|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubljen in tepen v vrtcu
12.12.2007 9:40:47   
*sanela*
Včeraj ko sem šla po malega v vrtec mi vzgojiteljica pove, da so ga izgubili. Ko so bili zunaj sta se on in še ena punčka igrala za drevesom da ližeta sladoled ( lizala sta zmrnjene veje user posted image ) Po desetih minutah je vzgojiteljica ugotovila da te punčke ni. In mi še pove, da če nebi ugotovila da te punčke ni ne bi niti vedela da mojega otroka ni. In doda še da mu povem da kadar ona kliče da gredo otroci noter, da morajo vsi iti noter in naj se on ne dela da jo ne sliši! Halooooo! Sej so one vendar tam da skrbijo za otroke, da jih preštejejo!

Za nameček pa še to; Popoldan so imeli delavnico in jaz sem delala pa je malega mož peljal v vrtec. Pravi, da je gledal kako ga novi fant ( je za glavo večji od ostalih) kar naprej buta. Pol ga je pa primu za vrat da je naš čist moder ratal NE VZGOJITELJICA IN NE STARŠI niso reagirali pa je moj začel kričat, da ga je fantek pustil. Naš je komaj prišel do zraka.
Že par krat je domov prišel popraskanega vrata ali rdečega. Nikoli ni hotel povedat zakaj ima tak vrat. Zgleda, da se mu to že cel čas dogaja!

Kaj naj naredim? Naj se pogovorim s starši tega fantka?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 12.12.2007 11:50:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 9:45:41   
BrankaO.
Ja to so pa današnji vrtci!Najbolje je urejat takrat na mestu s starši če je možno!Ne mislim bit pametna vendar je pametn tudi pogovor z vzgojiteljicami če pa ne zaleže to pa do glavnih bodi vztrajna!!!!
MOJE MNENJE!!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 9:47:13   
Naja30
Najprej se pogovori z vzgojiteljico, če to ne zaleže pa z ravnateljico. otem bi šla jaz šele do staršev fantka. Vzgojitelji so tam, da pazijo na otroke in take stvari preprečujejo. Kar povej jim, ne bit tiho.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 10:04:49   
Anonimen
Najprej do vzojiteljice,ce ne pomaga pa do vodje.Sem isto naredila,ko je mojo en fantek 2x tako mocno ugruznil,da je bila vsa plava.Enkrat v roko,drugi dan pa se v hrbet.Najprej je nekaj jamrala, da vse naenkrat pa tut ne more gledat,pa sem zagrozila da bom sla k vodji,katera je mojo tamalo sploh rada imela,pa je kar naenkrat lahko vse opazila in pazila,tako da je blo za naprej v redu.
Bogi otrok,ene vzgojiteljice kratkomalo boli.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 10:11:55   
nuala
Najprej k vzgojiteljici. Potem k vodji vrtca. Če ne bo šlo zlepa, bo šlo zgrda.
Vztrajaj. Vzgojiteljice so v službi zato, da čuvajo otroke. Da jih ne izgubljajo in da imajo v vrtcu red, pa vsi otroci enako dobre pogoje.
Svojega otroka pa ti najbolje poznaš. Če rad "nagaja" se le malo pogovori z njim, da je vzgojiteljico treba ubogat. Če sama ne vzpostavi avtoritete, je vseeno bolje, da malo pomagajo starši, kot da se otrokom kaj zgodi.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 10:18:25   
Lenny
Jaz bi se najprej poskusila v miru pogovoriti z vzgojiteljico. Če se moj sine zaigra, obstaja namreč realna možnost, da dejansko ne sliši. Svojega otroka sama najboljše poznaš in če gre za to možnost, povej vzgojiteljici. V primeru, da se je mali namenoma skril in "preslišal" klicanje, se pogovori tudi z njim.
Kar pa se tiče grobega sovrtičkarja, morajo biti vzgojiteljice nanj bolj pozorne in če to ne bo pomagalo, se obrni tudi na starše. Čudno je to, da na delavnici nihče ni reagiral na njegovo vedenje.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 10:48:21   
*sanela*
Ja tudi mene je presenetilo, da ni moben reagiral (vzgojiteljice, starši tega fantka). Mož pravi, da so vsi začudeno gledali ( ostali starši ). Neupam se niti pomisliti kaj bi bilo če moj mož nebi tisti čas gledal v malega!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 10:51:23   
Lenny
V sinovi skupini je letos en precej agresiven fantek. Večinoma ga ima ena ves čas na očeh, ga zaposli, miri, .... Starši pa se sploh ne trudijo, zanikajo kakršenkoli problem in ne želijo sodelovati z vrtcem. Dobro, da imamo res dve super vzgojiteljici!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 11:03:56   
*sanela*
Starši tega agresivnega fanka so zelo stari mama ima nekje okrog 60 ata pa dosti več. Prešnji teden ko sem šla v vrtec po svojega malega sta tudi onadva prišla po svojega. Njihov mali se je potožil da ga je nekdo udaril, oče pa je začel takoj UDARI GA NAZAJ, drugič ga kar udari. In to je ponovil par krat. Jaz sem začudeno gledala. Jaz svojega neučim da se tepe. Starši smo različni!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 11:09:02   
Anonimen
Starši tega agresivnega fanka so zelo stari mama ima nekje okrog 60 ata pa dosti več.


