|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 15:20:37   
biga
Moj 8-mesečnik ima vročino, vnete očke in eno uho, smo bili včeraj popoldne pri zdravniku in je dobil kapljice tako za uho kot oči, pa Fenistil kapljice za grlo oz. proti kašlju. Kašlja veliko predvsem ponoči in kar slišim, kako golta sluz. So mu vzeli kri in je videl zdravnik, da ne gre za bakterijsko okužbo. Malo slabše je, pije veliko, kar je glavno, me pa skrbi, ker je sinoči, potem ko je spil skoraj vso flaško mleka, zakašljal in praktično izbruhnil vse, kar je pojedel tistega dne. To ni bilo polivanje, ampak bruhanje na moč, kot v loku. Zgledalo je, da se mu je zaletelo zaradi kašlja in je vse letelo ven. Ima katera podobne izkušnje? Zakaj bi bruhal? Danes ni bruhal nič, čeprav papa bolj malo, razumljivo, ker je pač bolan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 15:23:49   
kofetek2010
Bruhal je zaradi sluzi, ki se mu je nabrala, ker se ni mogel izkašljat tako kot treba.


(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 15:51:34   
biga
Kaj pa bruhanje v avtu? Že dvakrat, ko smo šli na malo daljšo pot in smo se vmes ustavili, da je pojedel, je potem vse izbruhal med vožnjo. A je to tud normalno?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 16:41:30   
kofetek2010
Normalno? Skoraj, da ja. Mu pač ne paše, da ga premetava po tistem, ko je jedel. Počakajte raje pol ure, da se mu hrana malo poleže v trebuščku in nato nadaljujte pot.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 20:11:29   
sandra113
Tudi mi ko smo imeli virozo smo vse kar smo pojedli zbruhali. Ampak res vse. Dva dni smo uporabljali humano 9 in je bilo vredu. Je pa takrat P. rekla da je od kašlja. Saj je zmeraj res kadar je zakašljal vse izbruhal.Če ni kašljal ni bruhal.

_____________________________

14.6.2007

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 22:12:53   
NRMM
Moja 7 mesečnica,ko je kašljala je tudi bruhala ampak samo ponoči,ko je pojedla flaško in je pediatrinja rekla,da se to zgodi samo zaradi sluzi.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu sandra113)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bruhanje zaradi kašlja
8.2.2008 22:28:02   
lelčy
pri nam je to kar pogostokrat da hčera bruha. ona že pri silovitem jokanju bruha, ko pa je bolana in kašlja pa še posebej velikokrat bruha. no pedijater pravi da ob jokanju in kašljanju otrok napenja trebušček in zato bruha. pri kašljanju pa tako največkrat bruhajo zaradi sluzi.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bruhanje zaradi kašlja
9.2.2008 9:51:32   
Barči78
Pri nas smo imeli danes ponoči spet hude napade kašlja, zjutraj je zbruhal samo sluz, ker pa ni imel nič v želodčku, po zajtrku je pa zbruhal še vse kar je pojedel, ko je zače kašljati. Imamo pa kar pogoste napade kašlja.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?