|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najem prostora za praznovanje RD
30.7.2010 13:01:39   
barni
Saj nisem vedela, kam naj vtaknem tole temo...upam namreč na čimveč odgovorov.

Zanima me najem prostora, ki je prilagojen za otroško zabavo. Rabimo samo prostor, brez animatorja in pijače in jedače. Otroci bodo različno stari (cca. 14 otrok s starši). Čas praznovanja je zima, zato mora biti prostor tudi ogrevan.

Torej tiste, ki ste to prakticirale in imate izkušnje s tem, prosim, napišite mi, kje ste imele možnost praznovati tako organizirano zabavo?

Hvala vsem, ki boste napisale svoje izkušnje. Praznovanje doma me ne zanima, prav tako ne praznovanja z animatorji.
Saj ne da bi zdajle rezerviralauser posted image , samo zanima me in več glav več ve. Če lahko pripišite še ceno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najem prostora za praznovanje RD
30.7.2010 13:38:00   
hubi
Če si doma na vasi, se da zmenit za najem kulturnega doma.  Za ceno ti pa tukaj ne morem pomagati, je verjetno odvisna od kulturneda društva pa velikosti doma itd.

< Sporočilo je popravil hubi -- 30.7.2010 13:39:14 >

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Najem prostora za praznovanje RD
30.7.2010 14:24:19   
ona
Kje pa to rabite,nisi nič napisalauser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Najem prostora za praznovanje RD
30.7.2010 14:31:06   
mini86
ja dj prvo povej kraj..
drgač se pa men fajn zdi najem telovadnice..rečmo ŠD Polje ima to možnost..pa še ni drago..mislm da nam dost falila če rečm 50€ za cl dan-nism pa zihr..
not maš športne rekvizite loh šibajo sm in tja..postavijo pa se tudi mize in starši lahko sedijo, ponavadi naročijo pice in pa torto..


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Najem prostora za praznovanje RD
2.8.2010 7:45:18   
barni
Lejte kraj niti ni pomemben, morda bodo vaše izkušnje dobrodošle za vse mamice, ki imajo otrčke rojene pozimi in bi jim rade pripravile praznovanje. Vsaj na našem koncu jih je veliko.

Drugače pa recimo: Ljubljana z okolico, Grosuplje, Škofja loka, Vrhnika, Kamnik, Kranj...

Morda bi to lahko dali med "lepljive teme", da bi si vsaka lahko pogledala kej se da kaj pripraviti na njihovem koncu.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Najem prostora za praznovanje RD
2.8.2010 7:59:58   
**Tinkara78**
Jaz lepim naslednjo povezavo za Prekmurje.

http://sobotainfo.com/novice/ogled/9957/?s=nl


Ali veste, kje organizirati piknik? Najlepši prostori za piknik so navadno ob reki ali jezeru, na odročnem travniku ali v objemu gozda, daleč od hrupa in prometnih cest. V Pomurju je takšnih kotičkov kar nekaj, ponudba najemnih prostorov je raznovrstna, cene, kolikor smo jih izvedeli, pa tudi.   
Murska Sobota Bakovska kamenšnica je vsem piknikom željnih na voljo za 30 EUR. Kontaktna oseba je Simon Grlec (031 848 661).

Moravci Lovska družina Moravci daje v najem lovski dom in okolico na mirni lokaciji za približno 50 ljudi. Cena najema za en dan je 50 EUR, kontaktna oseba pa je Samo Lovrenčec (041 825 148).

Filovci
Najem prostora za piknike je možen tudi v Športno-rekreacijskem centru v Filovcih. Za več informacij ali rezervacijo prostora se lahko obrnete na Nacija Gaborja (031 388 513).

Martjanci Podobno druženje si lahko omislite v športnem centru v Martjancih. Več informacij dobite pri Kolomanu Pintariču (041 331 089).

Petanjci Konjeniški klub Zaton na Petanjcih je lahko odgovor na vprašanje, kam se odpraviti na naslednji piknik. Za najem prostora boste odšteli 50 EUR na dan oziroma, če boste najeli še zamrzovalnik, 60 EUR na dan. Prostor za piknik je primeren za približno do 50 ljudi. Več informacij najdete na njihovi spletni strani: www.zaton-bm.si.

