|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktober 2004
23.12.2007 17:50:19   
malecka24
Nisem zasledila da bi bila kje se ta tema tko da ce je pa naj jo premaknejo.A je kje kaksna mamica ki je rodila oktobra 2004 al sem edinauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oktober 2004
23.12.2007 22:44:10   
tinica
Jaz sem rodila 2.10.2004. Prav kar sem gledala slike ko je bil naš malček star eno leto in so se mi kar zarosile oči, kako čas mineva. Sedaj je pa že pravi dec in nagajiv tudi.
Zadnje tri dni že vsako jutro vstane z nasmeškom na obrazu, da je že prišel božiček in mu komaj dopovedujem, da še mora malo počakati. Jutri pa bo veselo saj gremo popoldne k babici po darilo in na večerjo. Ostala, darila pa pridejo na vrsto 25.12. zjutraj.

In kako je pri vas, so otroci tudi tako nevčakani???

Lep večer še naprej in upam, da se še pišemo kaj.

Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oktober 2004
5.1.2008 22:47:15   
Margit
Tudi pri nas imamo punčko Mašo. Rodila pa sem 6.10.04
Kako otroci rastejo, a ne?

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oktober 2004
9.1.2008 20:15:35   
tinica
No lepo, da se je še katera našla. Sem mislila, da ne bo nič s te teme. no počasi se bomo že ulafale.

Kako kaj zimske radosti pri vaših malčih? No res da je malo snega, ampak če greš više v planine pa ga je kar nekaj.

Moram povedati, da naš zelo uživa na sengu, te dni hodimo tudi v smučarsko šolo. Samo nevem koliko bo odnesel od tega, ker tam nič ne uboga. No on bi se samo smučal in nobenega čakal. Tako, da je kar kriza. Ko gre dol z vlečnice se kar lepo obrne in se spusti po hribu, tako, da še sreča, da stojim tam ob vznožju hriba in ga lovim, ker se frajer ne zna ustaviti. Pa saj ni edini takšen nagajivček. So eni trije takšni heroji, tako, da učitelju kar pobegnejo in jih potem starši lovimo. Drugače je pa super, vsaj otroci se zabavajo.

No toliko za danes, upam, da se še kaj pišemo.

Lp, Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oktober 2004
9.1.2008 20:25:06   
Pikabu
A se lahko tudi jaz priključim sem? Naša Ema je rojena sicer septembra (13. 9. 2004), ampak če se ne motim, tudi za september ni nobene posebne teme.

Naša Ema je že cela dama, ki dobro ve, kaj hoče. Zna že prav dobro "komandirati" vse okoli sebe. Letos je začela hoditi v vrtec in zelo, zelo uživa. Sicer je bila malo več bolna, ampak vedno komaj čaka, da gre nazaj. Trenutno je pa zdrava in upam, da tudi čim dlje tako ostane. Zime še nismo kaj dosti okusili, čeprav komaj čaka, da se bomo šli kam sankat.

Tinica, tole se pa super sliši, da že takole smuča. A kar sami se že spuščajo? Jaz si naše Eme ne predstavljam, da bi stala na smučkah.

Lep pozdrav vsem, pa si še kaj pišemo, če me sprejmete med sebe.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oktober 2004
9.1.2008 20:43:21   
Maxica
Pikabu in ostale, lahko se priključite tudi nam avgustovčkom 2004, TUKAJ smo straaašno zgovorne.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oktober 2004
6.2.2008 11:31:57   
Anonimen

Lep pozdravček user posted image !

Malecka24 - Vidim temo Oktober 2004, katere do sedaj nisem zasledila in sem jo kar malo pogrešala, glede na to, da so drugače skoraj vsi meseci "aktivni". Ne vem, če je tema še aktualna in se niste morda odzvale vabilu Maxice in se pridružile 2004 avgustovčkom? Tudi naš mišolin je oktoberček (17.10.2004), tako da če boste kakšno rekle, se bom kdaj pa kdaj pridružila.

