|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
24.9.2004 9:57:19   
TASI71
:duda:že nekaj časa zvesto prebiram vaše odgovore. V zadnjem ciklusu jemanja kontracepcijski tablet se mi zgodilo, da se ravno na dan ovulacija pozabila vzeti tableto, kar sem opazila šele naslednji dan.

Strah me je, da sem zanosila in da bi bilo z otrokom kaj narobe. Želim si želim :duda: .

Zelo bom vesela vaših odgovorov in izkušenj.

LP Tasi71
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strah
24.9.2004 10:54:05   
TASI71
Tina,
hvala za tvoj hiter odgovor. Sem ga bila zelo vesela. Negotovosti bo kar hitro konec, saj pričakujem M v torek. Ko bo kaj novega sporočim.

Nekje po tihem si želim, da bi bila moja napaka, ko nisem vzela tabletke "usodna", pa čeprav je za to zelo malo možnosti.

A do torka mi ostaja upanje, kajne.
LP Tasi

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah
24.9.2004 11:32:45   
Anonimen
Tasi!
Naj te pomirim. Veliko žensk je že zanosilo, čeprav so jemale kontracepcijske tablete in je bilo z otrokom vse uredu, saj ne vplivajo na otroka.

Je pa tako, za vse, ki vas je strah tablet med možno zanositvijo (tako mi je razložila farmacevtka):
če jemljete kakšnekoli tablete in med tem zanosite je tako: če bi tablete poškodovale plod, ki se v vas razvija, ta avtomatično odmre in ne boste rodile prizadetega otroka (niti ne boste vedele, da ste bile noseče). če tablete ne škodujejo plodu, pa se otrok rodi zdrav.
Torej ni možnosti, da bi bil plod deformiran zaradi tablet, ki jih jeste. Če mu tablete ne pašejo, potem plod propade, drugače pa se rodi zdrav otrok.

To pa velja samo za zanositev in prvi mesec nosečnosti.
Če začnete s tabletami v recimo tretjem mesecu nosečnosti, potem se seveda situacija spremeni, ker je plod že tako velik, da niti ne more več odmret.

Upam, da sem vas kaj pomirila, čeprav sem napisala malo komplicirano.

(odgovor članu TASI71)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strah
24.9.2004 12:04:04   
honey
Jaz sem pa malo zbegana - kako imaš ovulacijo, če ješ tabletke? Kontracepcijske tabletke naj bi bile ravno zaradi tega, da ovulacije ne bi imela in ne more priti do spočetja. Možni so sicer primeri, da je ženska res (nenormalno) plodna in ima prešibke tabletke. To pa vem zato, ker sva z bodočim možem hodila ravno prejšnji teden na predavanja za poroko in je bila en dan tam tudi ginekologinja in je razložila delovanje kontr. tabletk. In je prav poudarila, da če ješ k. tabl. ne moreš zanosit, ker nimaš ovulacije. Sicer pa res, zakaj jih ješ, če si želiš :duda:?

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah
27.9.2004 12:31:06   
Anja167
Tasi71, kljub drugim odgovorom, da z otrokom ne more biti nič narobe, bi ti želela samo napisati, da, če si želiš otroka (ali pa ko si ga boš zares želela), raje nehaš veliko prej (vsaj 3 mesece, če ne več) jemati kontracepcijske tablete in začneš jesti folno kislino. Tako boš lahko med nosečnostjo bolj mirna, da bo z otrokom vse lepo in prav. LP.

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Strah
29.9.2004 10:51:52   
TASI71
Hello,
sem vesela, da je prišla M. Tako si ne bom nikoli nič očitala. Naju je oba precej "streznilo" in sva se odločila zdaj zares. Tako, da sem včeraj že začela jesti Tifol.

Upam, da nama bo sicer čim prej ratalo, da se bova veselila tudi midva :duda: .

Čestitam pa vsem, ki jim je to ratalo v zadnjem mesecu. :bravo::bravo::bravo:

LP Tasi


(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So prihodnost »tamagoči« oziroma virtualni...
Bi lahko bila prihodnost starševstva v virtualnih, t.i. »tamagoči« otrocih, ki bi obstajali samo v metaverzumu? Kako odp...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?