|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:35:47   
HuAnita
Takole je: fant ne želi imeti stikov z očetom, s katerim so se tudi zaradi vsakršnega nasilja ločili že pred 16imi leti. Je pa privolil - ker sem od kolegov izvedela, kako brska in nas išče, da bi nas obiskal - da mu občasno pošljemo pismo, kako vnuka napredujeta.
Pa dobim zdaj DOMOV njegovo pošto - prej je bilo dogovorjeno, da je pošto pošiljal v službo k meni, kjer itak ne dajemo os. podatkov, sploh pa sem vse 3 sodelavce opozorila.... In zdaj čakam, ker vem, kako dela, da se mi tam še nariše. Komaj pokretna (moja) stara mama in stari oče, ki dnevno pogleda v kozares, bosta lahek plen, da bosta vse lepo razložila. Omo sem že opozorila, ampak ko jemlje toliko zdravil, vprašanje, če je sploh dojela.
In potem danes dobim fotokopijo pisma 'projazne gospe', kot se je izrazil, ki dela v sosednji stavbi (tam imamo predalček za pošto), pa ni vedela, kdo sem in kaj delam, pa je ODPRLA pošto, se menda zjokala - ker ima st. oče res tam način pisanja, da je kao samo on bogi, mi pa vsi user posted image user posted image user posted image , poiskala moj naslov in mu ga poslala, s pismom z lepimi pozdravi in vsebino, češ kako sočustvuje z njim....user posted image user posted image user posted image
Šla sem tja in babnici - ki sprva ni verjela varnostniku, da sem prišla - povedala svoje, se je zjokala, češ kaj je naredila, me pa ima, da bi jo prijavila direktorju, s katerim se poznamo. Mislim, takole brskati za podatki o tujcih in si ustvarjati mnenje na poldagi ene straniuser posted image user posted image user posted image   In sem ji rekla, kaj naj naredim, ko bo prišel nadlegovat fanta, mene in vnuke, kaj se bomo zdaj skrivali, ker je ona 'hotela dobro'?????????
Mislim....
Povejte, kaj naj storim, tako sem besna, ženski je ful ful žal, ampak bo že preživela, štalo pa imam jaz!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:40:03   
anitaz
Katastrofa user posted image user posted image  Upam,da bo dal mir!

Vsaj omeni direktorju, ker takole dajati osebne podatke je pa nedopustno. Saj res ,da ji je žal in tudi spremeniti ne moreš ničesar, ampak da se to ne bo več zgodilo (no, saj mislim, da če ji je hudo, bo tudi brez da poveš direktorju, drugič tiho).


(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:40:37   
Anonimen
Jaz bi jo prijavila. Ni imela nobene pravice tega narest. Resnično bi jo prijavila. In kaj če ji je zdej hudo. Ona nima pravice dajat podatkov in konec. Pa naj ji bo zdej hudo kolkr če bit. Mislim da je tebi bolj hudo kot njej.
Te pa razumem kako vam je. Če bi se od mojega oče prikazal na vhodnih vratih bi pomoje skupej padla od hudega.
Ne razumem pa kako se lahko ti pogovarjaš z njim. Jaz nebi nikoli dovolila da besedo z mano spregovori glede na to kaj je delal. Kaj šele da bi mu pisala o mojih otrocih. Ni šans. Ko bom jaz imela otroke jim niti približno ne bo blizu prišel, tako kot sedaj nama ne.


< Sporočilo je popravil karin24 -- 23.8.2007 9:44:32 >

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:41:56   
piščanc
in kaj misliš, da bo stari oče sedaj naredil vnukom? jih pretepal, bičal, grizel??

če si že začela to dopisovanje, brez vednosti partnerja, potem se sedaj še vsedi z njim in mu vse lepo razloži.

tista 'prijazna' gospa pa upam, da je razumela sporočilo. mislim, da gre odpirat TUJO pošto in še celo odpisat

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:43:52   
Anonimen
Jaz pa vsega dobro ne razumem. AMpak naredi tako, kot ti bo rekla večina in kot se tebi zdi. Ti ne morem svetovati, ker ne razumem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:47:23   
mojamura
babnico prijavi, da bo res dojela, da ne more v imenu 'usmiljenja' nekomu dajat tvoje osebne podatke.

upam pa, da boste to zdaj nekako rešili, ker največja, kot si sama rekla štala, bo zdaj pri vas.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:48:55   
HuAnita
Si ne dopisujem z njim. Občasno mu pošljem nekaj stavkov, kako vnuka napredujeta, fant pa mi gleda za hrbtom - tako da ve za vse. Ne glede na vse, tako se je odločil fant, da ima stari vendarle pravico vedeti, da ima vnuka, pa še to je; od takrat boistveno manj rovari proti nam.
Ampak tole je pa tu mač.
Ne gre toliko za fizično nasilje - ne, be bojim se, da mi bo tepel otroka, ker ju niti videl ne bo, ampak je tak priliznjem tip, da bo rovaril in rovaril pri moji družini - kot rečeno, oma je bolna, dedek ga pije....Pa še to, nisem pristala, da bi se obiskovali, vsaj dokler ga fant sam ne bi bil pripravljen obiskati in razčistiti s preteklostjo.

