|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 8:39:58   
Emm
Zanima me če se je kateri to dogajalo da ko je bruhala je bila notri tudi sveža kri.In sicer to se mi dogaja že cel teden in danes grem spet nazaj v službo,po bolniški a nevem kaj to pomeni.Grlo mam vredu,prav tako žrelo,sem bila na pregledu.
Zdravnici sta pa dosegljivi samo popoldan po 1 uri ko že moram biti na delovnem mestu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 8:50:03   
zabica26
Ampak, a ni zdravje na prvem mestu?

Jaz ne bi zdržala takole doma en teden, če bi bruhala tudi svežo kri user posted image

Nekaterih stvari preprosto ne razumem... a si noseča?

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 8:52:34   
N _ B
Obstaja tudi urgenca, če ne moreš do svojega zdravnika. Pojdi takoj.

Tudi, če ne bi bila noseča ne bi čakala en teden.user posted image

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 8:53:05   
Emm
Ja.In sem bila na pregledih za požiralnik in grlo ampak niso ugotovili nič.Vse naj bi bilo v najlepšem redu.Tako da nimajo pojma odkod ta kri.
To naj bi me potem pošiljala ginekologinja naprej na preiskave ampak me ni,ker je bil en drug ki jo je nadomeščal.Danes ko pa sem jo klicala pa je dosegljiva na tel. samo od 13 ure,tedaj ko že moram biti v službi.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 8:54:14   
Anonimen
S tem se ni za igrat.Na tvojem mestu bi šla takoj k zdravniku.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 8:59:55   
zabica26
Jst bi tut vztrajala...
Verjetno bi pa bila doma...ne vem no.

Držim pesti, da dobro porihtaš in ugotoviš, kaj je narobe oziroma vzrok temu.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 9:02:55   
ronja
Jaz sem parkrat bruhala tudi kri, samo se mi je kar zdelo, od kod je... Včasih je namreč kaka hrana malo bolj naporna za bruhanje, kot verjetno že sama vešuser posted image in takrat ti razpraska požiralnik in žrelo in potem je v bruhanju tudi kri. Tako da jaz zato nisem šla nič k zdravniku in sem celo na pregledu to pozabila omenit, ker sem na pregledih vedno čisto na spidu, da bom videla ali slišala svojo user posted image , vprašajo te pa po navadi tega tudi ne, heheuser posted image Se pa te sluznice zelo hitro zarastejo, tako da verjetno na pregledu ne bi nič pokazalo, tudi če bi šla, jaz pa sloh nisem preveč navdušena za letat okoli zdravnikov...Sem mela tega kot froc čisto dovolj...

Ampak te krvi pri meni ni bilo veliko in res je bila takrat, kadar sem bruhala recimo kak kruh takoj po tem ko sem ga jedla ali pa meso... ne pa po šejku ali jogrutu, recimo.

če je krvi veliko in skoz, potem bi bilo dobro poklicat zdravnico. Pa magari pejdi v službo in iz službe k zdravnici, saj če boš šefu rekla, da bruhaš kri, te bo ja pustil!

jaz sem zdaj v službi in pač tu bruham, kadar moram bruhat, saj so tu tudi wcji - pa naše čistilke so zelo uvidevneuser posted image , saj se trudim vse za sabo spucat, v službi in doma, ampak saj veš, kako je to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 9:17:42   
Emm
Ronja.
Jst sem v taki službi,kjer nemorem na wc kadar jst moram ampak moram poklicat da me pride nekdo zamenjat da lahko grem na wc.Tam 8ur stojim.Ne rečem ni mi težko ampak najbolj me skrbi ravno to,ker me že itak peče zgaga kot nevem kaj in ko bruham mislim da me bo konec od vse tiste kislosti,jeziček na požiralniku imam tako nadražen ko bruham da niti vode ne morem spiti po bruhanju,potem pa pika na I še kri.Ne jem nič kaj takega da bi mi lahko poškodovalo požiralnik saj je lep in nepoškodovan,ko mi ga je zdr. pregledal.Tako da je rekel da mora biti nekaj bolj notri.On me ni mogel poslati na laporoskopijo ali kako se temu reče ampak moj zdr. ali ginekologinja naj mi nekaj predpiše proti bruhanju.Ampak vedno pokličem ko nima uradnih ur za pogovore.user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 9:21:38   
Anonimen
Mislim,da je tole povezano s prebavili,ker je imel mož podobne težave.
Pusti zdaj službo,nihče ni nenadomestljiv in pojdi k zdravniku.

