|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skrbi,skrbi
27.11.2004 13:07:30   
urši*
živjo , punce!!
tako je tole ! že par dni imam povišan pritisk in otečena sem. ginekolog mi je predpisal počitek in neslano dieto!!otekline so malo zginile, pritisk pa kakor kdaj!!sem v 35t ( 34t 4d)! zanima me, če je morala katera zaradi tega it prej rodiz, in v katerem tednu nosečnosti?!?!
prosim za vaša mnenja in odgovore!! hvala Vam!!
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   skrbi,skrbi
27.11.2004 14:02:07   
Seven*
Jaz sem imela iste simptome. Na koncu sem bila tako otecena, da nisem mogla hodit. Zaradi zatekanja sem bila sprejeta v bolnisnico na oddelek za 1 teden.

Pri meni so cakali, tako da sem bila celo 3 dni cez rok. Na koncu se je izkazalo, da bi bilo mogoce smiselno sproziti porod prej, ker je bila posteljica ze zastarana in ni opravljala svoje funkcije, tako da sinek ni dobival hranil in se na koncu ni redil.

V takem stanju je vcasih smiselno pospesit porod. Peeklampsija je zelo nevarna zadeva. Koliko si imela prej pritisk in koliko imas zdaj?

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   skrbi,skrbi
27.11.2004 16:21:32   
urši*
ja moj pritisk je bil prej normaln, okoli 120 / 80! zdaj pa je bil najvišji 140 /100! prej ko sem ga merila pa je bil 140/80! tk , da upam , da bo bolje! ginekolog mi je rekel, da jr 140 / 95 zgornja meja, preden predpiše tablete!! js pač kr počivam in veliko pijem in jem neslano, pa se mi zdi, da je malo bolje!!res ne bi rada šla v bolnico, vendar pa če ne bo šlo drugače...
lp, in uživajte

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   skrbi,skrbi
27.11.2004 17:53:46   
dojenček
Tudi jaz sem imela prot koncu povišan pritiski prav tako kot ti, vendar pa sem jaz bila v boljnišnici in dobivala sem tablete (po potrebi) za zniževanje pritiska.

Ker po tednu dni ni pritisk padel sem rodila v 38 tednu zdravega in prečudovitega sina 9nebesa.

Upam, da ti bo pritisk padel in da ti nebo potrebno iti v boljnišnico.
Želim ti čim lepšo nosečnost!:nosecka:

LP.
Dojenček

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   skrbi,skrbi
27.11.2004 19:21:04   
pika_
Jaz sem imela isto kot ti in prav tako v 34 tednu. Porod so mi hoteli sprožiti takoj vendar so se bali zapletov ker sem imela zelo malo železa v krvi (56), tako da sem vse do roka ostala v porodnišnici, kjer sem 2x dnevno jemala tablete za zniževanje pritiska, CTG so mi delali vsaj 1x dnevno in pa morala sem strogo mirovati.
Porod so mi sprožili točno na rok, kjer sem z manjšimi zapleti rodila zdravega sinkota.


LP, Katja

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?