|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rajši v gatke, kot v kahlico
29.5.2007 7:59:19   
dana
Našega 27-mesečnika počasi odvajamo od plenic. Na kahlico hodi lulat že kar nekaj časa. Zato sva poskusila da bi bil brez pleničke. Na začetku je bilo kar v redu, sem ga stalno spraševala če gre lulat in je šel.

Zadnji vikend pa ni hotel it lulat ne v kahlico ne na školjko, se je rajši polulal kar v gatke. Pa sem mu stalno prigovarjala naj pove kdaj bo lulal, da bo šel v kahlico. Je pa vedno prišel povedat da se je polulaluser posted image .

Se sploh ne sekira če je moker. Nočem ga siliti, po drugi strani bi pa radi izkoristili to poletje da bi se odvadil plenic.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rajši v gatke, kot v kahlico
29.5.2007 8:47:05   
bebica
Isto je delal naš user posted image . Pa ne samo lulal, tudi kakal je rajši v gatke. To je trajalo kar nekaj časa. Pa tudi, če sem ga prej vprašala, če greva lulat, kakat - vedno mi je rekel, da bo povedal, potem pa v hlače. Bolje, da ga ne siliš preveč. Ko pa se bo v kahlico, ga pa vedno pohvali. Naš se je potem dokončno odvadil šele pri 34. mes. In kar hitro je potem vse sam uredil - se slekel, opravil potrebo in naju poklical. Saj bo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rajši v gatke, kot v kahlico
29.5.2007 10:01:00   
BLAŽIKA
Tudi mi smo stari 27 mesecev in se odvajamo. Se pa sleče že sama in se vsede na kahlico, samo kaj, ko je to vsakih 10 minut in res vedno spusti nekaj kapljic in to verjetno ni vredu neuser posted image Ni pa hotela kakat v kahlico lep čas in nas je včeraj presenetila pa se ji je zdelo zelo fino in je danes spet ponovila. Včeraj ji je v hlačke ušlo 2x. A mislite da še ni pripravljena za odvajanje?
A kaj, ko greste ven jim daste gor pleničko ali greste kar v gaticah? Čez noč smo mi še malo mokri, ko pa spi čez dan pa je suha in gre takoj ko se zbudi na kahlico.


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu bebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rajši v gatke, kot v kahlico
31.5.2007 13:33:59   
dana
Blažika, naš je kar v plenički, ker očitno še ni pripravljen. Ga tudi nočem preveč siliti, da ne bo še slabše. Bom poskusila spet čez kakšen mesec, ko bom na dopustu.

lp

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rajši v gatke, kot v kahlico
31.5.2007 13:53:29   
skuštrana
Tole je pa tema zameuser posted image . Naša ja stara 29 mesecev in imamo isto stanje. Stalno jo sprašujem, če bo šla lulat in mi vztrajno govori da ne oz. da bo povedala, ampak čez par min je to lulanje v gatkahuser posted image . Amapk smo malo napredovali, ene dvakrat se je polulala na kavč, včeraj pa je rekla da na kavč ne sme lulat in se je hitro vstala ter se polulala poleg kavčauser posted image ..Mislim, ne.user posted image
Je nikamor ne silim, ko gremo ven ima še vedni plenico. Tudi doma ji jo dam, če sama tako hoče. Upam, da nam uspe čez poletje, če ne pač ne..Kaj čmo..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rajši v gatke, kot v kahlico
1.6.2007 14:34:31   
Adelina
Tole je zelo podobno stanju, kot smo ga imeli mi. Smo tudi lani poleti začeli (je bil star dobri 2 leti) in je bilo na začetku isto kar nekaj časa ampak plenice pa ni hotel imeti gor, pol je pa začel lepo lulat na kahlico. Ko pa je januarja dobil sestrico, se je spet kar nekajkrat polula, zdaj pa je kar suh-upam da tako ostane. Se bo s časom tudi pri vas uredilo.
Sedaj pa probavamo brez plenice za dnevno spanje, pa je 2x suh, pa se pol ene 2x polula. No zdaj je bil pa že 3x moker-se je ravnokar zbudil in rekel: mami, ves sem moker. Sva se preoblekla, je šel še enkrat lulat pa nazaj spat (ker je še zaspan). Pa zdej ne vem, a nej mu dam nazaj plenico ali kaj?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rajši v gatke, kot v kahlico
6.6.2007 15:39:04   
CAPA
Blažika, naš je kar v plenički, ker očitno še ni pripravljen. Ga tudi nočem preveč siliti, da ne bo še slabše. Bom poskusila spet čez kakšen mesec, ko bom na dopustu


Ja pri nas je isto.. kaj čmo... čakam morje, da bo v kopalkicah al pa še to ne...

lp

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?