|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:07:41   
puri
Jaz ne morem verjet, da nikjer ne sprejemajo novihuser posted image . Sem klicala že na 5 koncev, pa nič! Bi pa zamenjala svojo ginekologinjo, ker nisem zadovoljna z njo.

Ali katera ve, katera G bi še sprejemala v okolici Lj???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:08:49   
TONČI.
Za Lj. ne vem. Drugače pa jaz nisem imela problemov zamenjave. Bi hodila v Kranj?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:10:09   
eya
A dr. Strahovo v domžalskem ZD si klicala? Sicer pa pokliči na recepcijo ZD in vprašaj, katera sprejema, kakšna G pa že mora sprejematuser posted image

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:19:31   
scubadiver
Puri,
sem prepričana da na ginekološki kliniki v ljubljani kateri od zdravnikov sprejema nove pacientke. Imajo eno mlado, ultra luštno na novo. piše se dr. Korošec. Jaz sem nanjo naletela na prejšnjem pregledu slučajno, ker mojega ginekologa ni bilo. Mi je bila ful simpatična, ful si je vzela časa zame, klepetala, me spraševala kako sem, odogovarjala.. Ko sem spraševala enega družinskega prijatelja ki je tudi tam ginekolog jo je tudi strokovno zelo pohvalil, ne glede na to da je zelo mlada.
Pa srečno!


_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:21:02   
pot
Dr. Strahova mislim, da ne sprejema, vsaj ne še. Sem vprašala jaz sestro mesec nazaj in njo samo, pa je rekla, da je polna z nosečkami, mogoče čez dobrega pol leta. Lahko pa probaš vprašat še sama ali pa še katero drugo G. Veliko sreče.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:35:35   
Freycha
če si noseča, te mora vsaka G sprejeti, samo povedati jim moraš, da si noseča. No, vsaj jaz nisem imela nobenih problemov zamenjati G, ko sem povedala da sem noseča....

Sicer pa ti priporočam na ginekološki kliniki da povprašaš za dr. Zore. Je sicer moški, ampak izredno dober in skrben ginekolog, oče štirih ali petih otrok in obožuje nosečke (no, ne me narobe razumeti, nič perverznega ni v tem).

< Sporočilo je popravil Freycha -- 23.5.2007 13:37:36 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:42:28   
sazi
jaz sem jo ravno prejšnji teden zamenjala - z Leonišča v ZD Bežigrad - tam sta dve G, menda obe v redu in pred 1 mesecem sta še obe sprejemali nove paciente

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 13:56:14   
puri
Sazi, a imaš mogoče telefonsko št?

Freyca, tudi če sem rekla, da sem noseča, jih to ni zanimalo,....oni pač ne sprejemajo nobenih novihuser posted image

Če res ne bo nikjer nič, bom pa poklicala še na ginekološko kliniko.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 14:44:38   
Freycha
No, moja zgodba je bila taka, da sem se iz LJ v MB preselila. Pa sem še mislila ostati pri dr. Zoretu, ker je res dober ginekolog, ampak ko sem izvedela, da sem noseča, potem sem še celo krvavela in pristala v bolnici mi tudi na misel ni prišlo, da bi hodila v LJ. In ko sem prišla v ambulanto sedanje G, sem sestri povedala, da bi se rada naročila pri tej G na pregled, pa mi je takoj nazaj zabrusila, da tako pa ne gre, potem sem ji pa razložila, da sem preseljena, da rabim novega G in da sem noseča, pa je sestra samo rekla: jah potem pa tako povejte..... in sem takoj dobila datum. V glavnem očitno sem imela srečo...

Sicer pa, če se ne motim, so še vedno vsi G na ginekološki kliniki v popoldanskem času plačljivi, kar pomeni, da se lahko pri njemu naročiš in prideš na pregled. Ko boš pa pri G, pa ji/mu povej za zagato in te bo zagotovo vzel.... tako je mene ta dr. Zore, ko sem povedala, da k prejšnji G ne grem, da so mi njega priporočili in da naj mi pomaga......Včasih je treba pač iti skozi zadnja vrata notri, če hočeš kam priti....

Pa vso srečo!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 14:50:15   
sazi
številka obeh G je 3003 348 - pač odvisno katera dela - sta v turnusu, pišeta pa se Dimnik in Žigon - o obeh sem dobila dobri mnenji, Žigonova pa je mlajša in pri njej tudi sem. Ima pa veliko pacientov in se ponavadi kar načakaš. AMpak mi je bil G v Leonišču tako mimo, da sem z veseljem zamenjala - pa še bližje mi je, kar bo pomembno v naslednji nosečnosti.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako do druge ginekologinje?
23.5.2007 14:55:15   
soncek.djukelica
jaz imam dr.Drobniča v leonišču in ga ne bi za nič zamenjala! Mi je pomagal do mojih dveh user posted image user posted image ! Kot je pa Freycha napisala,v popoldanskem času so vsi plačljivi in se lahko zmeniš,da postane tvoj G in te ponavadi naročijo v dopoldanskem času,ko ni potrebno plačilo! Sem pa slišala,da je dr.Požlepova tudi dobra G., in si vzame čas za pacienta! Pa srečno!

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako do druge ginekologinje?
25.5.2007 12:17:51   
kroky
Puri lepo prosim samo k Dimnikovi ne. Sem bila pri njej in sem jo po drugem pregledu zamenjala. Vrjemi ne hodi tja, kliči raje v ZD šiška - obe sta super, še prvega pregleda tam nisem imela, pa že vse štima, napotki posredovani, kako z odvzemi krvi in vode...vse. Prosim, sam k njej ne hodt.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako do druge ginekologinje?
25.5.2007 13:37:49   
guppy
V Leonišču skoraj zagotovo še kdo sprejema paciente. Meni sta fajn dr. Barbič in dr. Zore (sem bila samo 1x pri njem, pa si je res vzel čas za moje nosečniške težave). Pojdi osebno tja v dopoldanskem času in se dogovori, da te kdo vzame.

< Sporočilo je popravil guppy -- 25.5.2007 13:38:32 >

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako do druge ginekologinje?
25.5.2007 14:34:13   
birdy
Tale Žigonova je baje ful fajn. Ne vem sicer kako dela z nosečkami ampak kot G je baje neprimerljiva. Pa ful faca, se baje zna tud kej pohecat.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?