|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Striženje nohtov
11.3.2009 19:54:45   
Bauka
Pozdravljene,

imamo en hud problem--moj 3 letnik si noče striči nohtov na nogah. Imamo take polurne borbe, da sem celo jaz na koncu čisto izmučena. Pa ga probam lepo, da naj mi on da nogico, jaz bom samo odstrigla in noče, po dolgem času prepričevanja mi popustijo živci in ga držiim kot bika, da mu postižem nohte. Trenutno imamo razpredelnico z nalepkami v igri in če ni priden dobi črno piko in danes je dobil črno piko in je čisto znorel, tulil kako se to izbriše in sem rekla, da ko bo naslednjič pustil postriči nohte, bova čez nalepila nalepko. Res ne vem kaj naj naredim, itak drugemu pa sploh ne pusti postriči. Noro! Lepo prosim za nasvete in izkušnje!!
Hvala, lp, Bauka

_____________________________

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Striženje nohtov
11.3.2009 20:11:21   
mama06
Jaz našemi 1,5 letniku strižem med spanjem, ker če je buden je to mission imposibleuser posted image

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Striženje nohtov
11.3.2009 20:20:16   
*bubi*
Na rokah pa pusti normalno? Potem mu razloži, da je to enako....


_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Striženje nohtov
11.3.2009 20:58:13   
K_a_t_i
Ne znam pomagat - pri nas je isto. Na rokah brez problema, na nogah ga držim kot v šravfštuku in strižem. Drugače ne gre. Ne vem kaj ga tam moti user posted image Ima pa 2 leti.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Striženje nohtov
12.3.2009 7:59:04   
Anonimen
mene pa zanima al jim strižete nohte po kopanju al kr ko mate čas?ker naš tri letnik se je tudi upiral,ampak sem opazila da samo takrat ko ni bil prej na pol urnem namakanjuuser posted image .zdaj obema tut tamalemu ki bo aprila 2 leti,strižem izključno po kopanju in ni problema.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Striženje nohtov
12.3.2009 13:25:11   
Bauka
Tudi mi običajno strižemo nohte po kopanju, mu povem, da so takrat nohtki bolj mehki... Tudi jaz sem že razmišljala, da bi mu jih strigla, ko spi, ne vem, bom verjetno res probala. Danes se o tem full pogovarjava, pa še vedno vztraja, da si jih naslednjič ne bo postrigel. Potem sem muu pa rekla, da mu bojo nohti zrasli čez čevlje, je rekel: mi boš pa nove kupila, ker bo luknja in ne bom mogel po lužah skakat, ker bom imel mokro... Da dol padeš.
Hvala, punce in veliko čim manj stresnih striženj!
Bauka

_____________________________

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?