A je potem mama skoraj medicinski fenomen, da je pri skoraj 60 rodila user posted image

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 11:52:01   
TIA22
no, ko ste glih načele to temo, se opravičujem če bo katera mislila da jo smetim ampak rada bi povedala slednje:
Gre se za  mali kraj, kjer imajo po čudežu vrtec. Imeli so dve vzgojiteljici in ena od teh je živčni bolnik, ki je trenutno na zdravljenju. Ta vzgojiteljica je otroke pretepala, jih cotala, lasala in o vsem tem je bila obveščena in seveda pri njenih dejanjih prisotna tudi druga vzgojiteljica, ki je vodja vrtca. NIČ ni ukrepala. Sedaj imajo drugo vzgojiteljico. Vrtec ni nič ukrepal, čeprav so bili s tem seznanjeni.

Šla sem po prijateljičino hči v ta vrtec in me je skoraj kap. Pridem noter, ko nova vzgojiteljica rešuje križanke, otroci sami tekajo po vrtcu ( to je pritličen vrtec, kjer imajo samo eno učilnico in vrata na dvorišče za vrtcom.), sami so skakali odzunaj kar v copatih in to je vrtec kjer ni ograde tako da lahko otroci letijo tudi na cesto, ki je v neposredni bližini. Stara vzgojiteljica pa je bila v pisarno zaprta in govorila po tel.  No, jaz povem po koga sem prišla in mi jo takoj brez vprašanja da, in ko sem jaz to ubogo malečko pogledala...štrampeljčke in gatice je imela pod ritko, samo koliko si je lahko hlače potegnila sama gor , da ji ni ritka gledala ven. Umazana od žnodelca,po ličeku, vse je imela zasušeno.Jaz sem mislila da me bo KAP. ko sem to povedala prijateljici je rekla da to ni nič novega in da ona vsak dan na to opozarja vzgojiteljici ampak ni učinka.

Želela bi povedati, da prav je da se borimo za svoje otroke, one so zato tam da skrbijo za naše otroke, da jih pazijo in pomagajo nam vzgajati. Ni pomembno kdo plačuje koliko vrteca, na vse otroke so dolžne gledati enako. Če pa ne znajo biti vzgojiteljice, pa naj grejo ceste pometati.


še enkrat se opravičujem, ampak hvala da ste brale.


P.S
Moj sinko hodi v drug vrtec, kjer ima krasni vzgojiteljici.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 12:05:59   
*sanela*
Albina - gospa zgleda kot da jih ima 60, sprva sm mislila da mu je babica ampak kliče jo mama. Sej sploh ni važno koliko je stara. Se pač zgodi da v meni ženske ostanejo noseče!  Zdaj sm pa čisto mim teme udarla user posted image !

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj naj naredim?
12.12.2007 12:26:12   
benika
Albina - gospa zgleda kot da jih ima 60, sprva sm mislila da mu je babica ampak kliče jo mama.


Ja, in? Moj otrok tudi mojo mami kliče mama, pa to še ne pomeni, da je njegova mamiuser posted image

V glavnem, jaz se pridružujem mnenju predhodnic. Najprej se pogovori z vzgojiteljico, če ne gre lepo, pa tudi na malce trši način. One so tam zato, da čuvajo naše zakladke, da poskrbijo za varnost. Za to, da so ga izgubile, ni vsaj za mene nobenega opravičila. Kar se pa tiče tepeža je pa moje mnenje tako; vsekakor ni prav, da na agresijo fantka niso reagirale ne vzgojiteljice in še najmanj starši. Mene osebno kar pot oblike, ko vidim, da naš včasih kakšnega otroka porine ali udari. Mislim, da s pogovorom s starši ne boš dosegla nič drugega kakor kreg. Naj se z njimi pogovori vzgojiteljica in naj jih opozori na vedenje njihovega otroka.

