|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Termoforček in pokrivanje
22.2.2009 15:24:31   
Pikica5
Naša dva sončka sta ravno danes donošena. včeraj zvečer se mi je zgodilo, da sta se pregrela, prej sta skoz imele termoforčke, dekicoi n kojterček. Danes pa sta zopet full nemirna spita že ne več kot dva obroka, slabo jesta, imata dekico in kojterček, eden na mrzle rokice drugi pa mlačne, kaj mi svetujete, temparaturo pa imamo 22 stopinj, prej je bilo preveč 25 - 26, čez 7 dni bosta stara dva meseca. Kaj mi svetujete?

_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Termoforček in pokrivanje
23.2.2009 20:13:44   
orka
helow
naša ( 6m / kor. 3m ) je imela tudi vedno mrzle rokice , pa to zato ker si jih je skozi lizala, pa če tudi si jih samo pred nos postavi in vanje diha, so mrzle, tak da ne se zato sekirati, ja sta se pa verjetno res pregrela...mi nismo nikoli uporabljali termoforja, in imamo tudi 22, mala pa ima samo 1 bodi in hlače oblečeno...itak imajo bodiji na preklop spredaj 2 plasti, pa cele žabice čez, pa je ok. Pokrita je ćez dan samo z kovtrčkom, ponoči, ko pa se tudi razbrca pa ji dam še dekico.

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Termoforček in pokrivanje
23.2.2009 20:49:53   
onur
otroka pa potipaš po prsih in za vratom, če je topel mu je toplo

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Termoforček in pokrivanje
24.2.2009 12:11:50   
veveričica
termoforček je za moje mnenje brez potrebe najbol pa vidiš na vratu ali je otročku vroče ali ga zebe

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Termoforček in pokrivanje
25.2.2009 12:33:02   
sneska
Tako kot so že predhodnice rekle - potipaj na trebuščku ali za vratom, če je toplo, je ok. Če še nisi čisto prepričana, pa zmeri temperaturo - takšnile komaj rojeni morajo imeti najmanj 36,4 , če je manj so že "podhlajeni", kar je nad 37 so "pregreti". Vsaj tako so mi rekle sestre v porodnišnici in sem se tega držala. Spomnim se, da je prvi dan, ko smo prišle domov, dolgo nisva in nisva mogla segret, sva bila čisto panična in na koncu z živci, no pol pa se je zgodil "čudež" in se je mala segrela. Kmalu zatem pa pregrela user posted image Pa jo je bilo treba spet malce razdekat. Zdaj, ko je že "velika" pupa je pa čisto normalno oblečena  - body, hlačke / pajac, ponoči pa sem ugotovila, da je bila premalo oblečena - tanko pižamo in body, pokrita pa z dekco in kovtrčkom, saj je bila čisto mrzla v lička, za vratom in v rokice. Upam, da se ni spet prehladila. Kako jih ve oblačite ponoči?


_____________________________

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Termoforček in pokrivanje
1.3.2009 16:29:40   
Najaa
Se čisto strinjam s snesko. Naša je 7t prezgodaj rojena. Večinoma ima tudi mrzle rokice, so mi pa svetovali v P, naj ji dam nogavičke gor in ji jih res dajem. Temp. pa ne merim, so rekli, da ni treba. Pokrita je pa z dekico in kovterčkom.

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?