|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako uvajati gosto hrano
23.2.2008 20:18:42   
neja123
pozdravljene!
stari smo 5 mesecev in pred 2 tednoma smo začeli z uvajanjem goste hrane. naš majlček poje vse kar dobi, od zelenjave do sadje ( kašice) prosila bi pa naj mi katera pove kako ste ve uvajale gosto hrano, saj mi pojemo 6 žličk kašice nato pa pe takoj mleko 120, 150ml mleka beba2. zdaj pa me zanima ali je treba med mlekom in kašico počakati ali lahko je vse skutap. in kdaj ste prešle na to da otrok poje samo en obrok gh brez mleka
hvala
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako uvajati gosto hrano
23.2.2008 20:28:36   
kai1
Mi smo začeli z uvajanjem gh pri cca 5mesecih. Do takrat sem ga dojila. Ko sva začela poskušati hrano, sem mu dala toliko kot je hotel. Če je pojedel premalo, sem ga še malo podojila. Ker pa pri 6,5mesecih ni hotel več mojega mleka( sem se matrala okoli dojenja še ene 14dni, brez uspeha), sem mu dajala samo še gh, adap. mleko pa zjutraj in zvečer. Občaasno tudi popoldne, če mu nisem mogla poniditi sveže pripravljenega obroka.
Vso hrano pripravljam sama doma, frutek sicer je, ampak ga uporaljamo samo, če gremo na daljšo pot.
Če rabiš kakšne recepte, oz. dodatna navodila mi lahko pišeš na ZS.

srečno

(odgovor članu neja123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako uvajati gosto hrano
23.2.2008 20:41:44   
vesel
Jaz sem pri svoji hčeri začela uvajat gosto hrano pri 4 mes.in pol. Dva tedna je imela en gosti obrok(npr.sadni),potempa postopoma tako,da je imela 3 goste obr.čez dan. Zjutraj in zvečer pa mleko s čokolinom po flaški. In ti rečem,da zdaj,ko je stara skoraj 3 leta pa hvala bogu nima nobene alergije na hrano. Kar se tiče pa teh kašic od Hipp-a in Fructala je pa jedla takrat,če smo kam šli.

LP

_____________________________

druzina je zame vse!!

(odgovor članu neja123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?