Binica, česa ti ne razumeš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:52:39   
Anonimen
Binica, česa ti ne razumeš?


Prvega tvojega psota, tadrug mi je že malo bolj jasen, mogoče bom pri tatretjem poštekala.

Fant je tvoj "mož"?

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:54:10   
Pajaca
Jaz bi žensko prjavla komurkoli že. Nihče nima pravice dajati mojih osebnih podatkov komurkoli, sploh pa ne kr ena v službi. Pa ja tud tožila bi jo ker bere mojo osebno pošto. Čist tko ne razumem, da gre brat osebno pošto od kar enga in pol pošlje podatke. Kr neki. Saj ne moreš kar tako verjeti nekim besedam v pismu???

Kaj bi pa potem storila pa ne vem. Ne razumem čisto tistega s staro mamo, a skupaj živite al kaj....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:55:06   
piščanc
ampak kaj pa vam lahko naredi, kaj lahko rovari? česa se potem bojiš?

sicer pa je človeka zelo lahko poiskati, že če imaš samo njegov ime in priimek. tako da to je bilo utopično, da vas ne bo našel, če vas išče.

najhitreje boste rešili situacijo, če se pogovorite z njim, ne bežat, ker se ne morete skriti. s problemi se je treba soočit

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 9:57:42   
HuAnita
Fant je tvoj "mož"?

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ja. Morda nekoč mož....user posted image  Zdaj pa še ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:01:04   
HuAnita
piščanc, smo skušali tudi s pogovorom, enkrat sva ga obiskala, ampak to je zakoreninjeno zlo v fatalni verski preobleki. Resnično. Da je tako globoko veren človek lahko tako pokvarjen in hudoben....user posted image user posted image user posted image
Ampka moj fant ('mož) je pač mehka duša.... Še vedno verjame, da se bo spreobrnil...
Aja, pa delam v poklicu, kjer imam veliko stika z ljudmi. Kaj misliš, kako sem pred 2 letoma pobledela, ko sem delala v kraju, kjer stanuje fantov st. oče, ko mi je ena prijavila: Aja, saj vi ste pa žena od tistega in tistega, ki tako grdo ravnate z očetom, da niti vnukinje še ni videl...! (takrat še nismo imeli knedla...) Sem se skoraj pogreznila, kako me je šele župan gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:06:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

ko mi je ena prijavila: Aja, saj vi ste pa žena od tistega in tistega, ki tako grdo ravnate z očetom, da niti vnukinje še ni videl...! (takrat še nismo imeli knedla...) Sem se skoraj pogreznila, kako me je šele župan gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image


Ja rečeš da dobiva kar je sejal. Običajno vtihnejo.
Je pa res da v službi se glih ne moreš pregovarjat z ferbčnimi babncami.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:09:10   
itata
Tudi, če žanska v štartu ni dojela, da je pošta privat in ne službena (če prihaja k tebi v službo) in jo je že odprla, ne vem kaj ji je bilo, da jo je pol še do konca prebrala, poiskala tvoje podatke in jih "prijazno" poslala nazaj - sploh nima veze kdo je komu pisal in zakaj in kakšna je vaša relacija in preteklost. Jaz bi in direktorju njenemu povedala in prijavila bi jo! Ljudje sploh ne štekajo kje je meja zasebnosti al so pa res tolk naivni...
Upam pa, da ne boste imeli težav zdej s tem gospodom. Povsem pa razumem tvojega moža, da je prekinil stike. Če imate zato več miru, je že prav tako!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:13:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc
sicer pa je človeka zelo lahko poiskati, že če imaš samo njegov ime in priimek. tako da to je bilo utopično, da vas ne bo našel, če vas išče.


S tem se pa ne strinjam. Ker mojega fotra išče celo sodišče, pa ga ne najdejo. Rubežnike pa k nam pošiljajo.user posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:16:36   
emaa
Ljudje naj govorijo kar hočejo, saj moja žlahta je tudi prepričana (ta verna), da je moj oče največji revež, da bi se moja starša morala pobotati, bla, bla, bla. Naj govorijo kar jim paše, resnico vemo pa vpleteni in nikoli ne bo pobota. Žensko pa le prijavi, pogleda lahko že komu je namenjeno, ampak branje vsebine in iskanje tvojih podatkov, nima pravice, kaj bi pa bilo, če bi nasilni mož kake zaposlene izbrskal kje dela in potem na tak način prišel do podatkov kje živi, ona bi mu dala podatke s katerimi jo lahko ubije. Nevednost in mehko srce ni izgovor, zasebnost je tu, da se upošteva. 

