|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kardiolog
18.11.2006 15:15:37   
moder
Zanima me, če lahko otrok (13m), ki kašlja, obišče kardiologa. Napotnico sva dobili zaradi šuma na srcu.  A ima kdo s tem izkušnje? Ne bi rada še enkrat več kot mesec dni čakala na vrsto. user posted image je drugače čisto ok, brez vročine, živahna, samo kašlja in še to največ ponoči.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kardiolog
18.11.2006 15:40:05   
Gordana-3
najbolje da pokličeš tja in vprašaš. jaz sem bila tam z obema pupama (2 leti in 5 mesecev) in obe sta bili takrat zdravi.

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kardiolog
18.11.2006 15:40:40   
friz77
Za to ne vem ce lahko otrok obišče kardiologa vem pa da ne čakaj dosti.Mi smo kašljali skoraj dva meseca in so nam govorili da ni nic in na koncu smo imeli infekcijsko okuzbo dihal z 39.7 vročino in smo pristali v bolnici.Zato ne čakaj.lp

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kardiolog
18.11.2006 22:00:52   
Anonimen
Kardiologa lahko obisces (ambulantno), le hospitalizirajo te ne, zato da ne okuzis drugih srcnih bolnikov, ker so okuzbe se dodaten napor za srcke.

Vsaj tako so meni povedali (ker sem bila enkrat ravno nekaj dni prej bolana, pa smo slucajno nekaj prestavljali in smo se potem pogovarjali pa so rekli da me tkrat tako in tako ne bi vzeli).

LP


(odgovor članu friz77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kardiolog
22.11.2006 15:22:05   
moder
Hvala za odgovore. Sem v ponedeljek poklicala, če lahko prideva, pa so rekli, da je vse ok, samo da nima vročine. Danes sva bili na pregledu in ima zdravo srce. Pa nemirno rito, ker jo je morala poleg mene še sestra držati, da je zdravnik lahko naredil ultrazvok srca. Kašlja pa še vedno, ampak pljuča so tudi ok. Po izletu v deževno Ljubjano že skoraj dve uri spi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?