|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fredov obroč
26.11.2007 10:17:27   
sabri
V bistvu me zanima, ali je to bolj modna muha ali je res dosti boljši od navadnega obroča za plavanje. Razmišljam, da bi ga kupili za našo 7 mesečnico zdaj, ko gremo mal plavat za par dni, pa me zanimajo vaše izkušnje. Če pa ima katera rabljenega doma, pa ga ne rabi več, ga pa kupim, za probo. Lep dan še naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fredov obroč
26.11.2007 10:34:42   
MAŠKA
Naša punca je bila poleti, ko smo bili na morju, stara 2 leti, zato imamo mi  oranžnega. Z njim smo bili zelo zadovoljni. Prednost pred navadnim obročem je v tem, da ti otrok nikakor ne more iz njega ven zlezit, ker ga pasovi držijo v njem in zelo dobro se prilega k telesu. Pa narejen je iz več komor, katere se vsaka posebej napihnejo, tako jih lahko postopoma spuščaš, ko se otrok uči plavati. Res pa je, da ene mamice pišejo, da jih nekateri otroci sploh ne marajo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fredov obroč
26.11.2007 11:14:53   
K_a_t_i
NAš je pri 7h mesecih prvič probal ta obroč - in je zeeeeeelooooooo užival. Res, priporočam!
Za primerjavo - v Fredovem obroču "plava sam", v tistem, kjer ma pa nogice ven pa se sploh ne zna premikat, ker tam sedi in nekako ni v pravem položaju za plavanje.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fredov obroč
26.11.2007 11:41:53   
emaa
Naša dva enoletnika ju že 5 mesecev s pridom uporabljata. Jaz ga priporočam. Sta kot rakete, ko lahko sama plavata. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fredov obroč
26.11.2007 11:47:56   
Dajadada
Naš je tudi pravi gliserček z njim. Ful priporočam. Lahko ti ga posodim za probo, če se kaj dobimo te dniuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: fredov obroč
26.11.2007 12:18:18   
Sandra*
Men se tale obroč zdi ful fina stvar, in mi smo ga našmu tut kupil za na morje, ampak naš takrat 9 mesečnik ni hotu bit notr, ko smo bili nazadnje v toplicah cca 13 mesecev, ni bil v obroču tut sekunde, skos je tulu, tako da sva ga midva imela po rokah. tako da mu bomo sedaj kupili kar lepo rokavčke. Bi pa obroč prodala, ampak bomo imeli še enega user posted image ki je že na poti in upam da bo drugi bolj vesel v obroču, ker se men zdi ful u redu.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?