|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   butanje z glavo
23.2.2007 18:12:09   
anja85
Mene pa že resno neki skrbi.To njegovo butanje z glavo.Star je 15 mesecev in če mu kaj ne pustim,se začne zelo močno butat z glavo.Ni važno kam, ob tla, v omaro,ob hladilnik...in to s tako močjo buta da je že čist moder po čelu in pa čelo ima že prav zatečeno.

Najprej sem ga probala ustavit in mu govorila naj neha,al pa probala preusmerit pozornost kam drugam,pa nč ne pomaga,se je sam še bolj butat začeu,zdej ga pa ignoriram kokr da ni nč,pa nč ne pomaga,se še kr buta naprej,ta traja kako pol minute pol pa neha in se obnaša kokr da ni nič.

Sem razmišlala da bi šla k zdravnici,sam res nevem kako bi mi lahko pomagala.

a se je vam tut to dogajal?jst res nevem,edin da mu grem čelado kupt,pa da jo ma skoz na glaviuser posted image

_____________________________

Mamica!Nisem pticek,nisem veter, nisem soncek zlat, tvoj otrok sem ljuba mami in imam te srcno rad!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: butanje z glavo
23.2.2007 18:49:05   
dory
ja to je tud moj delal...zelo pogosto...enkrat se je vrgel na makedamsko cesto...ponavadi je podstavil roke,preden je zacel butat z glavo...takrat je bil pa tolk jezen name,k mu neki nisem pustila,da na roke pozabil in zabil v tla...ja kriza ja...se je fejst potolkel a od takrat ne buta vec :)

s tem ko vidi,kako ti skaces okol njega ko zacne butat, valda tamal od veselja se bolj...nared se,da ga ne vidis ...ce si vidla,da tud s preusmeritvijo pozornosti ne gre potem poskusis drugace...

jst sem ga v njegovih napadih vedno dajala na ignore...danes ce le ni prehuda, se lahko z njim pomenim na cloveski nacin in hitro resiva z njegovo trmo...vcasih pa ga moram se vedno dat na ignore in ko vidi,da mislim resno, potem odneha...

(odgovor članu anja85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: butanje z glavo
23.2.2007 18:58:59   
156sw
Zivjo,
nasa je tudi butala z glavo v tla na ploscice, pa v vrata. Pa sm jo pustila in jo je minilo. Tk da mislim da bo tut tvojga prej al slej minilo. Mogoce je samo obdobje.

(odgovor članu anja85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: butanje z glavo
23.2.2007 19:46:52   
maks
Imam enak problem. Je kaj kmalu začel in sem bila na začetku čist šokirana! Zdaj bo star tri leta in še vedno občasno to počne in vsa sreča da samo občasno, ker ne vem kaj bi storila, ker ne vem kaj ne moreš, razen ko je malo večji in več razume. Probam pa to ignoritat in ko mi joka, češ kaj  si je naredil, mu rečem, da nisem nič videla. Je pa res, da karkoli rečem, ne bo nič pomagalo. Upam, da enkrat tega ne bo več počel.

(odgovor članu anja85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: butanje z glavo
23.2.2007 20:01:51   
petja
Moja user posted image  je tudi stara 15 mesecev, pa od cca 12 mesecev naprej dela to ... Če ji za kakšno stvar rečem NE oz. ji zadevo vzamem, čist znori in se začne butati z glavo. Na začetku se je vrgla na tla in butala z glavo v tla, zdaj pa buta vame, ali v blazino ...

Mene je to tudi ful skrbelo in sem klicala pediatrinjo, kaj narediti, glede na to, da je to trma in da ponavadi pravijo, da jih je treba ignorirati. Ampak mi je pediatrinja rekla, da moram najprej poskrbeti, da si ne bo kaj naredila, šele potem jo lahko ignoriram.

Tako jo zdaj, ko vem, da sledi butanje, stisnem k sebi. In odkar jo stiskam k sebi ali pa jo vzamem v naročje, je ful manj tega. Prej smo imeli to vsak dan na sporedu, tudi večkrat na dan, zdaj pa mogoče 2x na teden.

Mogoče poskusi mojo metodouser posted image

_____________________________

Lp, petja

(odgovor članu anja85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: butanje z glavo
25.2.2007 20:35:39   
Ada
Se strinjam s Petjo. Takrat, ko buta ob tla, kakšno prigovarjanje ali kreganje ne bo pomagalo, ker "ni pri sebi". Najprej zagarantirat, da se otroku nič ne more zgoditi, potem pustit. Pa stisniti k sebi- obstaja metoda "vzgoje", ki se imenuje holding, in pomeni natančno to.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)


Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!