|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbujanje in jok
1.10.2007 11:12:18   
draganav
Včeraj zvečer je moja user posted image  zaspala ob osmih, jo dam v posteljico in čez pol ure se zbudi, ampak to s takim jokom in kričanjem, da je bilo groznouser posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj jo pomirim, jo sprašujem, če jo kaj buba ali je žejna in podobno. Vbistvu je spala in ob enem jokala. Ko se je pomirila sem jo dala v veliko posteljo k nama, ampak je še vedno vsake pol ure do uro zastokala govorila ne, ne se premetavala in umirila. Ponoči je dokaj mirno spala, ampak ne kot ponavadi. Zjutraj, ko sva se morale obleči za vrtec spet jok, da ne nogavičk gor, ne majčke, ne v vrtec. V vrtec je začela hodit en mesec nazaj, prva dva tedna je bil jok ampak potem nama je šlo zelo vredu. Edino še spala ni tam to bomo probali ta teden, prejšnji nam ni uspelo. Stara bo dve leti. Zakaj tako dretje? Jo kaj boli? Mora?

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 11:40:16   
Nika v službi
Po moje precej običajna (zapoznela) reakcija na vrtec. Potrpljenje, čas, pa bo. Tudi mi smo s septembrom začeli z vrtcem....

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 12:35:53   
živa
Lahko tudi, da jo tlači mora - ali zaradi vrtca ali zaradi določenih dogodkov čez dan, ki jih mora predelati.

Lp,

živa

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 12:46:22   
Lenny
Čisto možno je, da je kaj takega sanjala in se kljub joku ni mogla prav prebuditi. Najin maxi se je v enem obdobju tudi "zbujal" z jokom, pa sva ga morala prav buditi, da je nehal jokati.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 14:00:24   
iva01
mislim da reakcija na vrtec, pr nas ni bilo nič problemov, niti pri uvajanju, no potem čez kake dva meseca pa jok tud če smo se sam bliz vrtca pelal, pa zjutraj, pa ponoč je tud jokav da nebi šev v vrtca,....sam ga je to potem kr naenkrat minil in zdej je spet vse ok

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 14:22:40   
Pajaca
Po mojem so to kar lepo nočne more. Otroka je treba v takem primeru popolnoma zbuditi.. To je kar težko, ampak res ga morš čist zbudit in potem še enkrat dat spat. Ne sam tko na pol, ker pol imaš dretje in jok celo noč. Pa fajn je če daš otroka po taki mori lepo nazaj spat v svojo posteljo, da se navadi da ni to nek bav bav in se ne navadi izkoriščati in imeti "more" vsako noč, le da bi šel potem k tebi spat.

Pri nas smo imeli tudi more tam okoli 2rd.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 14:52:54   
srki
Ali pa ima enostavno tak nikakav spanec, kot ga ima naš. Ni meseca, da se ne bi ponoči zbujal in kričal in stokal. Pa je star že tri leta in štiri mesece. Kot dojenček pa je bil še slabši.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 16:29:48   
Lidy
Pri nas je bila podobna slika enkrat prejšnji mesec. Zaspal je normalno in potem je tudi mirno spal potem pa kar naenkrat sredi noči jok in dretje pa ne se umirit... Celo noč je bil po malem halo. Zjutraj tudi ne oblečt pa čez dan je bil tečka, sam težil je. Sem mislila da se ga kaj loteva...no nazadnje so bili "samo" zobki krivi user posted image  , zadaj so ven lezli..

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zbujanje in jok
1.10.2007 17:53:51   
draganav
Danes je bila v vrtcu prav pridna, še prvič je zaspala in spala uro in pol zelo dobre volje je, upam da je bila samo mora.

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zbujanje in jok
2.10.2007 7:45:26   
mojmaček
Pozdravljena

Mogoče je le nočna mora, pa bo bolje. Mi smo bili v nedeljo na letalskem mitingu. Je bil cel popoldne v efektu, ko je gledal ta letala, pa ko je vse brnelo okoli njega. Sem mislila da bo večer od utrujenosti kar dol padel. Pa kaj je bilo? Po pol ure krik in jok taki da te kap. V spanju je delal brrrr, brrrrr, brrrr, pa jokal zraven. In to tak, ko da ga tepemo. Bogve kaj je sanjal, da ga bo telalo povozlo al kaj?

Sem že pa večkrat slišala in tudi prebrala, da se otroci v tem obdobju zbujajo (naenkrat krčevit jok, in to večkrat ponoči), ker jih bolijo nogice od hitre rasti. Bodi pozorna če brca z nogicami ali pa reče da jo boli. Sej so mogoče tudi vetrovi, pa kaj veš kaj še.

Jaz pri mojem 16,5 M tudi včasih ne vem.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
VIDEO: Odvajanje od plenic v treh dneh
video
Odvajanje otroka od plenic je lahko stresno in zelo utrujajoče. Tale mamica pa je našla odlično rešitev. Preverite!




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?