|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 12:16:41   
ribica.

Zanimajo me vaše izkušnje s pediatrom na Jezdarski. Kdo je tam pedister oz. ali je vredu, ste zadovoljne?  Rada bi prestavila svoje otroke zaradi bližine. Prosim za mnenja. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 12:49:40   
Anonimen
Ja jaz ga mam tam. Švab Zavratnik je njena pediatrinja in sem zadovoljna, sicer je samo osnovne preglede dala skozi, tak da kaj več ne morem povedat.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 13:05:18   
Elica
Tudi mi hodimo k Švab Zavratnik, imamo pa tudi izkušnje z Dieter Merkanovo, ki je tudi v redu in ravno zadnjič jo je pregledala tukaj na Jezdarski ena mlajša zdravnica, ki tudi dela tam, ker ni bilo ŠVabove in se mi je tudi zdela v redu. Zelo zagnana, jo je ful pregledala, mi svetovala, si vzela čas, kljub polni čakalnici in potem še prišla za mano v čakalnico in mi povedala še nekaj kar je pozabila. Pa sestre so tu na Jezdarski zelo prijazne.
Torej če povzamem so meni vse zdravnice na Jezdarski fajn (edino s Skokovo nimam izkušenj), mi je pa vseeno najbolj všeč Švabova, ker ful zna z otroki. Naša Ela je bolj boječka in nam to dosti pomeni, da jo potem lahko sploh pregleda. Si vzame čas, nagovori otroka, ga pregleda skozi igro, ponavadi ni oblečena v belo, vedno svetuje in mi vedno reče, naj jo pokličem, če bom kaj potrebovala .....


(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 13:09:01   
jasnika
Tud nam je Švabova zakon, strokovna, prijazna, nikoli tečna res je superuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Elica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 13:25:41   
ribica.
Hvala za odgovore. Verjetno bomo kar menjali. Ker z Prejšnjo nisem več ne vem kako zadovoljna, se mi zdi da je postala nekam visoka. Pa še veliko bliže mi je Jezdarska.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 13:44:34   
tejkag
ZDRAVO tud jaz hodim z mojo malo na Jezdarsko, sicer ne k tej zdravnici.  Njena je Aleksandra Zorko, mi je tud vredu, zaenkrat. 

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 14:14:14   
ribica.
Mi lahko samo še napišete telefonskp od Švabove, prosim! Hvala, hvala!

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 15:18:16   
Anonimen
jaz  na internetu najdem, vpišeš zdr. dom adolfa drolca, pol pa iščeš zdravstvo za predšolske otroke na jezdarski..malo poišči.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pediater MB - Jezdarska
8.10.2007 15:23:56   
Elica
Telefonska  je (02)3331813.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?