|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sokovnik
4.1.2005 19:52:25   
Seven*
Katerega imate? Kako se obnese? Vtisi? Nacrtujem namrec nakup se ene naprave. :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sokovnik
4.1.2005 22:06:55   
Jančika_
V reviji VIP (5/2005) je bil zelo dobro ocenjen sokovnik od AEG. Stane ok. 16.000. Moja prijateljica ga ima in je zelo zadovoljna. Imel je celo malo boljše ocene kot PowerJuicer (hm, 36.000:zmeden: ).

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sokovnik
4.1.2005 23:08:21   
ajf
jaz imam power juicer (sem ga dobila od sodelavcev, ker sem si ga želela), sem zadovoljna (razen da gre banana v odpad in ne v sok ker je preveč kašast sadež) in sem ga na začetku (ko sem ga dobila) veliko uporabljala, sedaj manj (ker sem lena in se mi ne da prati delov) Bolj se splača, da stisneš večjo količino soka, ga nekako shraniš in ne samo en kozarec.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sokovnik
4.1.2005 23:52:31   
mehurčica
Jaz sem ga kar mojim staršem vzela, ker ga niso uporabljali. Je pa Philips-ov in mi je čist fajn. Ampak ker ga uporabljam res skoraj vsak dan(David je poln vitaminčkov:) ), je plastika pri rezilu malo popokala. Je pa star že ene 4 leta.

Sem ti vedno hotla povedat, da mamo Philips-ovega, ker si me vprašala že ne vem kdaj, pa sem vedno pozabla.:ups:Ko sem pa prišla domov ali ko sem legla v posteljo, sem se pa seveda spet spomnila.:)-

Meni je sokovnik zakon. Včasih se mi res ne da delat svežega soka in mu pač dam vodo, čaj ali pa celo kupljen otroški sok razredčen z vodo-čeprav te najbolj sovražim...ne vem zakaj.:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sokovnik
5.1.2005 0:00:35   
mehurčica
Aja, pa ne morem delat sokov iz kašastega sadja.:( To se da na drugih sokovnikih? Sicer sem probala samo mehko hruško-pa se je samo malo gostega pocedilo in nič več.:( Bom jutri probala iz naši-ja sok iztisnit. Je fajn trd.:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sokovnik
5.1.2005 6:24:13   
nikitta
že cca pol leta imamo power juicer in odličen...pa še tih...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sokovnik
7.1.2005 20:31:45   
Pupica
Takoj ko sme zanosila sem kupoila power jucerja. Ga pridno uporaljala celo nosečnost. Men je super.Sem pa stisnila po 2 litra soka naenkrat in shranila v hladilniku(vendar ga nisem mela več kot 1 dan v hadilniku).

Če sem hotla dat banano zraven v sok, sem dala pol soka 1 banano v poseben lonček in z ročnim mešalnikom zmiksala.Ker ga lahko potem samo pod tekočo vodo oplakneš.

Zdej ko je pa naša princeska začela papcat bo pa pomoje kar vsak dan delal:)-:kava:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sokovnik
7.1.2005 22:50:58   
kepica
Jančika,jaz imam tega od AEG. Sem ga dobila lani za rojstni dan.Ampak je bil pa hec,da sem zraven dobila tiste delavske slušalke proti hrupu.Groza,kok ta sokovnik ropota.Nejca moram dat za dvoje vrata,če hočem sok stisnit,ker se je prvič tako ustrašil,da sem ga komaj k seb spravla.Posledica hrupa pa je,da sokovnik večinoma stoji na polici.Hja,tkko je,če si zaželiš Powerjuicerja,dobiš pa en cenejši ponaredek.Sej ne rečem,da ni dober,ampak vsaj mal tišji bi pa lahko bil.

lp
Kepica

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?