|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razvojna
12.3.2008 7:58:58   
teja28
nas 6 tednov star fant se, kadar joka, mocno usloci in rata trd. pediater nas je napotil v razvpjno ambulanto, pa me zanima, kaj tam z dojencki sploh pocnejo. kako torej izgleda pregled. kaksne izkusnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razvojna
12.3.2008 9:28:21   
soni
Naj ti povem našo izkušnjo. Tudi moj se je usločeval močno nazaj, zato smo se tudi mi napotili v razvojno ambulanto. Le tam ga je sestra najprej zmerila in stehtala, nato pa ga je zdravnica najprej opazovala s kamero, nato pa preizkusila njegove "gibalne sposobnosti". Pri tem je ugotovila, da bomo hodili na fizioterapijo 1 krat tedensko. K njej pa na redne kontrole.
Na fizioterapiji te najprej naučijo pravilnega rokovanja z otrokom- handling, kar je zelo dobrodošlo, ker tega drugje še nisem zasledila. TO bi nam morali pokazati že v materinski šoli!  Sedaj po dveh mesecih pa Lan že prav pridno telovadi različne gibalne vajice s pomočjo fizioterapevtke. Na blazini, valju,.....

V začetku mi je bilo kar hudo, ker je močno jokal, vendar po nekaj terapijah mu je to postalo v veselje in se sedaj velikokrat prisrčno smeji in glasno komentira. So pa tudi dnevi, ko noče sodelovati , ali pa je utrujen, tedaj pa tudi malo jokamo. A prvi znaki uspeha se že kažejo, zato le pogumno naprej.

Se pa pozanimaj, če boš hodila na fizioterapijo, da lahko dobiš blazino za razgibavanje na recept, ker je drugače zeloooo draga.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razvojna
12.3.2008 9:31:49   
2 Sraki
Na razvojni je fino. Pokažejo ti pravilne prijeme, t.i. handling, preverja razvoj na vseh področjih.

Sicer verjetno ne boste dobili hitro termina, pomoje ga boste itak dobili šele okoli 3M. Do takrat pa kadar se dogaja opisana zadeva (jok in usločenje), mu pokrčita eno nogo proti trebuščku oz. vsaj da je malo pokrčena, glavica pa naj bo v jamici pri pazduhi, tako da ga lepo stisneš k sebi kot lupinico. V tem položaju se naj bi hito pomiril. Sicer pa si lahko pogledaš že večkrat priporočeno stran TUKAJ in tudi še več o tem tukaj.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?