|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodene koze pri malčku
3.2.2007 15:54:00   
Tejči
Tako, jaz sem se rešila kozic, sedaj pa jih je dobila tamala. Ker imam še vse pripomočke za zdravljenje doma nam bo vsaj ena pot k zdravniku prikrajšanauser posted image  Zanima pa me naslednje: jo naj mažem s tem tekočim pudrom ali ne? (Meni ni nič pomagal, le na živce mi je šel) Jo lahko kopam v kalijevem permanganatu ali ne-je za otroke premočan? (Mala je stara 2 leti in 4 mesece; meni je to kopanje full pomagalo). Klicala sem v lekarno in mi je farmacevt rekel, da naj jo mažem s tem pudrom in ji dam 1-2 žlički Claritine sirupa na dan, kopam pa naj je v kalijevem permanganatu ne. Sicer so tudi za mene odsvetovali kopanje v tem k.p., a ker sem naslednji dan že skoraj znorela od koz, sem ga vseeno kupila, se skopala in drugi dan sem bila kot prerojena. Torej-kaj mi svetujete???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodene koze pri malčku
3.2.2007 16:08:51   
MALINČICA
Jaz je ne tvojem mestu ne bi kopala v tem, samo stuširala bi jo kake dvakrat na dan, z vodo. Sicer pa bo kot otrok dost lažje in hitreje prebolela, ker je to pač otroška bolezen.
Moj Maj je zbolel pri mesecu in pol, pa je dobil samo kakih 10 pik po telesu, po glavi in obrazu pa nobene. Otroške celice se hitreje obnavljajo, tako da bo koža zelo hitro čista.

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vodene koze pri malčku
3.2.2007 16:44:11   
Tejči
Zdaj sem še zbrskala, da jo lahko skopam v vodi, ki ji dodam sodo bikarbono..samo ne vem kakšno količinouser posted image  Imam sodo v takšni modri okrogli posodici z belim pokrovčkom-kaj kr celo vsipam v vodo, ali kolikouser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vodene koze pri malčku
3.2.2007 18:15:20   
Anonimen
Mislim, jaz teh zdravnikov in farmacevtov več res ne razumem... Naš pa je rekel, naj ga kopamo v kalijevem permanganatu, ampak moramo paziti, da ga ne da v usta.user posted image  In mi smo ga res kopali v KP - vsak dan, star pa je 25 mesecev. S pudrom smo ga na začetku mazali, ampak ko ni bilo nobenega učinka, smo ga nehali. meni pa je ta puder naredil samo sr.... takšno, da sem na koncu pristala na antibiotikih, ker se mi je vse vnelo.

Naš mulček nima nobene posledice VK. meni pa sta na obrazu ostali 2 brazgotini - ampak tam sta bili res fulll veliki.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vodene koze pri malčku
3.2.2007 19:03:28   
Tejči
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Mislim, jaz teh zdravnikov in farmacevtov več res ne razumem...
Naš mulček nima nobene posledice VK. meni pa sta na obrazu ostali 2 brazgotini - ampak tam sta bili res fulll veliki.


Jaz tudi neuser posted image

No, potem jo pa grem kr skopat v k.p., ampak ga bom raje dala res čisto malo. Na srečo zaenkrat dobro prenaša kozike, saj nima nič vročine..le praska se.

Raho, kako dolgo pa je imel malček kozice? Kako jih je preboleval? Zate tak vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vodene koze pri malčku
3.2.2007 19:12:10   
Anonimen
Točno 14 dni. Po 7 dneh so se mu počasi začele sušiti. Se pa ni praskal. No, pa tudi imel jih je bolj malo (27 vse skupaj). Bojda je Tejči tako, da v družini vsak naslednji, ki zboli, zboli za hujšo obliko. Tako pravijo in meni je tako rekel infektolog.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vodene koze pri malčku
3.2.2007 20:56:56   
Tejči
Ojej, upam da ostane pri tej blagi obliki. Sicer kozike kr vdarjajo ven, vročine še nima, razpoložena je bila mega super fajnuser posted image  Upam, da bo jutri tudi tako. Sem pa jo prej skopala v k.p. in namazala z ognjičem, dala sirup in je bila cela happyuser posted image  Zdaj pa že spančkauser posted image
Ok, ravno čez 14 dni se mi spet začne faks-fajn bo šlo skoziuser posted image  Ravno pravi čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?