|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako boste oblekele novorojenčke za odhod iz ...
3.12.2007 10:14:22   
anian2
Vem, da je bilo o tem že precej napisanega, pa me vseeno zanima vaše mnjenje, ker, ko sem se malo pogovarjala, so izkušnje oz. praksa zelo različna.
Januarja imam PDP. Zanima me kako boste oblekle novorojenčka pri odhodu iz bolnišnice.
Sama sem razmišljala takole:
- en bombažni bodi z dolgimi rokavi ali bolje potem še eno bombažno majčko povrh?? ali je en body dovolj?
- plišasta majčka
- bombažne hlačke žabice
- plišaste hlačke (oboje z zaprtimi podplatki)

naprej pa ne vem. Imam zimski pajacek, a ker nas čaka dobre pol ure vožnje z avtomobilom, se mi to ne zdi tako pametno. Najprej bo avto hladen, potem se bo segrel. Imam pa tudi zimsko vrečo za jajčko in ker se jo da odpreti sem razmišljala, da bi kupila samo bundico in mu jo dala za pot iz bolnice, ter ga seveda dala v vrečo in v jajčko. Potem, ko pa bi se avto segrel, pa bi mu bundico lahko slekla in odprla vrečo.
Kaj menite?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako boste oblekele novorojenčke za odhod...
3.12.2007 10:21:34   
blue sky
Jaz sem rodila sredi februarja letos in sem malega oblekla za domov takole(vožnje pol ure): 2 bombažni kapici, 2 benkici, 1 bombažne žabice, tople nogavičke, čez plišasti pajacek in topla zimska vreča za jajčko.

Pomagala mi ga je obleči med. sestra, ki je zelo prijazna in mi je sama svetovala, da je fajn, da mu je toplo, ker gre prvič ven. Svetovala mi je tudi, da naj ga zunaj pokrijem s pleničko, da se ne bi nadihal hladnega zraka.

(odgovor članu anian2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako boste oblekele novorojenčke za odhod...
3.12.2007 10:22:43   
Naja30
Tudi tukaj bodo mnenja različna, kot si že slišala user posted image

Moja se je rodila decembra in sem jo oblekla v body, majčko, žabice, čez en kompletek in čez še kombinezon. Pa kapico in ko smo šli do avta, sem pokrila lupinico s pleničko. Potem smo se peljali domov skoraj eno uro in je spančkala.user posted image

(odgovor članu anian2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako boste oblekele novorojenčke za odhod...
3.12.2007 10:25:51   
NinKa
Jaz sem odšla z mojim miškom takrat za silvestrovo iz porodnišnice. Vožnja isto kot ti, pol urce (PO - LJ).

Oblečen je pa bil v malo debelejši bodi, pa žabice iz pliša, pa v jopico (ročno štrikano, zato je bila debelejša) pa kapico iz pliša pa rokavičke. Imela sem sicer s seboj še en pajac (kombinezonček) ampak mi je sestra v porodnišnici rekla da je to tu mač in da če ga še v lupinici pokrijem z dekco bo prek zadosti.

Tako da, po moji izkušnji je blo čist dovolj. Saj v avtu pa itak imaš gretje pa par korakov do toplega stanovanja tut preživijo.

Uživaj v zadnjih dneh nosečnosti in lep porod.

(odgovor članu anian2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 10:35:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako boste oblekele novorojenčke za odhod...
3.12.2007 12:02:29   
mala pikica
Jaz imam pripravljeno: body, majčko, žabice, čez en plišast komplet, bombažno kapico in čez plišasto, pa zimski komplet rokavicami, kapučko in mehkimi toplimi copatki. Za jajčko pa eno dekico, pa pleničko do avta. Če bo kaj preveč, pa bodo že sestre povedale.
Raje imej kakšno stvar več zraven, še vedno jo lahko v torbi neseš domov, če pa imaš premalo, pa dvomim, da ti bodo v bolnici dali.

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako boste oblekele novorojenčke za odhod...
3.12.2007 12:03:43   
benika
Jaz bom rodila decembra ali januarja, oblečen bo pa v bodi, žabice z naramnicami, pliš kompletek ter v zimski pajac, 2 kapici ter pokrit z dekico v lupinici.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako boste oblekele novorojenčke za odhod...
3.12.2007 14:35:29   
lolita700
jst bom rodila februarja pa ga bom oblekla v majčko ene dolge hlačke pa malo debelejši pajacek nato pa še kominzjonček.no pa na glavico eno tanko kapico in eno debelejšo..
pa v jajčki ga bom z dekico pokrila-pa pleničko čez da ga ne napiha.do doma imava pa 3minutke tk da zmrznit mi ne moreuser posted image ...sej v tistih parih minutah iz bolnice v avto ga pa preveč obleči tud ni treba..ne premalo ne prevečuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?