|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaksno kad izbrati
28.11.2007 14:39:22   
bsasab
Pozdravljene...

Mene pa zanima kaksno kad naj izberem, oziroma, ali jo sploh imate. Taksno ki ima oporo dojencku ze vgrajeno ali raje taksno brez, in oporo kupim posebej, s stojalom ali brez....

Kaksenkoli predlog ali izkusnje bi bile dobrodosle...

Hvala za odgovor...


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 15:35:57   
sazi
s stojalom ali brez - odvisno od prostora - mi imamo tako, ki se namesti na robove banje, ker nimamo prostora za stojalo, pa še nepraktično in ko je otrok malo večji - nestabilno, se mi zdi

z oporo ali brez - mi imamo navadno. Smo malega med kopanjem podpirali. Brez opore je uporabna dalj časa, je pa verjetno na začetku bolj enostavno, če ima oporo.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 16:04:40   
Anonimen
Ne boš verjela, ampak jaz sem kupila navadno ovalno kad za cunje. Imela sem pri prvih dveh prav otroško banjico, pa je bila prej nerodna kot praktična, bila je prevelika. Patronažna je takrat rekla, če imam kakšno manjšo za cunje in sva jo skopali kar v tisti. Imela je pa kao ene izbokline, ampak tisto mi je bilo bolj v napoto. Dojenčka moraš pa itak držat, drugače ti spolzi.  Milsim, da nobena posebna oblika "bolj varna". Sicer je to samo moje  mnenje. LP

(odgovor članu bsasab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 16:21:26   
Naja30
Čim bolj enostavno in poceni. Dojenčka je treba držat, pa če ima še ne vem koliko opor in držal in ne vem česa še. Tiste navadne so tudi večje ponavadi in pridejo dalj časa prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 18:31:01   
benika
Jaz se bom kar pridružila decembrki. Tudi mi smo tamalega kopali kar v škafu za perilo. Imeli smo čebriček in ga nekajkrat kopali v njem, drugače smo ga pa pri 4 mesecih dali v taveliko banjo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 18:53:35   
bsasab
Hvala za mnenja, mislim da bo kar navadna okej, prostor sicer imam za stojalo, je pa res da sem mislila ko bo user posted image malo vecji kopat kar v taveliki banji....

Hvala...

Me pa zanima se nekaj..., glede nege, katero znamnko sapmonov, olj, krem... uporabljate..., slisala sem da bi naj bili izdelki podjetja bubchen najboljsi, kaj pa Nivea...

Hvala se za to...


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 20:06:38   
mala pikica
Mi smo kupili banjo na stojalo, ker je sicer ne bi imela kam dati, imamo namreč kotno kad. Pa kupili smo še ležalnik zraven, ki nam bo prav prišel kasneje tudi v veliki kadi.

kar se kozmetike tiče, sem jaz zaenkrat vzela od bubchena (razen olja, sem vzela kar v lekarni čistega mandljevega). Bubchen, pa nekateri drugi tudi, imajo 50 ml vzorčke, tako da ne rabiš prvič kupovat 400 ml pakiranj, glede na to, da ne veš, kako bo odreagirala otrokova koža.


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaksno kad izbrati
28.11.2007 21:13:05   
kristinaj
jaz sem kupila previjalno mizo, ki ima kad že vgrajeno s tistim sistemom, da otrok lepo sedi notr. to pa zato, ker druge previjalne nisem dobila. doma sem imela še eno tako banjico, le da večjo. in kaj sem na koncu naredila. do 5 meseca sem jo še lahko kopala v taki banjici, tisti od previjalne, sicer s težavo, ker mi je vsa "opora" šla na živce, ker je nisem mogla lepo poležt in oprat glavce kot je treba. se ji je tisti "čvork" ravno v hrbet nabijal. potem sem pa šla v merkator in kupila eno navadno otroško banjo z ravnim dnom, kjer sem jo lahko normalno okopala. pri 6 pa smo že sedeli tako, da je banjica z tistimi oporami čisto ODVEČ.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaksno kad izbrati
29.11.2007 13:42:18   
tinkamiška
mi smo imeli navadno banjico na stojalu in se nam je super obnesla. ni bila nič nestabilna in še križ me ni bolel ob kopanju. sva jo pa postavila kr v dnevno sobo, ki sva jo prej še dodatno zagrela z kalorifejem(iza je rojena decembra). izo smo začeli kopat v taveliki banji, ko je znala dobro sama sedet.