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:18:32   
emaa
natasa jaz mu rubežnike kar naprej pošljem pa samo približno vem kje je doma. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:34:02   
Anonimen
Predvidevam, da dotična "skesana in objokana dobra duša" vsakodnevno dela s pošto - če je to res, bi morala vedeti, kako ravnati s pošto, ki ne pride na pravi naslovuser posted image  
Jaz bi najprej zahtevala pogovor z direktorjem in njo. Potem bi jo pa še prijavila. Nepooblaščeno dajanje tvojih osebnih podatkov tretjim osebam je kaznivo... Ona si lahko oči zjoka, do penzije kleči na koruzi, pa to ne spremeni dejstva, da je kršila zakon in da boš ti doma imela štalo...

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:38:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emamair
natasa jaz mu rubežnike kar naprej pošljem pa samo približno vem kje je doma. 

Ne razumemuser posted image
Moj fotr ne živi pri nas že 18 let. Odjavili smo ga na občini. Ampak pošto in ostalo še kar dobiva sem. Že 1000x smo jo zavrnili, pa jo še kar dobivamo.
Kako lahko nekomu pošiljaš nekaj, če samo "približno" veš kje stanujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:41:45   
emaa
Jaz vem v katerem kraju je, je pa majhen kraj, naj pa rubežniki tam vprašajo, ker prijavit se pa tam noče, je kar pri nas prijavljen. Ga bojo že našli, če bodo hoteli. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 10:56:06   
itata
Emamair: Nič hudega če se noče tam prijavit. Vi ga lahko na Občini čist lepo odjavite, ker pri vas ne živi in ima Občina dolžnost, da ažurira te podatke in da se ujemajo z dejanskim stanjem. Samo rubežnik bo pa verjetno hodil na "zadnji znan naslov", če nima novega, tko da ne vem če bo ustrezen efekt...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 11:02:17   
emaa
itata mi že 1,5 let čakamo, da se odjavi z našega naslova enega kekca, ki ga je moj oče prijavil, da je prejemal pošto, pa še ni do konca narejeno. Koliko časa bi mojega očeta odjavljali pa rajši ne pomislim. Ma saj z rubežniki se jaz lepo zmenim, so presenečeni, ko jim kaj pomagam, naj kar plača pufe, ki jih je naredil. Enkrat ga bojo dobili, samo kaj ko nič nima. 

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 13:53:52   
carlyle
Če je že prebrala solzavo pismo in mu verjela, bi lahko vsaj do tebe stopila in ti kaj rekla, ne pa da mu kar pošlje tvoje  podatke.
Jaz bi napisala pritožbo njenemu direktorju. Mogoče bodo potem ljudje začeli malce bolj resno jemati varstvo osebnih podatkov, če bo več takih primerov. Dokler pa 'storilec' samo malo pojokca in se mu nič ne zgodi, bo pa tako kot je zdaj.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 14:08:16   
itata
Emamair: sem si mislila ja kolk so kej učinkoviti okol teh odjav... no, žal vidim, da res niso.

(odgovor članu carlyle)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: St. oče dobil moje osebne podatke!!!
23.8.2007 14:37:49   
piščanc
no pol pa sploh nisem štekala na začetku.

HuAnita, saj te razumem. Tudi moj dedek je bil podoben. Vsakemu je jamral, da je njegova zdravnica dala na csd obe njegovi hčerki, ker kao ne skrbita zanj. v bistvu pa on ni hotel da zanj skrbita, oz. ni hotel ne k eni, ne k drugi. samo považiti se je hotel pred zdravnico, kako je on sposoben, da je sam in vse zmore, čeprav takooo težko. pa je bil v življenju poosebljen tiran. in v vasi so nas tudi vsi postrani gledali, češ mladi ste, zakaj mu vsak dan ne pridete spucat. on na telefonu jamra, kako je sam in nič ne more, nihče mu ne pomaga, jaz pa zraven z metlo v roki. skor sem ga mahnila.user posted image  no pol me pa res ni bilo pol leta.

samo še vedno ne razumem, kaj vam lahko on hudega naredi, če ve kje živite. ok, pride k vam, se skregate (pri nas zelo poznan pojav) in spet gre. je pa res, da potem vsakič res misliš, da mu moraš pomagati, pa te stisne (tudi mene je). z vernimi ljudmi imam pa jaz slabe izkušnje. vsaj kar se ene vasi tiče.

ampak tale tvoja sodelavka je pa tudi od sile - OK, je službena pošta, prebere.... ampak da odpiše???? nič jasno

res, vsakemu se vrne. kot je napisala karin24

p.s. mislim, da nekoga sploh ne moreš odjaviti iz stalnega naslova, če nima drugega stalnega naslova

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?