Tinica - to je pa kar pohvale vredno, da se vaš otroček že tako zavzeto in pogumno smuča. Naš še ni stal na smučkah in niti ne vem, kako bi mu kaj šlo. Mi smo še za enkrat uspešni sankači user posted image , kaj drugega pa morda prihodnje leto. Snega pri nas v nižinah tako ali tako ni, kam višje v hribe se nam pa letos ni uspelo odpravit.

Margit - ja, strahotno hitro rastejo ti naši otroci. V bistvu je skoraj res tako, da moraš imeti otroke, da sploh resnično dojemaš kako hitro čas beži. Jaz skoraj ne dojemam, da bodo ti naši 2004 otročki v tem letu stari že 4 leta. Kako hitro gre čas!

Pikabu - pozdravček tudi septemberki, seveda! Mora biti prav simpatična tale vaša "mala dama" Ema. Po opisu si jo kar predstavljam user posted image . Sicer je pa bilo leto 2004 v znamenju opice, tako da so otroci rojeni v tem letu še posebej prebrisani in simpatični.  Lp.







(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oktober 2004
12.2.2008 23:00:04   
malecka24
Lep vecer!Veste da me je malo sram ker sem cist zanemarjala to temo ceprav sem jo jaz odprlauser posted image .Upam da mi ne zamerite punce.Toliko sem zaposlena z mojo nosecnostjo da sem cist pozabila na vas.Ja jaz pa imam hcerkico Lano in je rojena 16.10.2004,tko da je ze velika puncauser posted image Upam da bo se katera kaj zanimivega napisala in da nas bo kar nekaj tukaj.LP

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oktober 2004
15.2.2008 9:20:44   
Nikica
Če se lahko pridružim,... user posted image user posted image moj sin je sicer rojen 19.11.2004. Vesela sem, da naši triletniki tako lepo napredujejo. user posted image user posted image user posted image user posted image Naš sploh neve, kaj so smučke, sankali se pa tudi nismo to zimo kaj preveč, saj v Ljubljani ni bilo preveč snega. Trenutno bi cele dneve sestavljal puzzle, tako da ga komaj zvlečemo ven, čeprav se ima potem super sto na uro. Veliko se potepamo, hodimo na sprehode, obvezno moramo enkrat na teden v knjižnico, ker lista in lista knjige, revije, enciklopedije,...Zelo rad teče in se potem moramo loviti, skrivati. user posted image user posted image A, ja in so tudi dinozavri, dostim ve, kako jim je ime. Veliko govori,non stop čeblja, pripoveduje, ne da se motiti, čeprav me malce skrbi, ker še vedno krajša besede. Nekatere zelo zapletene besede izgovori prfektno, enostavnejše pa tako smešno, da sploh nevem, kako je prišel do te pomanjšalnice oz. skrajšanja. Na splošno je zelo priden, kljub temu da je imel včasih hude izbruhe trme, togote, joka. Imamo pa zelo velike težave s prehanjevanjem, saj še vedno nima nekega pravega apetita oz. mu diši zelo malo. Zelenjave sploh na primer ne poskusi! Je zelo ozek izbor jedi, ki jih ima rad. Tudi v vrtcu ni kaj boljši jedec. Ampak, včasih se sekiram zaradi tega, včasih pa si rečem, pa saj je prav živahen in bister fantek.
Kaj pa najraje počnejo vaši triletniki in triletnice? Koliko so navezani na vas, mamico in očka?  Kaj počnete skupaj? Ali ustvarjate, obiskujete gledališče,...?user posted image user posted image user posted image Ali ste jih že vpisali na  kakšne tečaje, mogoče telovadbo? Imajo že bratca ali sestrico?Upam, da bomo malce poklepetale o naših sončkih...Javite se čvekice!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oktober 2004
27.2.2008 22:30:38   
Sibil_
Tudi jaz spadam sem.Prvega sinčka Patrika sem rodila 13.10.2004 in je že ornk korenjak, ki se veselo igra z mlajšim bratcem (ta bo jutri star eno leto).user posted image

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oktober 2004
1.3.2008 22:25:26   
malecka24
Jst ne vem zakaj ste tko tihe al ste mal sramezljive?user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?