|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zlomljena ključnica
15.12.2006 20:33:18   
Urška//
jooooooooooooj kak sem žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image , moja leto in pol stara pupica je danes padla in si zlomla ključnicouser posted image user posted image , pa še skoraj pred mojim nosom no (zdaj sem še sama na sebe jeznauser posted image ), pa ful se mi smili revica z tistim opornikom na hrbtu, sploh ne vem kak bo spalauser posted image user posted image user posted image user posted image , res ful sem žalostna, pa še tri tedne bo morala to nositiuser posted image user posted image user posted image

ko bi vsaj vedela da je ne boli jooojuser posted image

kaj ma kera kake izkušnje z tem, da me malo potolažiuser posted image

hvala  lp

_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zlomljena ključnica
15.12.2006 20:39:24   
lelaval
Bošček mali. Pa ne očitaj si, da si ti kriva. Malčki pa se hitro pozdravijo.
En kupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - da bo tvoja štučka čimprej vredu. 

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zlomljena ključnica
16.12.2006 7:37:40   
alekasandra
JOJ, vem kako je to imeti zlomljeno kjučnico, imela sem že zlomljeno levo in desno ključnico, vendar sem bila že v osnovni šoli. Spala sem z dvignjenim vzglavjem. Mama in oče nista spala tri dni ker sem jokala od bolečin. Upam, da bodo ti tri tedni čimprej minili in da bo čim manj bolečin za tvojo pikico.

_____________________________

otroci so naše največje bogatstvo

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zlomljena ključnica
16.12.2006 9:17:51   
Anonimen
Če ne joka, je ne boli. Če pa jo, pa ji daj malo Dalerona ali česa pdoobnega, ker deluje tudi proti bolečinam. Vsaj prve dni, saj potem bi motallo biti res že bolje. Imam pa dve izkušnji z zlomom ključnice, sicer ne pri sebi. Zlomljeno je imel moj nečak, ko se je rodil, in za to ni nič vedel, se pravi, nič ga ni bolelo. To jemljejo čisto kot rutinsko stvar. Edino, kar je bilo, ga prvi dan po porodu sestri niso prinesli, šele naslednji dan. Potem vem še za eno punčko, ki si je zlomila ključnico, ta pa je bila takrat stara kakšnih 6 let. Po prvotnem šoku si je tudi ta kar hitro opomogla in je bolj bolelo mamico kot njo.
Otroci izgleda te zlome veliko laže prenesejo kot mi, odrasli. Saj bo kmalu bolje, boš videla.

(odgovor članu alekasandra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zlomljena ključnica
16.12.2006 12:03:39   
Urška//
hvala za vzpodbudne besede

sej res ne joka skozi ampak ko se spozabi in se nasloni na rokico in podobno, ja ponoči tudi ni blo nič kaj fajn, vstale sma se že ob pol 4 zjutraj,sej sem ji dala vceraj zvecer svecko, danes zjutraj pa žličko Calpola, joj res upam da bo hitro mimouser posted image user posted image user posted image

Lp

_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zlomljena ključnica
16.12.2006 12:50:07   
Anonimen
user posted image ojejej boga babika, daj ji enga lupčka, da ji bo boljše

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?