Dobrovnik Čudovito lokacijo za vaš piknik sredi narave, ob jezeru, ponuja tudi dobrovniška občina. Za piknik ob Bukovniškem jezeru imate na izbiro več možnosti. Večje skupine lahko za piknik najamejo prostor z betonirano površino (za vse se dogovorite v info pisarni) ali drug prostor, ki ga daje v najem Ribiška družina. Prostor je primeren za druženje največ 50 ljudi. Tretja možnost pa je možnost individualnega najema/zakupa prostora na poljubnem prostoru okrog jezera, kjer lahko imate piknik v popolnoma lastni režiji. V vseh treh primerih najem znaša 1 EUR na osebo za posamezen dan. Več informacij dobite v Informacijski pisarni pri Bukovniškem jezeru (02 57 99 001) ali Turistično-informacijski pisarni (02 577 68 88, 041 349 927).

Petišovci
Na piknik se lahko odpravite v Petišovce, kjer LD Petišovci organiziranim skupinam daje v uporabo za piknike v najem prostore pri lovskem domu sredi vinogradov. Cena najema na dan je 100 EUR. Prostori so nadkriti in za največ 80 ljudi. Za vse dodatne informacije se je potrebno obrniti na gospodarja lovskega doma, Valentina Tota (031 660 244).

Kobilje 
V občini Kobilje lahko organizirate srečanje s prijatelji v obliki piknika v čudovitem ambientu pri lovskem domu v gozdu izven naselja ali v gasilskem domu v vasi. Cena najema na dan je 60 EUR. Več informacij lahko dobite pri predsedniku lovske družine, g. Emilu Ferencku. Cena najema prostorov gasilskega doma s posodo je 35 EUR, brez posode pa najem znaša 25 EUR na dan.Več informacij boste dobili pri predsedniku gasilskega društva, Dragu Zveru (041 374 937)

Krašči Vaš poletni piknik lahko poteka tudi ob Ledavskem jezeru v Kraščih. Cena je 1 EUR na osebo za popoldanski/večerni termin in 2 EUR na osebo za celodnevni najem. Več informacij dobite pri predsedniku KMN Jezero, Jerneju Mariču (041 995 885).

Ižakovci Najem prostora za piknik (za približno 300 oseb)je možen tudi na Otoku ljubezni v Ižakovcih. Cena dnevnega najema je 2 EUR na osebo. Za vse dodatne informacije lahko pokličete Zavod za turizem in kulturo Beltinci (pisarna v gradu) ali tudi brežno hišo na Otoku ljubezni v Ižakovcih (02 541 35 80, 040 835 017).

Apače Apače so še en kraj, kamor se z družbo lahko odpravite na piknik. Pokrita lovska uta se nahaja  na mirni lokaciji, Najem za izvedbo piknika stane 50 EUR, prostora je za 80 ljudi. Poleg lope imajo tudi lovski dom, ki lahko sprejme 120 gostov. Enodnevni najem lovskega doma stane poleti 100 EUR (pozimi 120 EUR). Za več podrobnih informacij lahko pokličete lovskega starešino, Franca Ščapa (031 419 412).

Dokležovje V okviru čolnarjenja po reki Muri Društvo čolnarjev Dokležovje oddaja dva prostora. Oba sta neposredno ob reki Muri. Za vse ostale informacije lahko pokličete DČD, Marka Žižka (040 292 409). 

Lukačevci Lovska družina Mlajtinci oddaja lovsko kočo na idilični lokaciji pri vasi Lukačevci. V koči je prostora do 40 oseb. Za morebitne informacije o najemu lahko pokličete Mirana Horvata (041 406 612). 

Hodoš V občini Hodoš imajo za piknike in tabore na razpolago Mladinski dom Hodoš, ki je na mirni lokaciji ob gozdu nedaleč od meje. Urejenost prostorov je nadstandardna in si jo lahko ogledate na spletni strani www.cesta-strazarjev.si. Nudijo 28 ležišč ali več. Uporaba mladinskega doma za popoldansko druženje do 6 ur bo občane stala 24 EUR, ostale obiskovalce pa 48 EUR. V primeru najema za cel dan, je cena za občane 48 EUR, za ostale uporabnike pa 96 EUR. Cene prenočevanja, uporabe kuhinje in ostale informacije najdete na njihovi spletni strani, na voljo pa vam je tudi telefonska številka 041 415 122 ali v dopoldanskem času ob delavnikih številka 02 559 12 80. 


Kjerkoli že boste to poletje piknikovali – nikar ne pozabite na skrb za okolje. Običajno je že sam najem prostora pogojen s tem, da uporabniki za seboj vse pospravijo, počistijo in odpeljejo smeti.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 2.8.2010 8:06:06 >

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?