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 9:50:26   
Emm
Odločila sem se da nebom šla danes v službo in poklicala šefico.Bila je huda ko zmaj,vsaj po galsu se ji je čulo.Ker nima otrok jo razumem da nemore vedeti kako je to ko te skrbi ali bo vse vredu z njim.Sedaj čakam da odbije ura 13 in pokličem ginekologinjo da mi bo dala napotke,informacije kako in kaj naj ukrepam.Vam javim kaj se je zgodilo.V prejšnjem sporočilu sem mislila na gastroskopijo.Hvala vsem na pomoči in nasvetih.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 9:59:17   
guppy
Emm, a bruhaš "nitke" krvi oziroma sledi krvi ali prav tekočo kri? Če so samo nitke ali pač ponekod v sluzi opazna kri, je to pač posledica pogostega bruhanja in s tem povezanega pokanja žilic in poškodovane sluznice. Sama sem imela točno take probleme in sem to omenila zdravnici in ginekologu in oba pravita, da to ni "nič hudega". Ni prijetno videti kako tudi po bruhanju še 20 minut pljuvaš krvavo slino, ampak eto... baje ni nič posebnega.

Če pa bruhaš prav tekočo kri, torej KRI, potem pa nemudoma k zdravniku, ker se nimaš kaj za hecat.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 10:22:51   
Emm
Bruham in nitke in prav kri.Ker ko pljunem vn slino je vsa krvava.Sprva so bile samo nitke in nisem si delala preglavic potem pa je začela biti slina kar rdeča in krvava.Tedaj me je pa že malo zagrabila panika.Niti jesti si neupam tako veliko ker itak zbruham in potem pa kri,pa še želodec me pol ure po tem boli.Nimam pojma kaj bi lahko bilo.Bom kar poklicala zdravnico in naj mi naredi preiskave da bom mirno spala.Upam da ne pokažejo nič in da je le zaradi preobremenitve želodca.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 10:45:52   
Anonimen
Če bruhaš v loku, ni nič kaj dobrega. Ne se igrat. Upam, da ni najhujše.

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bruhanje in notri kri.
22.2.2007 11:03:09   
Emm
Ni v laku.Naprimer.Ko bruham in prvič ko me sili ko pride hrana ven za njo pride kri,potem spet hrana in kri,ko končam še parkart pride ven krvava slina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bruhanje in notri kri.
2.3.2007 11:24:12   
Baucka
Idi v  bolniško in tam ostani, saj si zraven tvojega otroka ti najpomembnejša in nobena služba in šefi. Ne imej slabe vesti in bodi doma.

Jaz sem bla v bolniški, sem hujšala, bla  v bolnici in hodla na firmo 1x tedensko delat ker niso imeli zamenjave, da sem naredla plače in DDV obračun in te nujne zadeve. In me nič kaj bolj ne cenijo. Sem še samo virozo zraven dobila in dobila tak napad bruhanja, da sem šla spet v bolnico. In nato sem rekla STOP. Najprej moj otrok in jaz in šele nato vsi drugi. IN SE NISEM IZPOSTAVLJALA VEČ. Sedaj ko pa se mi porodniška izteka pa mi delodajalec reče, da sem jih tedaj na cedilu pustila, pa  3 mesece niso naredili nič, da bi zamenjavo našli. Jaz pa sem še tam hodla, ko sem komaj stala.

Tako, da idi v bolniško in se ne igraj več.


_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?