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaksno kad izbrati
29.11.2007 18:30:31   
tančica
Tudi mi smo imeli oz. še imamo navadno kad na stojalu (iz Baby Centra), mislim da prav njihova znamka, je fina ker je velika. Kasneje sem kupila tudi čebriček za na potovanja...nikoli si nism mislila da ga bom kupila ampak pol k sm vidla kako je tamau v njem užival sem ga kar uporabljala. Sedaj ko je star 8m, ga kopam kar v veliki bani, včasih še v tej navadni iz BC samo brez stojala, jo položim samo v kad, ker ful šprica okoluser posted image user posted image skratka kupi čimbolj navadno in naj bo velika.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kaksno kad izbrati
29.11.2007 20:28:20   
Naja30
Kozmetiko smo na začetku uporabljali kar precej od bubchen. In mandeljnovo olje iz lekarne.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kaksno kad izbrati
30.11.2007 9:50:11   
Anonimen
Priporočam navadno kad, z ravnim dnom ali čebriček. Mi smo imeli oboje in je zakon. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kaksno kad izbrati
30.11.2007 10:16:28   
Mesečnica
Večinoma ti svetujejo banjico z ravnim dnom, jaz pa imam drugačno izkušnjo. Imamo banjico z oporo, pa se nam je super obnesla. Narejena je tako, da z ene strani mali v njej leži (nekje do 6. meseca), z druge pa sedi (nekje od 6. meseca do 1 leta). Meni je všeč, ker mi že od začetka otroka ni bilo treba držati prav vsako sekundo, ko je bil v banjici, ko pa je bil malo večji, je bilo pa še sploh fino, da mu je banjica sama dajala oporo. Naš je res užival! Sem ga pa vedno v banjico dala skupaj s tetra plenico in to plenico potem tudi med kopanjem pustila v banjici, pa mu ni nič drselo. Zdaj, ko je star pol leta, je običajno v banjici najprej tako, da leži, potem pa ga dam na drugo stran, da še malo sedi. Ko bo to banjico prerastel, bom pa res kupila eno čisto navadno, z ravnim dnom, največjo, kar jih bom dobila, ker imamo žal tako majhno stanovanje, da imamo v kopalnici samo tuš.

Aja, pa jaz imam banjico kar na jedilni mizi. Spodaj dam penasto podlogo, da ne drsi. Če je mož doma, mi banjico on napolni z vodo in potem tudi vodo odnese odlit, drugače pa vodo prinesem v škafu, banjica pa ga potem počaka, da pride domov in jo sprazni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kaksno kad izbrati
1.12.2007 15:33:47   
mišk
Mi imamo banjico s stojalom firme Bebe you iz Baby centra. Je čisto ravna, brez kakih nastavkov. Dopade se mi, ker ima čep za izpustit vodo, in ker je na stojalu samo spodaj postavim vedro, odprem čep in voda steče v vedro, katerega preprosto odneseš in zliješ. Stojalo se mi zdi zelo stabilno. Sigurno pa ga po otrokovem šestem mesecu ni najbolj varno uporabljati, ker takrat so že preveč "divji".user posted image
Imamo tudi čebriček, a se mi banjica bolj dopade, ker naša user posted image  se v čebričku nonstop postavlja na nogice in moramo ful pazit. Pa še težko ji umijemo vratne gube v čebričku.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kaksno kad izbrati
2.12.2007 18:39:28   
katra55
Jaz imam banjico na stojalu (Brevi) in se zelo dobro obnese, ker se ni treba sklanjati, po kopanju pa jo samo postavim nad WC in odprem čep. Kozmetiko pa imam vso od Bubchen (kremo za ritko, kremo za veter in mraz, oljno kopel in olje).

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kaksno kad izbrati
3.12.2007 12:21:27   
SIBI
V kupljeni banjici ga je okopala samo patronažna sestra in pa mogoče še kakih desetkrat jaz. Že od malega se je kopal v veliki bani v kopalnici skupaj z mano in atijem.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?