Lahko ti povem, kako to zgleda pri nas v vrtcu; naš je imel kake 3 tedne nazaj obdobje, ko je za vsako stvar udaril otroke. Vzgojiteljica me je po 14 dneh opozorila na njegovo vedenje (ne razumem sicer zakaj ne prej) in povedala, da se vsakič, ko to stori, pogovorijo z njim, mu razlagajo da to ni lepo....Prosila je tudi, naj se z njim pogovoriva še z možem. In res, doma smo imeli težko debato o tem (kolikor je to pri 2-letniku sploh možno), ampak od takrat naprej ga vzgojiteljice hvalijo, kako je ratal priden in ne tepe več. 
 
V glavnem, želim ti, da tole v dobro tvojega malega čimprej zrihtate, preden pride še do kakšne poškodbe.


(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
12.12.2007 13:52:49   
Anonimen

Včeraj ko sem šla po malega v vrtec mi vzgojiteljica pove, da so ga izgubili. Ko so bili zunaj sta se on in še ena punčka igrala za drevesom da ližeta sladoled ( lizala sta zmrnjene veje user posted image ) Po desetih minutah je vzgojiteljica ugotovila da te punčke ni. In mi še pove, da če nebi ugotovila da te punčke ni ne bi niti vedela da mojega otroka ni. In doda še da mu povem da kadar ona kliče da gredo otroci noter, da morajo vsi iti noter in naj se on ne dela da jo ne sliši! Halooooo! Sej so one vendar tam da skrbijo za otroke, da jih preštejejo!

Za nameček pa še to; Popoldan so imeli delavnico in jaz sem delala pa je malega mož peljal v vrtec. Pravi, da je gledal kako ga novi fant ( je za glavo večji od ostalih) kar naprej buta. Pol ga je pa primu za vrat da je naš čist moder ratal NE VZGOJITELJICA IN NE STARŠI niso reagirali pa je moj začel kričat, da ga je fantek pustil. Naš je komaj prišel do zraka.
Že par krat je domov prišel popraskanega vrata ali rdečega. Nikoli ni hotel povedat zakaj ima tak vrat. Zgleda, da se mu to že cel čas dogaja!

Kaj naj naredim? Naj se pogovorim s starši tega fantka?


A tvoj mož je GLEDAL kak je sin komaj prišel do zraka???user posted image user posted image  Ja no, če niti TVOJ mož ne odreagira, se ne čudim da vzgojiteljice niso...

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
12.12.2007 15:08:16   
Tiamo
Jaz pa ti svetujem, da prvo sinu razložiš vse kaj se dogaja!!!! Pridobiti si moraš sinovo zaupanje, saj ti revček nič ne pove, da ga tepejo in tudi če urediš z vzgojiteljico, ga lahko še vedno tepejo, on ti bo pa ne bo povedal.

Ko ti bo vse povedal, pojdi do vzgojiteljice in se pogovori z njo.

Ponavadi pogovor s starši otroka, ki pretepa tvojega, ne pomaga ali pa še poostri zadevo. Našim znancem se je to zgodilo, ko je fant otipaval njihovo hčer. Seveda je fant vse zanikal, starši so ponoreli in ker je oče od fanta odvetnik jih je skoraj tožil, itd...Kaj je pomagalo, žal, samo grožnja temu fantu in to na samem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
12.12.2007 15:44:05   
mojamura
pogovor z vzgojiteljico-doma pogovor z otrokom-če ni efekta pa poskusi z starši od tistega fanta....ampak dvomim da boš pri njih kaj dosegla. Aja tudi moj dragi je svojo babico klical mama....tako da....

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
12.12.2007 15:49:12   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nivess


Včeraj ko sem šla po malega v vrtec mi vzgojiteljica pove, da so ga izgubili. Ko so bili zunaj sta se on in še ena punčka igrala za drevesom da ližeta sladoled ( lizala sta zmrnjene veje user posted image ) Po desetih minutah je vzgojiteljica ugotovila da te punčke ni. In mi še pove, da če nebi ugotovila da te punčke ni ne bi niti vedela da mojega otroka ni. In doda še da mu povem da kadar ona kliče da gredo otroci noter, da morajo vsi iti noter in naj se on ne dela da jo ne sliši! Halooooo! Sej so one vendar tam da skrbijo za otroke, da jih preštejejo!

