|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
27.12.2007 19:39:50   
Anonimen
Veliko je govora o mali razliki med otroki,kaj pa malo večja razlika?Tiste,ki imate zelo majhno razliko ste za mene same super mamice res,ker sama zase,da bi mi šlo težko.Midva z možem si nisva želela imeti otroke kr eden za drugim in sva malce počakala.Potem,ko pa sva se odločila za tadrugega pa nekaj časa ni bilo nič.No sedaj sem noseča 18 tednov in imeli bomo celih 8 let razlike.Kakšne razlike imate pa ve in kako je bilo "furati"z malo večjim otrokom in dojenčkom?Mene sicer to,kako bo šlo nč ne skrbi ampak vseeno bi rada prebrala vaše izkušnje.Hvala vam lepa vsem že v naprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
27.12.2007 19:45:33   
soncek1997
Pozdravljena! Pri meni bo razlika med otrokoma 10 let in pol in komaj čaka, da dobi sestrico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
27.12.2007 20:17:57   
lelaval
Med prvima 2 imamo razliko 16 mesecev, potem pa 7 oziroma 8 let. Tako, da sva preizkusila tako veliko, kot malo razliko. Starejši otrok ti bo marsikaj pomagal - ampak glej, da ko bo sam želel, ne, ker ti hoćeš (tako sva midva delala). In nikoli nisva rekla, da morata pazit tamalo - skratka, nisv ju obremenjevala z user posted image , pač pa sta se ji lahko posvečala, koliko sta sama želela.
Sva jima tudi že pred prihodom user posted image povedala, da bom jaz več časa potrebovala za user posted image , zato bo ati več za njiju, ko pa user posted image malce zrase, pa me ne bo več toliko potreboval. In tako ni bilo nič ljubosumja - prav obratno - oba sta bila ful navdušena nad malo, sin 1,5 leta ni zamudil niti enega kopanja, še pokakano sta jo previjala (dočim sin bruha, če kdo samo prdne v njegovi bližini user posted image ).
Zna bit super razlika - se mi zdi, da z najmlajšo se nobeden do starejših 2 ne skrega, med sabo pa sta kot pes in mačka.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
27.12.2007 21:22:10   
dašabina
No pri nas je med prvima dvema hčerkama točno 2 leti razlike (sta obe aprilski), sedaj pa bo razlika malo manj kot 11 in 9 let. Tako da bomo videli, ampak sem prepričana da se bodo imeli enako radi in uživali.

_____________________________

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
27.12.2007 21:40:37   
špelin@
Mi imamo med prvima dvema puncama 6 let razlike - med prvo in prihajajočim user posted image  bo tako 9 let, med drugo in prihajajočim user posted image  pa 3 leta razlike.
 
Za 6-letno razliko lahko rečem, da se krasno obnese, bolje resnično ne bi moglo biti user posted image  Vsaj pri nas user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
27.12.2007 22:40:31   
DEN
Pri nas je razlika 11 let in je super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
28.12.2007 9:31:07   
murkica
Jaz lahko povem izkušnjo, kot eden izmed otrok, med katerimi je velika razlika. Jaz sem od sestrice starejša 14 let, moj brat pa je starejši od nje kar 17 let. Razumemo se odlično. Sedaj je to naša igračka, za katero vsi skrbimo in ima poleg skrbnih staršev še dva odrasla, ki zanjo skrbita. Sicer ne rečem, da je včasih tudi nadležno, ko imaš svoje stvari in nimaš časa, ampak vseeno je nebi zamenjala za nič na svetu.

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
28.12.2007 21:49:15   
taras76
Pri nas je razlike 11 let in pol (sin je iz prvega zakona). Sedaj imamo punčko user posted image  6 tednov, ki jo ima sin zelo rad.user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
30.12.2007 15:48:43   
iva77
no tudi pri nas bo med prvim in tretjim otrokom razlika celih 12let, prvi in drugi otrok imata 3 leta razlike, in vem da bosta v veliko pomoč user posted image , in ob user posted image  bosta imela 12 in 9 let, so pa vsi iz istega zakonauser posted image

_____________________________

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu taras76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: KAJ PA VEČJA RAZLIKA?
30.12.2007 17:45:27   
Anonimen
tudi pri nas bo zaradi spleta okoliščin razlike skoraj 7 let, pa se mi kljub temu zdi super. Ta velik je samostojen v veliki meri, tudi sam se zaigra in je tudi že šolar..tako da bom dodpoldan izkoristila za malega in ostale zadeve, pop bomo pa preživeli skupaj...
srečno user posted image

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?