|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maternični vrat
25.4.2007 16:45:09   
Anonimen
Me zanima kaj pomeni,če je maternični vrat zelo mehak?imma veliko možnost za prezgodnji porod in danes je rekla g da je zelo mehak in mi je prepovedala spolne odnose,hojo itd
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maternični vrat
25.4.2007 16:55:33   
bskrle
 Da se krajša in odpira.
Koliko si pa noseča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Maternični vrat
25.4.2007 16:59:02   
Anonimen
Ravno danes 29 tednov.Če je imela kakšna tudi takšno "diagnozo" v kolikšnem času ste rodile ?Sicer imam občasne popadke tudi,ampak me ni poslala v P,je rekla da naj jemljem buscopan in pijem magnesol,da se več ne da nareditiuser posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Maternični vrat
25.4.2007 21:29:38   
lelaval
Uživaj čimveč magnezijevih šumečih tablet in privošči si obilo počitka (meni je G dejal, da sedenje ni počitek) - torej leži koliko se le da.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Maternični vrat
25.4.2007 22:43:30   
duhica
Meni je okrog 20. t rekla, da je vrat rahel, da naj počivam(ne strogo ležanje), nič dvigovanja. No, še vedno skačem okrog z velikim trebuhom (33t), ker se je stanje do naslednjega pregleda popravilo. Rekla pa mi je tudi, da je bilo to zaradi vnetja, ki sem ga od začetka imela skoraj neprestano. Tako da res počivaj, pij magnesol in misli pozitivno! Sicer pa tudi če rodiš, ni več grozne panike, je pa vseeno bolje, da bebica čimveč časa raste na varnem.

Želim ti vso srečo!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?