem kaj je hotel, saj ni bolan, pa bi pil mleko (mu ga ne dam ponoči), pa bi potem čaj - samo ne vodo, ki sem mu jo ponujala in je bila zraven. Potem pa nič. V teh dveh urah sem vsakih 5-10 minut hodila k njemu na njegov jok in ga poskušala pomiriti in da se mora naspati za vrtec....da spi muca, pa sosedov kuža...da dobi samo vodo, če noče pa nič (lačen ni bil). Iz postelje ga sploh ne dvigujem, samo božam in vedno znova polagam leže nazaj v posteljo. On na koncu popusti in omaga, ter zaspi do zjutraj. Tak je moj način. Tudi mene to izmuči, ko pride do take noči, ampak vem, da se je še vedno izšlo in je fant zaspal nazaj in ostal sam v svoji postelji, kjer ima več prostora in se lahko obrača po dolgem in počez.

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 13:24:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja

ali popustiti in se prilagoditi njenim zahtevam ter željam, ali vztrajati, in o tega odvaditi. da bomo končno spali zopet kot ljudje in se zjutraj prebudili spočiti ter polni energije



Mislim, da si si že sama odgovorila. Prve dni ne bo fajn, bo pa potem toliko boljše.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 14:40:14   
činča
Mi trije tudi skupaj spimo,smo probali v svoji postelji pa ne gre.Zdaj pa mi je čisto vseeno če spi pri nama, važno da se naspimo.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 15:50:57   
krauca
Zdaj pa mi je čisto vseeno če spi pri nama, važno da se naspimo.


Točno tako. Jaz uživam v tem, da ga stisnem k sebi ko grem spat in kako se zjutraj privije k meni ... Take povezanosti (na čisto fizičnem nivoju) ni če spi v svoji sobi/ postelji. Še prehitro bo začel zapirati vrata svoje sobe ...

(odgovor članu činča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 16:09:09   
soris
Naša tudi spi v svoji sobi. Imamo dogovorjeno da če kaj grdega sanja ali če jo je strah lahko pride k nama - ni lepšega ko pride proti jutri in reče: Mata kaj plostola? in s takim veseljem skoči na sredo da je joj user posted image . Ker pa ima še manjšo sestrico in ona včasih spi zraven naju in ni "plostola" jo lepo spremljam v sobico, pobožam in zaspi nazaj user posted image .

Vsak otrok je drugačen in mi imamo svoje režime. Enim paše tak, drugim onak. Meni je najpomembneje (kot že zgoraj omenjeno) da se naspim.user posted image

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nujno potrebujemo nasvet za spanje
11.9.2006 16:12:29   
Anonimen
O, soris, kako lepo je tole prebrati. Prav res človeku kar toplo pri srcu rata.

(odgovor članu soris)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?