Za nameček pa še to; Popoldan so imeli delavnico in jaz sem delala pa je malega mož peljal v vrtec. Pravi, da je gledal kako ga novi fant ( je za glavo večji od ostalih) kar naprej buta. Pol ga je pa primu za vrat da je naš čist moder ratal NE VZGOJITELJICA IN NE STARŠI niso reagirali pa je moj začel kričat, da ga je fantek pustil. Naš je komaj prišel do zraka.
Že par krat je domov prišel popraskanega vrata ali rdečega. Nikoli ni hotel povedat zakaj ima tak vrat. Zgleda, da se mu to že cel čas dogaja!

Kaj naj naredim? Naj se pogovorim s starši tega fantka?


A tvoj mož je GLEDAL kak je sin komaj prišel do zraka???user posted image user posted image  Ja no, če niti TVOJ mož ne odreagira, se ne čudim da vzgojiteljice niso...


Točno to sem tudi jaz pomislila. Ja kako pa da je tvoj mož kar gledal? Če bi jaz vidla da mojega drug mulc napada bi sam vskočila vmes, ne da bi čakal na vzgojiteljico in druge starše. Halo!!!!


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
13.12.2007 8:24:58   
dory
Prvo kot prvo glede prvega odstavka...sama bi se najprej,na licu mesta pogovorila z vzgojiteljico...kako lahko dovoli,da se zgodi kaj takega potem pa bi šla do ravnateljice...

Drugi odstavek pa...kako je pa tvoj mož lahko gledal,kaj se dogaja s tvojim otrokom? Halo? Če so že vzgojiteljice pri vas tako lesene in tepež tretirajo kot otroško igro, smo starši tisti,ki se moramo proti temu postavit...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kaj naj naredim?
13.12.2007 9:23:51   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

no, ko ste glih načele to temo, se opravičujem če bo katera mislila da jo smetim ampak rada bi povedala slednje:
Gre se za  mali kraj, kjer imajo po čudežu vrtec. Imeli so dve vzgojiteljici in ena od teh je živčni bolnik, ki je trenutno na zdravljenju. Ta vzgojiteljica je otroke pretepala, jih cotala, lasala in o vsem tem je bila obveščena in seveda pri njenih dejanjih prisotna tudi druga vzgojiteljica, ki je vodja vrtca. NIČ ni ukrepala. Sedaj imajo drugo vzgojiteljico. Vrtec ni nič ukrepal, čeprav so bili s tem seznanjeni.

Šla sem po prijateljičino hči v ta vrtec in me je skoraj kap. Pridem noter, ko nova vzgojiteljica rešuje križanke, otroci sami tekajo po vrtcu ( to je pritličen vrtec, kjer imajo samo eno učilnico in vrata na dvorišče za vrtcom.), sami so skakali odzunaj kar v copatih in to je vrtec kjer ni ograde tako da lahko otroci letijo tudi na cesto, ki je v neposredni bližini. Stara vzgojiteljica pa je bila v pisarno zaprta in govorila po tel.  No, jaz povem po koga sem prišla in mi jo takoj brez vprašanja da, in ko sem jaz to ubogo malečko pogledala...štrampeljčke in gatice je imela pod ritko, samo koliko si je lahko hlače potegnila sama gor , da ji ni ritka gledala ven. Umazana od žnodelca,po ličeku, vse je imela zasušeno.Jaz sem mislila da me bo KAP. ko sem to povedala prijateljici je rekla da to ni nič novega in da ona vsak dan na to opozarja vzgojiteljici ampak ni učinka.

Želela bi povedati, da prav je da se borimo za svoje otroke, one so zato tam da skrbijo za naše otroke, da jih pazijo in pomagajo nam vzgajati. Ni pomembno kdo plačuje koliko vrteca, na vse otroke so dolžne gledati enako. Če pa ne znajo biti vzgojiteljice, pa naj grejo ceste pometati.


še enkrat se opravičujem, ampak hvala da ste brale.


P.S
Moj sinko hodi v drug vrtec, kjer ima krasni vzgojiteljici.




No, to me je pa čist šokiralo!!! In kako to, da ljudje opozarjajo in se nič ne naredi? Pa so potem kar zadovoljni s tem??? Jaz bi šla do konca...user posted image Do medijev, ministrstva,... Saj ne morem verjeti, kaj se še dogaja marsikje. user posted image user posted image
user posted image user posted image Bogi otročki!user posted image

_____________________________



(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kaj naj naredim?
13.12.2007 16:02:24   
*sanela*
Se opravičujem, ker nisem podrobno opisala situacijo. Malčki so namreč imeli predstavo za starše, starši so pa sedeli na klopeh. Moj mož je bil čisto na zadnji klopi in zato ni mogel tako hitro reagirati. V tem času ko je skočil prek drugih klopi je mali ratal že moder.

