|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolni smo
15.2.2007 15:51:51   
Blejka26
user posted image danes poteka že tretji dan ko je moja pikica bolnauser posted image user posted image .tko hudo mi je ker ji ne morem ne vem kako pomagat.Vročino ima  38.2 pa noska zabasanega...user posted image res žalostno.No 13mes je stara pa je prvič bolna in zato je toliko bolj hudo.user posted image dajem ji svečke da se potem vsaj malo sprosti in res pomagajo.dajem ji jih na 6 ur kakor piše upam da to ni preveč

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolni smo
15.2.2007 16:02:22   
total
Sej bo kmalu bolje,moj NIk je tudi zbolel prvič po 1 letu starosti in je res to hudo,ko je prvič bolan in ne veš kako bo...baje je veliko otrok bolanih in odraslih,upam da ostanemo zdravi še naprej.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolni smo
15.2.2007 16:03:54   
srki
Naš škrat je tudi zbolel, včeraj, kar naenkrat. Popoldne sva bila še zunaj, ko sva prišla iz trgovine, je zakuhal, skoraj 39 vročine, kašljal, iz nosu mu je začelo teč. Sva šla k zdravniku, kaj pametnega ni dobil, dal mu je folkodin sirup, iz oči mu tudi teče,ob straneh se mu nabira gnoj, pa ni za učke nič dobiluser posted image . Vročina pa sploh odsti na pade, ima na naprosyn. Zdravnik je rekel, da je gripa. Je pa res bogi, ker samo leži....kaj čmo, glede na vse to, koliko je bolnih. Pozdravite se čimprej.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolni smo
15.2.2007 17:10:34   
Petraa
redno,na pol ure ji kar nalij cca 4 ml fiziološke,da ne bo prišlo še do kakšnega vnetja.Saj bo boljše user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?