|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi test za alergijo
25.10.2007 15:41:01   
*karina*
Naroceni smo na prvo testiranje, zanima me ne kaj testirajo prvic in ali lahko za kako stvar prosis, da testirajo, ki se ti zdi verjetna, npr. citrusi? In kaj ce na prvem testu ne ugotovijo nic, sledi nalslednjic na druge stvari?
Koliko casa traja testiranje in kdaj so rezultati?
Hvala za odgovor in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi test za alergijo
25.10.2007 15:43:49   
*karina*
pa se nekaj me zanima, ali je atopicni dermatitis povezan z alergijo ali je to samo pojav na suhi kozi in nima z alergijo oz. hrano veze?

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi test za alergijo
25.10.2007 18:58:09   
ciciban
Celotno testiranje traja okoli 20 min.Testirajo na 20 najpogostejsih alergenov.Vseh se ne spomnim...med njimi so-jajca,prsice,arasidi,trave,med,breza,plesni,leska,jelsa....
Ko rezultati pokazejo na kaj si alergicen,pa dobis se razpredelnico navzkriznih alergenov.Npr-brezi podobno strukturo imajo:paradiznik,krompir,jajcevec,paprika,cilij,jabolka,breskve,marelice,jagode,cesnje,mandlji,hruske,slive,crni ribez,koper,lustrek,lesniki,...in vsi ti lahko sprozijo alergijo-ni pa nujno

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvi test za alergijo
25.10.2007 21:56:21   
rožica81
Kje pa opravljajo takšno testiranje - na 20 alergenov? Midva sva bila na Jesenicah in so ga testirali samo na tista živila, ki sem jih jaz predlagala user posted image  To so bili kožni testi. Potem so mu pa še kri vzeli.

(odgovor članu ciciban)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvi test za alergijo
26.10.2007 8:48:04   
Natali07
Tudi nam so na jsesenicah testirali cel kup alergenov, vendar večino tistih ki sem jih jaz omenila in dodali še nekatere splošne, kar je že jedel oz. česar sploh še ni probal.
Mislim pa da je odvisno od starosti otroka. Kajti prvič (pri 3 mesecih) so delali teste samo na mleko in jajce in še kakega, ki sem ga omenila, da mu dela težavo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prvi test za alergijo
26.10.2007 10:38:05   
Anonimen
Pr nas so tamali testirali v LJ samo mleko in jajce. Me ni noben nič vprašal, če kaj predlagam, pa se ji koža en mesec po dieti brez mleka ni čisto nič popravila. Me je blazno skrbelo, da nismo kaj spregledali, tako, da smo nazadnje šli na bioresonanco. Tud za tamalga mam zdej napotnico samo za jajce in mleko. Nč jasnuser posted image  

(odgovor članu Natali07)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prvi test za alergijo
26.10.2007 19:47:33   
ciciban
Jaz sem bila na Golniku.Me tudi niso nic prasali na kaj naj me testirajo,razlozili so mi,da me bodo testirali na 20 najpogostejsih alergenov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?