|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 11:49:57   
total
Kmalu bom morala kupiti stolček za hranjenje pa ne vem kateri je najbolj primeren? Mi lahko pomagate in svetujete glede izbire in kakšne izkušnje imete z njimi?

Lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 12:06:23   
KIRA
jaz sem 100% za peg perego prima pappa. se da naklon spemenit v več položajev, višina tudi, je na kolescih in ga lahko potiskaš in obračaš kot ti glih paše, se da zabremzat, zložit se da in ne zavzame dosti mesta, je samostoječ tudi v zloženem stanju, pa še mizico ima poleg, ki jo lahko po želji vzameš vstran - ali pa samo zgornjo ploščo in jo opereš. pa še naramnice ima, da otročka pripneš, če bi se dvigoval - tako da ti ne more ven past.
jaz sem mojo začela notri dajat, ko še ni imela 4 mesece, ampak ne več ko za pol ure - zaradi hrbtenice. ko bo pa pol leta in bo čisto sama znala sedet, pa je dalj časa tudi lahko notri.
trgovka mi je rekla, da ga lahko uporabljam do otrokovega 4 leta, baje pa nekatere to delajo še dalj... to je moje mnenje. zame je ta stolček zakon. sem si ga le težko privoščila, ampak se je po mojem splačalo.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 12:10:25   
Anonimen
Mimimamo Chico Prima papa, kupljen v akciji, ker sicer ne vem, če bi ga kupila. So tudi cenejši na isto finto. Uporanljamo ga od kakšnega četrtega meseca dalje, ker se da naslon spustiti. Sedaj je Tibor star že skoraj tri leta in kadar je sam, zleze v ta stol, ki ga včasih tudi zapeljemo v dnevno, kjer potem hkrati, ko je, gleda televizijo. To sicer ni stalna praksa, se pa zgodi, kadar po daljšem času privoli, da bo kaj pojedel. Če pa jemo vsi, pa itak že od drugega leta naprej sedi na normalnem stolu z nami pri mizi. Stolček ima plastično mizico, na kateri lahko po mili volji packa razne pudinge ali pireje. Zraven mu damo gor še plastičen slinček s "predalom" spodaj, tako da se res lahko vse pomije.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 12:28:57   
BokiMB
Mi imamo Up'n'Down od Haucha. Ima iste funkcije in isto se da z njim delat kot s Prima Papa, le da nima dvojne mizice.

Kupili smo ga za 80 evrov v nemškem Toysu, ko je bil v akciji, je bil samo 70 evrov. Pri nas stane v Arielu 40.000 tolarjev.

Kako sem zadovoljna? Tak pač. Je ogromen, zavzame veliko prostora, kolice so najprej malo štekale, pa smo nekaj popravljali. Kaj pa vem, zgleda malo bolj frajerski od prima pape, ampak je verjetno kvaliteta malo slabša.

No, ampak mi smo gledali bolj ali manj na ceno in na to, da se mizica odstrani, višina nastavi in da ga potisneš k navadni mizi in da otrok lahko je skupaj z nami.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 16:06:48   
Seven*
Mi imamo trip trap. Zadovoljni.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 19:53:40   
Anja167
Peg Perego Prima Pappa. Super!!! Mi smo zelo zadovoljni. Tamli je takoj poštekal, za kaj se ga uporablja .:)-

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 21:24:22   
Pikabu
Seven, kdaj ste pa začeli malega dajati v trip trap?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 22:53:14   
andrejaz
Mi smo kupili Peg perego Prima Pappa. Nekaj dni nazaj smo Marka poskusno dali notri sedet in je bil prav navdušen. Bomo videli kaj bo, ko bomo začeli z gosto hrano. Ima pa stol res precej stvari za nastavit, lepo se zloži,...

:sloncek:

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kakšen STOLČEK?
12.1.2005 23:00:19   
Anonimen
Mi imamo tudi trip-trap in se mi zdi zelo fajn, v njem pa je že od 5,5 meseca, seveda samo pri hranjenju, drugače je pa itak samo na tleh...

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kakšen STOLČEK?
13.1.2005 13:40:20   
Mojca20
Peg Perego prima pappa. Super!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kakšen STOLČEK?
13.1.2005 16:52:11   
Seven*
Pri 6 mesecih.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?