|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skinoren
25.2.2007 11:22:17   
lojzika
No sem šla k zdravniku da mi predpiše nekaj proti mozoljem in dobila skinoren, ampak tako neznosno peče, sploh sedaj ko imam neko virozo. Piše sicer gor da bo nekaj časa peklo ampak vseeno ne vem a naj preneham z uporabo ali ne? uporabljam pa cca  1 teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skinoren
25.2.2007 11:36:10   
Anonimen
Sej kreme ne poznam, samo se mi ne zdi ok, da peče. Čeprav, če piše, da bo peklo...user posted image  Ma še vseen se mi ne zdi ok.
Kolk hudo pa maš s temi mozoljčki? Si že kdaj probala s spremembo prehrane jih omilit?

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: skinoren
25.2.2007 11:43:09   
Anonimen
Hej,

jaz sem tudi najprej to dobila. Pa me ni ful nic peklo, samo noro srbelo, ko sem se namazala. No, pa cist mal peklo. Potem je blo pa zmeri bolj kul. Samo mi ni kaj prevec pomagal in mi je predpisal klimicin - ta pa ne pece, niti ne srbi.

Sem se pa enkrat vmes, ko sem ze klimicin uporabljala (oz. ga sploh nisem, ker se mi ni dalo), namazala s skinorenom in sem ga sla po 5-ih minutah umit, ker nisem zdrzala, ker je tolk peklo in srbelo user posted image  Ne vem, poklici dr. pa vprasaj, kaj narest - se uporabljat, al predpisat kaj drugega.

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: skinoren
25.2.2007 11:50:07   
Magi*
pred leti sem ga uporabljala in JA, me je na začetku peklo in srbelo, potem pa vedno manj. meni je kar pomagal. sem si ga pa nanesla samo zvečer, zjutraj pa umivanje in nevtralna vlažilna kremica. moraš paziti, ker ne smeš na sonce namazana s skinorenom - saj priše v navodilih. skinoren deluje na podlagi azelainske kisline (se mi zdi), klimicin je po moje topični antibiotik in ne vem ali je primeren za po celem obrazu za mazat. lahko pa ti predpiše še diferin gel - ne vem kako deluje, baje pa da dobre rezultate.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: skinoren
25.2.2007 12:18:15   
Spark
Jaz ga uporabljam. S skinorenom se namažem na mesto mazolja. Na začetko full srbi, pa bi si ga najraje dol spraskala. Samo potem se pa koža navadi in je ok. Zdi se mi da mi hitreje izginejo mozolji. Jaz imam spet obdobje mozoljavosti. Nekaj časa nič, potem pa usekajo in se jih sploh ne znebim. Ene par mozoljev imam že 14 dni.
Uporabljam prvo klimicin. ki je v taki o obliko kot rolon in namažem po mozolju, ta je v obliki vodice in se ga ne vidi. Čez pa dam skinoren.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: skinoren
25.2.2007 14:12:42   
Anonimen
Klimicina tudi ne smes uporabljat na soncu. Jaz imam zdaj klimicin razopino (roll on) in gel - raztopino zjutraj, ker je hitreje, gel zvecer, ker bolj pomaga. Namazem pa po celem obrazu.

LP

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: skinoren
25.2.2007 17:02:56   
* Mateja *
Ne klimicin ne skinoren ne bosta pomagala če imaš mozole, verjemi mi, ker jih imam morda že ene 10 let. Pomagajo mi samo Diane 35. Vse druge žaube za mazat so brez veze. Mozolje je treba zdravit od notraj. To so besede moje dermetologinje iz klinike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: skinoren
25.2.2007 18:17:28   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Ne klimicin ne skinoren ne bosta pomagala če imaš mozole, verjemi mi, ker jih imam morda že ene 10 let. Pomagajo mi samo Diane 35. Vse druge žaube za mazat so brez veze. Mozolje je treba zdravit od notraj. To so besede moje dermetologinje iz klinike!


user posted image Če želiš user posted image  potem Diane 35 ne pomaga user posted image user posted image user posted image

Sem pa sama jedla te tablete, pa mi niso ČISTO NIČ pomagale oz. izboljšale kožo!user posted image

Odkar uporabljam Nivein waschgel za mastno kožo + kamilično milo za čiščenje in kremo Bebe se je moja koža zelooooooo popravilauser posted image  user posted image  user posted image  Upam, da bo šlo samo še na bolje! user posted image

Vsaka koža je zgodba zase!user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: skinoren
26.2.2007 8:54:45   
dana
Se strinjam z Matejo. Jaz imam probleme s kožo že od 18. leta naprej. Edino kar mi je pomagalo so bile Diane 35, zdaj po porodu jemljem pa Yarino in je prav tako v redu. V vmesnem času ko sem bila noseča sem bila spet vsa pikasta.

Pri mojih letih (29) to niso pubertetniški mozoljčki ampak akne, ki imajo svoj izvor v hormonih, tako da mi nobena kremca ali pa gel tega ne bosta odpravila.

Jaz skinorena nisem nikoli uporabljala ker me je peklo, Klimicin pa samo tisti, ki so mi ga zmešali v lekarni in ne Lekov. Razlika je očitna.

lp dana

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?