|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola Zagorje
9.11.2007 8:47:25   
Anonimen
Zdravo!

Mene pa zanima kako je z materisnko šolo v Zagorju? Ali moraš obvezno hodit. Baje so prvi dve predavanji o hrani in zobeh, to ravno nebi šla poslušat, potem, ko je pa nega dojenčka in dihanje na vrsti bi se pa oba s partnerjem udeležila predavanja. Ali komplicirajo če nisi na vseh predavanjih?

Upam, da bo katera znala odgovoriti, hvala in lepo pozdravljene!


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola Zagorje
9.11.2007 8:49:59   
Oranža
Pozdravljena,

Ne vem kako je z MŠ v Zagorju ampak po moje se moraš pozanimat v ZD. Kar se pa tiče predavanj, tud prvi dve predavanji o hrani in zobeh si je vredno ogledat, da boš vedela in videla kako lahko otroku nehote uničiš zobe in dlesni. Res vredno ogleda.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: materinska šola Zagorje
9.11.2007 9:17:50   
lukec
Ne ne komplicirajo preveč. Za potrdilo hočejo, da se partner udeleži vsaj tistega dela, ko predava Mlinarič in medicinska sestra. Mlinarič predava o samem porodu, pri sestri boš pa izvedala kako nastane dojenčekuser posted image . Mamice imajo potem še  kot si rekla predavanje pri patronažni ( ki mimogrede pove, da dokler dojiš si zaščitena pred zanositvijouser posted image user posted image ) in pa telovadbo in dihanje pri fizioterapevtki. Mislim pa, da če greš rodit v Trbovlje tud, če partner nima MŠ ni treba plačat prisotnosti v porodni.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?