No včeraj sem bila pri vzgojiteljicah smo se lepo pomenile. V glavnem situacija je takšna: starši tega fantka nočejo sodelovati z vzgojiteljicami, ta fantek se rad spravlja na mlajše in je zelo agresiven. Pravijo da bodo sklicale sestanek in če se nebodo mogli zmenit s starši bodo fantka izključili.

No tisti gospod in gospa ki ga pridejo iskat so dedek in babica in njih kliče mama in ata. Njegova mama je stara 46 let in je to njen prvi otrok, vzgojiteljice pravijo da je fantek razvajen ker mu starši pustijo delati kar hoče.
Šokiralo me je prejšni teden ko sem prišla po svojega malega in so tudi stari starši prišli po tega agresivnega fantka. Potožil se je fantek babici da mu je nekdo nagajal, ded pa je reagiral takole: UDARI GA, ZAKAJ GA NISI UDARIL, DA TE NISEM ŠLIŠAL DA GA NISI UDARIL, in to je par krat ponovil. Sej se ni za čudit da je otrok agresiven.
Meni je najbolj žal otroka .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
14.12.2007 10:39:52   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Kaj naj naredim? Naj se pogovorim s starši tega fantka?


Od mene bi tisti fant tisti moment dobil klofuto, s starši bi se pa tudi pogovoril. Vzgojiteljica bi jih pa tudi slišala.

Vzgojiteljice bi pa zatožil ravnatelju/-ici, pa še kako inšpekcijo jim na glavo nakopal. Kaj se pa to pravi, da niti ne pogleda če ma vse otroke. user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kaj naj naredim?
14.12.2007 10:51:30   
Anonimen
To, da naj udari nazaj, če ga kdo udari, to tudi jaz rečem, to n nič takega. Tako tudi psihologi zdaj učijo, da je treba postopat.

Po moje je vsa odgovornost tule na vzgojiteljici. Če ima samo enega takega malega agresivca, potem ga sploh ena, ona ali pomočnica, mora imeti skozi na očeh.

Ne vem pa, če bodo tega otroka lahko kar izključili. Pravno ne verjamem, da je to možno.

Ker pri nas v vrtcu je bil en podoben zaplet, kot pri vas, le da sta starša tega fantka, ki je pri nas problematičen, odvetnika. In očitno sta vzgojiteljici ful nekaj mogla zagrozit, ker je v enem dnevu popolnoma spremenila mnenje glede obnašanja tega fantka. Prej je jamrala skupaj s starši, naslednji dan je pa iste starše nadirala, kako morejo tako grdo govoriti o tem fantku, ker skoraj da ni poosebnjen angel. Tako da po moje je morala imeti "odvetniška stroka" prste vmes.

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
14.12.2007 11:31:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Od mene bi tisti fant tisti moment dobil klofuto, s starši bi se pa tudi pogovoril.



No, zanimivo...user posted image user posted image user posted image Saj ne morem verjeti! In ti boš lepo vzor ostalim otrokom???? Zakaj pa ne bi raje kar njegovega fotra klofutnala, ne pa malega fantka, če si tako pogumna. Pa se raje kloftaj s sebi primernimi....user posted image


_____________________________



(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
14.12.2007 12:15:31   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

IZVIRNO SPOROČILO: *sanela*

Kaj naj naredim? Naj se pogovorim s starši tega fantka?


Od mene bi tisti fant tisti moment dobil klofuto, s starši bi se pa tudi pogovoril. Vzgojiteljica bi jih pa tudi slišala.

Vzgojiteljice bi pa zatožil ravnatelju/-ici, pa še kako inšpekcijo jim na glavo nakopal. Kaj se pa to pravi, da niti ne pogleda če ma vse otroke. user posted image



Res je šok, ampak klofutnit otroka v to skrajnost pa ne grem. Ne podpiram agresivnosti.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Izgubljen in tepen v vrtcu
15.12.2007 0:20:24   
piščanc
no, pri nas so izključili eno deklico, ki je grizla. ostali starši smo bili samo obveščeni. tako, da je možno.

največ lahko naredi vzgojitejica, če bo postopala pravilno, lahko dedovo vzgojo čisto spremeni. upam pa da se reši v vašo korist. bogi tvoj fantek.

glede izgubljenosti, pa samo da imajo ograjo, pa naj se otroci kar igrajo sami, pretirana kontrola tudi meni ni všeč.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?