|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet nove skrbi...
8.12.2004 14:33:55   
LENČKA
Cel mesec sem čakala na pregled pri G.da spet vidim mojega sončka,zdaj pa sem čisto zaskrbljena. Sem 20t. noseča in danes sem bila na pregledu. G.je rekla da zelo nizko nosim otročka,mat.vrat je sicer uredu,ne smem pa dvigovati stvari,hiteti... Doma imam dveletno punčko,kako naj jo ne dvigujem? V službo se vozim 35km,kako naj ne hitim da bi bila čimprej doma? Poleg tega me je čisto prestrašila ko je rekla,da ima glavico nagnjeno zelo postrani. Kaj to lahko pomeni? Rekla je da bova naslednjič za vsak slučaj spet srček poslušali(na UZ je bil zelo lepo viden).Ampak kaj ima položaj glave veze s srčkom? Naslednji pregled imam šele čez štiri tedne. Mi lahko katera kaj pomaga oz.svetuje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet nove skrbi...
8.12.2004 19:11:33   
mika
Včasih g razmišlja na glas in nosečnico samo prestraši. Če bi bilo karkoli narobe ali ne bi bila g. sigurna, da je s :duda: vse ok, bi te naročila prej. Če pa si zelooooo v skrbeh, bi jaz na tvojem mestu šla po drugo zdravniško mnenje, pač samoplačniško.



LP, Mika
:sloncek:

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet nove skrbi...
9.12.2004 9:25:17   
pia1
kaj pa ce bi sla na bolnisko, doma pa bi se mal pomerkala?!

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet nove skrbi...
9.12.2004 10:40:27   
malika
Drugo mnenje sploh ne bi bilo tako slabo in saj ta gin. zanj sploh ne rabi vedet(znajo zelo povesit nos).

Si pa jaz mislim tako, da če bi bilo vse tako "hudo" kot ti je opisala, bi te morala dat v bolniško. Ker te pa ni, pa vzami vse skupaj malo z rezervo, ampak pazi pa se vseeno.

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet nove skrbi...
9.12.2004 11:45:52   
leah
Mislim, da ravno zdaj Vzajemna pošilja okrog(vsaj meni je)neke papirje, ki jih podpišeš, da se strinjaš s tem,da ti oni financirajo drugo zdravniko mnenje....ne vem jaz sem podpisala-hej, nikoli se ne ve.tako,da malo se pozanimaj na njihovi strani.Pa srečno!

(odgovor članu LENČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?