|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kako spi dojenček, rojen v določenem astrološkem znamenju

Uredništvo Ringaraja.net, 29.5.2022
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem znamenju. Preverite, kako spijo otroci, rojeni v določenem znamenju horoskopa.

image
Bik potrebuje urnik, pri Dvojčku nikoli ne več, kaj lahko pričakuješ, Ribe potrebujejo uspavanko, Device pa je najlažje uspavati s plišastim medvedkom. (Freepik.com)
/11


Znamenje v katerem je rojen vaš otrok, vam pove veliko o njegovih osebnostnih lastnostih, pomaga vam ugotoviti celo to, kakšno bo oziroma je njegovo spanje. Tako vam lahko astrologija dejansko pomaga najti načine, da boste svojega otroka lažje pripravili do spanja.

Poiščite astrološki znak svojega otroka in mogoče ugotovite kaj, kar še niste vedeli o svojem malčku.

 

Kozorog

Odgovoren, discipliniran kozorog je mojster samoobvladovanja, kar je odlična popotnica za dober spanec. S svojimi kozli ne boste imeli težav z upoštevanjem urnika za spanje, njihova notranja neodvisnost pa jim bo omogočila, da sami zaspijo in se pomirijo tudi pri nočnem prebujanju.

 

PREBERITE TUDI: Zakaj moj otrok (spet) joče? 

  

Vodnar

Glede na astrologijo, vodnarji potrebujejo čas zase, da obnovijo svoje moči. Mali Vodnarji so namreč zelo energični, ko so budni, vendar potrebujejo tudi dober spanec, da se napolnijo z energijo. Ne pozabi, da se bo Vodnar prilagodil energiji okrog sebe, zato, če mu želiš zagotoviti kakovosten spanec, mu moraš zagotoviti mirno in tiho okolje.

 

Ribi

Ribe uživajo v plavanju in spanju. To je eden od najbolj prijaznih astroloških znamenj, saj so Ribe rade v bližini ljudi. Morda boste težko odtrgali svojo Ribico stran od čustvene povezanosti z okolico, vendar lahko za lepši spanec izkoristite njihovo naravno naklonjenost do glasbe in jih s sladko uspavanko popeljete v deželo sanj.

 

Oven

Oven, ki mu vlada ogenj, je eno najbolj aktivnih znamenj. To ni dobra novica, če poskušate svojega otroka spraviti k popoldanskem počitku. Ni pa nujno, da skušate ukrotiti svojega energičnega Ovna, saj lahko preveč omejitev pri njem povzroči jezo in agresijo. Namesto tega poskrbite za ljubezen in bodite potrpežljivi do njegovega neodvisnega duha ter zaupajte, da se bo spočil, ko bo to potreboval.

 

Bik

Astrologija opisuje male Bikce kot praktične in realistične osebe. Od vseh znamenj horoskopa bo tvoj Bik zelo verjetno spal brez posebnih težav. Ne pozabite pa, da Bik ne mara sprememb. Držite se rutine pred spanjem in dojenček Bik bo v kratkem času spal celo noč.

 

Dvojček

Dvojček je znamenje protislovij, znamenje z dvojno naravo. Dvojčki so lahko eno minuto družabni in zabavni, nato pa resni in premišljeni. Pomembna lastnost Dvojčkov je njihov nemir, ki ne obeta nič dobrega za vzorce spanja vašega malčka. Uživajte v njihovi vsestranskosti in radovednosti, vendar vedite, da ko gre za spanje, nikoli ne veste, kaj lahko pričakujete.

 

PREBERITE TUDI: Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...

  

Rak

Rak je pravi hišni znak. Če bo doma mirno, bo vaš Rak vesel in zadovoljen in to je tudi pravi recept za spanje. Ne pozabite pa, da je rak nagnjen k nihanju razpoloženja in astrologija pravi, da ta astrološki znak nima pravih mehanizmov za obvladovanje svojega spremenljivega počutja. Bodite pripravljeni, da svojemu zelo čustvenemu otroku zagotovite udobje in stabilnost, posebej ko je moten njegov spanec.

 

Lev

Levi so dramatični, samozavestni in ustvarjalni, naravni voditelji. To je še eno energično znamenje - vaš Levček bi se veliko raje igral s svojimi živobarvnimi igračami in se zabaval s prijatelji kot pa spal. Vaš levji kralj ali kraljica je malce egoističen, zato mu/ji verjetno ne bo prišlo na misel, da s svojimi nočnimi norčijami drži pokonci vso noč tudi vas.

 

Devica

Čeprav je Devica prijazna in delavna, je hkrati tudi sramežljiva in samokritična. Svojega bojevnika boste morali pred spanjem precej prepričevati in potreboval bo veliko umirjanja. Mala Devica obožuje živali, zato je plišasti zajček ali medved morda prava karta za pomiritev njenih strahov in za uspavanje.

 

Tehtnica

Tehtnice so poznane kot mirne in poštene. Ker iščejo ravnotežje in simetrijo, raje delajo stvari v parih. Vaša mala Tehtnica verjetno sovraži biti sama, zato je skupno spanje morda dobra ideja za vašo družino. Dobro je tudi, da čas pred spanjem namenite prebiranju zanimivih knjig in slikanic, pa tudi pogovoru.

 

Škorpijon

Čeprav na zunaj Škorpijoni delujejo zelo hladni, so strastni in samozavestni, pa tudi polni skrivnosti in ljubosumja. Vaš dojenček Škorpijon je pameten, zato ga ne poskušajte na hitro pretentati za spanje, sicer vam ne bo nikoli več zaupal. Namesto tega izkoristite njegov pogum in neodvisnost, ter ga spravite spati v svojo posteljo.

 

Strelec

Radovednost in navdušenost sta lastnosti, ki opredeljujeta Strelca. So tudi neustrašni popotniki, med vsemi stvarmi pa najbolj cenijo svobodo. Kaj torej to pomeni za vašega svobodoljubnega malega lokostrelca? Poskrbeti boste morali za vse vrste zaščite, tAke čez dan kot ponoči, saj bo njegov pustolovski duh kaj hitro poskrbel, da bo začel lesti iz postelje.

 

Astrologija seveda nima vseh odgovorov, vendar vam lahko pomaga razumeti značaj vašega otroka in vam lahko marsikdaj tudi pomaga, tudi ko gre za spanje dojenčka.

 

VIR: Romper.com

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
13
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
5
Pomen imena Neža
Zadnje dekliško ime, ki se je prebilo v polfinale EPSKE bitke imen, je Maša. Nasproti ji je stalo ime Neža.
5
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5



Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Oprema za dojenčka 0 do 3 mesece
Na tržišču lahko najdemo poplavo različne opreme in pripomočkov za dojenčke. Preverite, kaj bo vaš dojenček takoj po roj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?